Gebeliğe Hazırlık 7 gün kala beta hcg testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
98
Merhaba, bugün adetime 7 gün kala beta hcg testi yaptırdım, sonuç _<5 yani negatif çıktı, acaba erken mi bu sonuç için, yoksa bir hafta öncesinden hormon yükselmeye başlar mı yani ümidi tamamen kesmeliyim??

Erken testler 6 gun oncesinden cok iddiali demek ki yukseliyor beta hcg olsaydi cikardi diye dusundum bi an

Çıkmayabilir. Çünkü bhcg salgılanması için kesenin oluşmaya başlamış olması lazım. Benim reglime 4 gün kala 67 çıkmıştı. Kimisinde bu değer daha da düşük başlıyor. Çok ümitli beklemeyin ama bi yandan daha erken olduğunu unutmayın.

Çok teşekkürler

Çok erken kan testi için regli bekleyebilirdiniz ya da 1-2 gün kala yaptırabilirdiniz.. gebe olsanız bile geç döllenme varsa şimdi belli olmayabilir o yüzden

Bende 6 gün kala yaptırmıştım 0.49 çıkmıştı yani negatif.adetim geçince tekrar yaptırdım hamileymiş. Yani cikmama ihtimali çok yüksek Allah gönlünüze göre versin

Bende 6 gün kala yaptırmıştım 0.49 çıkmıştı yani negatif.adetim geçince tekrar yaptırdım hamileymiş. Yani cikmama ihtimali çok yüksek Allah gönlünüze göre versin
Amin çok teşekkür ediyorum

Pardon canım 5 mi çıktı sonucun?

İşte böyle çıktı sonuç bende anlamadım

Eklentiler

• IMG_6603.JPG
    42,6 KB · Görüntüleme: 533
Ya bide son 3 4 gündür karnımın farklı yerlerinde hafif hafif ağrılar hissediyorum, hergün farklı yerinde, ağrı olur mu acaba gebelik öncesi, öyle 10 gün önceden regl ağrısı olmaz çünkü bende zaten pek ümitli değilim hamilelikten ama merakta ediyorum

İşte böyle çıktı sonuç bende anlamadım
7gün kala 5 çıkmış küsürat yok diye negatif değerlendirilmiş anladığım kadarıyla.
Pazartesi tekrar yaparsan kesin sonuç alabilirsin bence.
Yükselir gibi geldi bana
Hayırlısı olsun inşallah

7gün kala 5 çıkmış küsürat yok diye negatif değerlendirilmiş anladığım kadarıyla.
Pazartesi tekrar yaparsan kesin sonuç alabilirsin bence.
Yükselir gibi geldi bana
Hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah ya teşekkürler

Ha unutmadan 5in üstünde idrarda silikde olsa çıkıyor yarın testde yapabilirsin.
Sen bilirsin.
Ben düşük yaparken test etmiştim hcg düşüşü ve idrar testleri deney oldu benim içinde.

Selam kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin
ben normalde 33 günde bir adet olurum adetim 7 gün sürer. bu haziranın 11 inde adetim bitti, sonra çekince uzayan bol bir akıntı geldi 15 inde geri çekilme ile ilişkiye girdik. 5 gün sonra 20-21 haziranda çok az pembemsi leke geldi. şu an adetime 9 gün var, her yerim şişti ve ağrıyor.
sizce erken döllenme olmuş olabilir mi, adetten sonra gelen yapışkan akıntı gibi bi akıntı sonra hiç olmadı çünkü.
20 si yerleşme kanaması olabilir mi ? kanda test yapsam sonuç alır mıyım ki

böyle bi şey tecrübe etmiş olan var mı yardım lütfen.

Bende bata 12 gun kala yaptirdim dun 0.22 cikti 1 hafta sonra yukselirmiki acaba

Yukseldi mi canim deger. Ne oldu son durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…