Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün 7 ci günüm adetim geceli erken davranmak istemedim sizce idrar tahlilinde çıkarmı yapsam gece yatmadan önce mide bulantim oldu iki gündür de göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum ?
1 hafta gecıktıkten sonra gunun her saatınde cıkar ılk ıdrar olması sart deıl :) rabbım hayırlısnı versın ınsallah :)) tahmını 500 den fazla bhcg olacagından :)
Ben 10 gun gecikmeyle hcg 13.000 degerle ogrendim. Ki test yaptigimda aksamdi ondan oncesi cok defa lavaboya cikmistim. Test yaptigimda en once T cizgisi cikti c den cok daha koyuydu. Yani senin suan bu testi beklemen icin hicbi nden yok :)) sabah ilk idrar falan hic gerek yok boyle bi durumda aninda 2 cizgi gormen lazm daha test ilerlerken cikiyo bu kadar gecikmede :))
kızlar merhaba bende de şu an 6 günlük gecikme mevcut evde test yaptım negatif çıktı. ovülasyon testlerim de vardı onlara da yaptım sabah ilk idrarla da denedim 2 tanesinde bir çizgi net bir çizgi silik çıktı. geçen ay ara kanamalar geçirdiğim için 2 tane antibiyotik ve fitil kullandım, evde yaptığım test de negatif çıkınca ilaçlardandır dedim ama hala tık yok. adetim hiç gecikmez normalde hatta gününden 1-2 gün önce bile gelir çok uzun zaman sonra bu kadar gecikme yaşadım. sizce kan testi yaptırmalı mıyım? ama bu kadar gecikmede idrar testinde de çıkardı diye düşünüyorum. 6 buçuk yıllık evliyim bu arada çocuk sahibi olamadık