• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 hafta 3 günlük kalp atışı yok

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
30
Merhaba son adet tarihim 14 Ocak . Keseyi görmek için 17 şubatta gittik kese görünmedi daha sonra 24 Şubatta kese göründü kesenin boyutu 8 ml idi. Doktor kalp atışları için 10 gün sonra gelin dedi bugün gittik kalp atışları duyulmadı kese 16 ml olmuş çok korkuyor ve üzülüyorum lütfen fikir verin

Merhaba son adet tarihim 14 Ocak . Keseyi görmek için 17 şubatta gittik kese görünmedi daha sonra 24 Şubatta kese göründü kesenin boyutu 8 ml idi. Doktor kalp atışları için 10 gün sonra gelin dedi bugün gittik kalp atışları duyulmadı kese 16 ml olmuş çok korkuyor ve üzülüyorum lütfen fikir verin
Doktorunuz ne diyor? Geç döllenme ihtimali olabilir. Sanırım 8 yada 9 haftaya kadar bekleniyor. Nasipte varsa oluyor, üzülüp kendinizi yıpratmayın. Ben 6 haftalıkken bebeğimi gördüm kalp atışını duydum herşey yolundaydı. 9. Haftada durmuş minik kalbi. Bi arkadaşım 8. Haftada kalbini duydu şimdi kucağına almaya hazırlanıyor. Bu işler hiç bellli olmuyor. Umarım bebeğiniz sağlıkla sizinledir

Doktorunuz ne diyor? Geç döllenme ihtimali olabilir. Sanırım 8 yada 9 haftaya kadar bekleniyor. Nasipte varsa oluyor, üzülüp kendinizi yıpratmayın. Ben 6 haftalıkken bebeğimi gördüm kalp atışını duydum herşey yolundaydı. 9. Haftada durmuş minik kalbi. Bi arkadaşım 8. Haftada kalbini duydu şimdi kucağına almaya hazırlanıyor. Bu işler hiç bellli olmuyor. Umarım bebeğiniz sağlıkla sizinledir
Haklısınız kesinlikle nasip işi doktor da bir şey demedi işte alttan muayene dedi istemedim 1 hafta sonra gelin dedi

Merhaba benimde son adet tarihim 16 ocak bizde 5+3 te keseyi gördük 6+4 yine gittik kese gelişmişti yolk saçda oluşmuştu ama kalp atışı yoktu bugün 7+2 yine gittik karından yine görünmedi alttan baktı bebeğe ait yapıyı gördü fakat kalp atışı yine yoktu ama kesede yine gelişme var dedi cumartesi bir daha çağırdı umudumu kaybettim

Ben 5 haftalık Ken gtmstm kesmeyi gördük ama dün tam 6 haftalık tı kese 16 mm olmuş kalpin duyamadık kese etradndada kanama cıktı progestoran verdi haftaya tekrara gitcem

Mrb cnm fazla endişelenme bende 6+5 Ken gitmiştim kalbi duymamıştım ama keseyi görmüştüm 11+3 Ken kalbini duyurmuştu şuan 23 haftaligim bir kere kalbini duyurdu bana başkada duymadım

Back