- 4 Eylül 2019
- 69
- 29
- 38
- 30
- Konu Sahibi Korkusuzanneadayim
-
Eğer bebiş varsa yakında hareketlerini hissedeceksinizKızlar bugün 7 ci günüm adetim geceli erken davranmak istemedim sizce idrar tahlilinde çıkarmı yapsam gece yatmadan önce mide bulantim oldu iki gündür de göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum ?
Öyle hemen hissedilirmi ki ilk hamileliğin olacak daEğer bebiş varsa yakında hareketlerini hissedeceksiniz
yeterince beklemişsiniz bence
Ben adetimden iki gün önce öğrendim bence hemen kan verin varsa kesin çıkarKızlar bugün 7 ci günüm adetim geceli erken davranmak istemedim sizce idrar tahlilinde çıkarmı yapsam gece yatmadan önce mide bulantim oldu iki gündür de göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum ?
Evde testim var aslında ama.biraz beklemek istedim sabah yapsam mı ki idrar tahlili için 7 gün geçmesi yeterlimi ?Ben adetimden iki gün önce öğrendim bence hemen kan verin varsa kesin çıkar
Yok o işin espirisiÖyle hemen hissedilirmi ki ilk hamileliğin olacak da
İdrar testini şimdi yap çıkar 7gün geçikmiş. Adeti gelmeden idrar öğrenen çok ve sizin ki baya geçikmiş inşallah güzel bi haber alırsın bende merak ettimEvde testim var aslında ama.biraz beklemek istedim sabah yapsam mı ki idrar tahlili için 7 gün geçmesi yeterlimi ?
Inşallah güzel haberler veririm sabah yapicam inşallahİdrar testini şimdi yap çıkar 7gün geçikmiş. Adeti gelmeden idrar öğrenen çok ve sizin ki baya geçikmiş inşallah güzel bi haber alırsın bende merak ettim
İnşallah bebiş vardır. Şimdi yapsan bile çıkarInşallah güzel haberler veririm sabah yapicam inşallahdualarınızı eksik etmeyin
Şimdi yapsan olmaz mı?Inşallah güzel haberler veririm sabah yapicam inşallahdualarınızı eksik etmeyin
Bende merak ettimŞimdi yapsan olmaz mı?
bi heyecan bastı beni, hadi yap rahatlayalım
valla bende merak ettim 7 gün ne demek ben regl dan 1 gün önce yapıp pozitif gördümŞimdi yapsan olmaz mı?
bi heyecan bastı beni, hadi yap rahatlayalım
Şöyle sabırlı insanlara hayranımBende merak ettim
Meraklanmamak elde değilvalla bende merak ettim 7 gün ne demek ben regl dan 1 gün önce yapıp pozitif gördüm
Aynen bendeŞöyle sabırlı insanlara hayranım
Ben olsam 100 kere yapmıştım herhalde
Ne güzelAynen bendebende bekleyememiştim adetimden önce öğrendim
Aynen öyleNe güzel
Hem insan ona göre daha dikkatli oluyor
Amin banada inşaallahAynen öyleAllahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
İnşallah sanada nasip eder Allahım,Amin banada inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?