- 1 Kasım 2023
- 212
- 48
- 29
-
- Konu Sahibi karbonfiberkapli
Çok şükür hiçbir ağrım yok kanama alanım yok doktor kesileyim boyutu şekli yeri çok iyi dedi dua bekliyorum sizden sizleri çok geçmiş olsun6haftalik gebelikte bebekte gorunur kalbide duyulur eğer hersey yolundaysa.Mutlaka baska bir doktora yada doktorlarada gidin.Geç döllenme sağliksiz bir durum değil bircok gebelikte oluyor.7.haftada benim bebek gorundu gec dollenmeydi ama 10 gun sonra düsuk yaptim kürtaj oldum.Eğer sağlikli bir bebekse hersey duzene girer korkmayin saglikli hayirlisi istemekten baska duamiz yok
Çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın bende şu anda aynı durumdayım doktor kürtaj dedi ama ben beklemeyi tercih ettim, 2 kaybım var bu üçüncüsü. Kürtaj oldum daha önce ama çok zor oldu benim için, o yüzden bi umut bekliyorum
Çok şükürÇok şükür hiçbir ağrım yok kanama alanım yok doktor kesileyim boyutu şekli yeri çok iyi dedi dua bekliyorum sizden sizleri çok geçmiş olsun
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım, bazıları doğuma giderken ben bebeğimi kaybediyordum, çok kötü bir acı rabbim inşallah bi daha yaşatmasın, ben umudumu kaybettim umarım senin diğer hamileliklerin sağlıklı ilerlerkürtaj o kadar acılı ve zormuşki..İnanin normal doğumda ben hic bağırmadim o nasil bir aciydi Allah yardimciniz olsun güç kuvvet versin.Kürtajdan sonra odaya aldilar yan odadan yeni doğmuş bebek sesi geliyor o kadar kötu oldum ki suan yazarkende ağliyorum..Fiziki acının yanında hayel kırıklığı çaresizlik bir suru duygu bir arada.Dualarım sizinle Allah ol der olur umudunuzu kaybrtmryin beni haberdar edin
Amin sizede inşallahÇok şükürDualarım sizinle. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Şuan 4 gün oldu yaşayalı umut etmiyorum cok karamsarim ilerisi icin cok endiseliyim. Rahime kramp giriyor ağrili bu kac gun surer bir oglum var 4 bucuk yasında onunla zor ilgileniyorumSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım, bazıları doğuma giderken ben bebeğimi kaybediyordum, çok kötü bir acı rabbim inşallah bi daha yaşatmasın, ben umudumu kaybettim umarım senin diğer hamileliklerin sağlıklı ilerler
1 hafta falan sürer canım en fazla normalde kanama da 10 gün sürer ama benim bir ay sürdü ardından göğsümden süt gelmişti çok üzülmüştüm, benim ilk kaybım 3 aylıktıŞuan 4 gün oldu yaşayalı umut etmiyorum cok karamsarim ilerisi icin cok endiseliyim. Rahime kramp giriyor ağrili bu kac gun surer bir oglum var 4 bucuk yasında onunla zor ilgileniyorum
Cook geçmiş olsunkürtaj o kadar acılı ve zormuşki..İnanin normal doğumda ben hic bağırmadim o nasil bir aciydi Allah yardimciniz olsun güç kuvvet versin.Kürtajdan sonra odaya aldilar yan odadan yeni doğmuş bebek sesi geliyor o kadar kötu oldum ki suan yazarkende ağliyorum..Fiziki acının yanında hayel kırıklığı çaresizlik bir suru duygu bir arada.Dualarım sizinle Allah ol der olur umudunuzu kaybrtmryin beni haberdar edin
Oyyy kolay değil yani öyleymiş doktorlar ne diyorlar neden ard arda kayıp oluyor herhangi bir sebebe bağladilar mi canim1 hafta falan sürer canım en fazla normalde kanama da 10 gün sürer ama benim bir ay sürdü ardından göğsümden süt gelmişti çok üzülmüştüm, benim ilk kaybım 3 aylıktı
Allah razı olsun,Allah tekrar yaşatmasın ne bana ne de bir başka hemcinsimeCook geçmiş olsun
Anladım canımŞuan 4 gün oldu yaşayalı umut etmiyorum cok karamsarim ilerisi icin cok endiseliyim. Rahime kramp giriyor ağrili bu kac gun surer bir oglum var 4 bucuk yasında onunla zor ilgileniyorum
Tam bilmiyorum testler yapılmadı ama benim hidrosalpinks'm var yani tüpte genişlemem var ondan mı oluyor tam emin değilimOyyy kolay değil yani öyleymiş doktorlar ne diyorlar neden ard arda kayıp oluyor herhangi bir sebebe bağladilar mi canim
Düsük metaryelini patalojiye yolluyorlar e nabizda oyle yaziyor benim sonuc ciksin gidicem hemen hemde kontrol icin. Bebekte kromozol bozuklukluk falan mı var genetik bir sorunmu bende mi birsey var hepsi cikacak. Mutlaka seninde patolojiye gtmistirTam bilmiyorum testler yapılmadı ama benim hidrosalpinks'm var yani tüpte genişlemem var ondan mı oluyor tam emin değilim
Gitti canım normal çıktıDüsük metaryelini patalojiye yolluyorlar e nabizda oyle yaziyor benim sonuc ciksin gidicem hemen hemde kontrol icin. Bebekte kromozol bozuklukluk falan mı var genetik bir sorunmu bende mi birsey var hepsi cikacak. Mutlaka seninde patolojiye gtmistir
Çok geçmiş olsunmaalesef düşük yaptım, kürtajla kalanları temizlediler. Nasip değilmiş çok istemiştim ümitlenmistim korktugum başima geldi
Çok teşekkür ederim, Hayırlısı olsun tekrar ister miyim bilemem tabi Alag isteyem herkeze nasip etsinÇok geçmiş olsunüzülmemek demek saçma ama hayırlısı buymuş rabbim en doğrusunu bilir düşüğün arkası bebek derler daha sağlıklı bir bebeğiniz olsun inşall
Nasılsın şimdi inşallah iyi sindir benimki boş gebelik herhalde bu ikinci olcak 5 hafta 3 günlük görünüyor 7 hafta 6 günlük olması gerekiyorÇok şükür hiçbir ağrım yok kanama alanım yok doktor kesileyim boyutu şekli yeri çok iyi dedi dua bekliyorum sizden sizleri çok geçmiş olsun
Peki boş gebelik olduğu nerden belli. Ben 6 da gittim bebek yoktu bi on gün sonra gel dedi yarın gidicem. İnşallah vardır Allah korusun boş olsa kanama lekelenme olmaz mıNasılsın şimdi inşallah iyi sindir benimki boş gebelik herhalde bu ikinci olcak 5 hafta 3 günlük görünüyor 7 hafta 6 günlük olması gerekiyor