- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 36
Benim guzel geciyor cnm ama bende sekiz tane soda icemedim aklima yemek gelmeain diye sabun lavanta kesesi yaptim uc takim vakit gecti yarin yaparsin katilirsin bana cnm biraz bas agrisi oldu sadeceTuğba88guler nasıl gidiyor diyetin.halsizlik var mı.
Slm devam ediyormusunuz detoksa ?Benim guzel geciyor cnm ama bende sekiz tane soda icemedim aklima yemek gelmeain diye sabun lavanta kesesi yaptim uc takim vakit gecti yarin yaparsin katilirsin bana cnm biraz bas agrisi oldu sadece
Evet cnm devam ediyorum kayinvalidemde gun var icim gidiyor ama devam edyorumSlm devam ediyormusunuz detoksa ?
Kaçıncı günün hiç kilo verdinmi canım biraz bilgi verirmisin ne gibi zorluklar yaşıyorsunEvet cnm devam ediyorum kayinvalidemde gun var icim gidiyor ama devam edyorum
Gerçekmi bu acaba bilgiyi nerden edindiniz kendi deneyiminiz miArkadaşlar size karışmak istemem ama soda mideyi büyütüyor . Soda ilk başa midenizdeki tüm her şeyi soda kendi asidiyle yakıyor . Yaktıktan sonra ise mideyi büyültüyor . Sodayı karnınız aç değilen içtiğinizde yarım saat sonra acıkırsınız . Diyette yapılan en büyük yanlışlardan biridir . Bilginize ...
Tartilmadim cnm hic dayanabilirsem pazartesi tartilcam ins ucuncu gun boraz bayginlik geciriyorum ama yapcak bisey yok diyorum :)Kaçıncı günün hiç kilo verdinmi canım biraz bilgi verirmisin ne gibi zorluklar yaşıyorsun
Tamam canım seni takîp ediyorum haberin olsun gelişmelerden haberdar et olurmuTartilmadim cnm hic dayanabilirsem pazartesi tartilcam ins ucuncu gun boraz bayginlik geciriyorum ama yapcak bisey yok diyorum :)
Gerçekmi bu acaba bilgiyi nerden edindiniz kendi deneyiminiz mi
Tamam cnm yazarim lokmalik kacamaklar oldu ama buna da sukurTamam canım seni takîp ediyorum haberin olsun gelişmelerden haberdar et olurmu
Şey bide burda gazı kaçmış soda diyo bişey olmaz her haldeEvet bu gibi sorunları soda içtikten sonra yaşıyordum . Bir de bunu Pelin ÖZTEKİN zayıfladıktan sonra söylemişti .
Bişey olmaz o kadarcıktan canım srni beklicem sonuç alırsan bende yapıcamTamam cnm yazarim lokmalik kacamaklar oldu ama buna da sukur
Evet gazsız olursa sorun olmaz belki . Eğer zaten içtikten yarım saat sonra acıkma hissetmiyorsan sorun yoktur .Şey bide burda gazı kaçmış soda diyo bişey olmaz her halde
Tebrikler canım iyi vermişsinArkadaslar gunaydin tam dikkatli yapamasamda bes gun uyguladim detoksu 2.5 kilo vermisim hic yoktan iyidir.hepinize simdiden kolay gelsin
Tesekkur ederim cnmTebrikler canım iyi vermişsin
Merhabalar bu detoks hergün aynı menu olarak mı ilerliyor peki kızlarTesekkur ederim cnm