Sehri321 Annesinin kalbi 'Devran'ım ❤️❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 674 Emoji Skoru 935 Puanlar 33 Yaş 32 2 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifland #21 ergunsevgi .!.: Ne oldu canim son durum . Yukseldi mi Genişletmek için tıkla... Daha yapmadm canm test cuma gunu esimin ayagi kirildi alcida telefonu bile suan elime alabildm aklima bile gelmiyor o kadar yogunum canm
ergunsevgi .!.: Ne oldu canim son durum . Yukseldi mi Genişletmek için tıkla... Daha yapmadm canm test cuma gunu esimin ayagi kirildi alcida telefonu bile suan elime alabildm aklima bile gelmiyor o kadar yogunum canm
ergunsevgi Biricigik oglum Yigit'imm..iyi ki geldin❤ Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 163 Emoji Skoru 64 Puanlar 48 Yaş 34 2 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifland #22 Sehriayaz58 .!.: Daha yapmadm canm test cuma gunu esimin ayagi kirildi alcida telefonu bile suan elime alabildm aklima bile gelmiyor o kadar yogunum canm Genişletmek için tıkla... Anladim canim ya gecmis olsun. Sana da kolay gelsin. Atlatirsiniz ins. Cabucak.
Sehriayaz58 .!.: Daha yapmadm canm test cuma gunu esimin ayagi kirildi alcida telefonu bile suan elime alabildm aklima bile gelmiyor o kadar yogunum canm Genişletmek için tıkla... Anladim canim ya gecmis olsun. Sana da kolay gelsin. Atlatirsiniz ins. Cabucak.
E Elifland Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 127 Emoji Skoru 61 Puanlar 98 Yaş 30 3 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifland #23 canan_cc .!.: E Elifland canım noldu hamilemisin Genişletmek için tıkla... Maleseff değilmişimm
C canan_cc Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 646 Emoji Skoru 404 Puanlar 103 Yaş 33 3 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifland #24 Elifkarayel .!.: Maleseff değilmişimm Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canım inşallah bidahaki aya hamile kalırsın. Benimde kasık ağrım varda dedim belirti mi ama sanırm bende değilim sendeki aynı belirtiler bende de var nasip napalım
Elifkarayel .!.: Maleseff değilmişimm Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canım inşallah bidahaki aya hamile kalırsın. Benimde kasık ağrım varda dedim belirti mi ama sanırm bende değilim sendeki aynı belirtiler bende de var nasip napalım