7 günde 6kilo verdiren detoks

sebze yemeğide olur balık et şart degilmiş

Merhaba bu detoxu denemek istiyorum fakat bi iki sorum olacak elma yeşil elma mi olacak bir de elma yada yanında bir meyve demişsiniz elma ve yanında bir meyve mi olacak yoksa elma yada başka bir meyve mi olacak Teşekkürler :)

Peki benim 30 kilo vermem lazım bunu uyguladıktan sonra günde 1000 kcalla devam etsem kilo almam dimi ? Kilo verme devam eder mi yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

bu diyet akupunktur doktoru Ali Sezen'in diyeti. akupunkturla bu diyeti uygulatıyo ve akupunktursuz yaparsan yağdan değil kastan verirsin diyo. buna giden arkadaslarım oldu evet bir haftada 5 kg ya yakın verebiliyosun ama bıraktıgın an misli misli geri aldırıyo. kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem o yüzden kötülemiyorum (ki zaten randevu alabilmek için en az 1 ay bekliyosunuz) bakanlar bile gidiyo (semra özal sayesinde ankarada bu kadar meşhur oldu ) yani benım burda olumsuz konusmam zarar vermez ama yinede uyarmak istedim...

Ben bunu yapsam kesin bayılırım. Ama açıkçası bana çok sağlıksız geldi. 2-3 kiloyu anlarım da bir anda 6 kilo vermek de biraz kötü gibi. Hem bi anda sarkma yapar gibi düşünüyorum.

kızlar zorlanıyor musunuz aranızda çalışırken bunu uygulayan var mı aranızda

ben zaten 10 gündür diyetteyim ve midem küçülsün diye epey az yiyorum. çok şükür biraz kontrol altına aldım 10 gnde 3 kilo verdim. yarın buna başlayabilirim. hem sizin içinde deneme yaparım kızlar. yazarım ama günlük tartılmayı sevmiyorum moral bozukluğu bitince size bilgi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…