- Emoji Skoru
- 61
- Puanlar
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmayabilir. Çünkü bhcg salgılanması için kesenin oluşmaya başlamış olması lazım. Benim reglime 4 gün kala 67 çıkmıştı. Kimisinde bu değer daha da düşük başlıyor. Çok ümitli beklemeyin ama bi yandan daha erken olduğunu unutmayın.Merhaba, bugün adetime 7 gün kala beta hcg testi yaptırdım, sonuç _<5 yani negatif çıktı, acaba erken mi bu sonuç için, yoksa bir hafta öncesinden hormon yükselmeye başlar mı yani ümidi tamamen kesmeliyim??
Çıkmayabilir. Çünkü bhcg salgılanması için kesenin oluşmaya başlamış olması lazım. Benim reglime 4 gün kala 67 çıkmıştı. Kimisinde bu değer daha da düşük başlıyor. Çok ümitli beklemeyin ama bi yandan daha erken olduğunu unutmayın.
Amin çok teşekkür ediyorumBende 6 gün kala yaptırmıştım 0.49 çıkmıştı yani negatif.adetim geçince tekrar yaptırdım hamileymiş. Yani cikmama ihtimali çok yüksek Allah gönlünüze göre versin
Çok teşekkürler cevabınız içinÇok erken kan testi için regli bekleyebilirdiniz ya da 1-2 gün kala yaptırabilirdiniz.. gebe olsanız bile geç döllenme varsa şimdi belli olmayabilir o yüzden
Pardon canım 5 mi çıktı sonucun?Merhaba, bugün adetime 7 gün kala beta hcg testi yaptırdım, sonuç _<5 yani negatif çıktı, acaba erken mi bu sonuç için, yoksa bir hafta öncesinden hormon yükselmeye başlar mı yani ümidi tamamen kesmeliyim??
7gün kala 5 çıkmış küsürat yok diye negatif değerlendirilmiş anladığım kadarıyla.İşte böyle çıktı sonuç bende anlamadım
Amin inşallah ya teşekkürler7gün kala 5 çıkmış küsürat yok diye negatif değerlendirilmiş anladığım kadarıyla.
Pazartesi tekrar yaparsan kesin sonuç alabilirsin bence.
Yükselir gibi geldi bana
Hayırlısı olsun inşallah
Bende bata 12 gun kala yaptirdim dun 0.22 cikti 1 hafta sonra yukselirmiki acabaBende 6 gün kala yaptırmıştım 0.49 çıkmıştı yani negatif.adetim geçince tekrar yaptırdım hamileymiş. Yani cikmama ihtimali çok yüksek Allah gönlünüze göre versin
Neden olmasın ki ☺Bende bata 12 gun kala yaptirdim dun 0.22 cikti 1 hafta sonra yukselirmiki acaba![]()
Ne oldu canim son durum . Yukseldi miBende bata 12 gun kala yaptirdim dun 0.22 cikti 1 hafta sonra yukselirmiki acaba![]()