• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 7 gun adet gecikmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün 7 ci günüm adetim geceli erken davranmak istemedim sizce idrar tahlilinde çıkarmı yapsam gece yatmadan önce mide bulantim oldu iki gündür de göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı çekiyorum ?
1 hafta gecıktıkten sonra gunun her saatınde cıkar ılk ıdrar olması sart deıl :) rabbım hayırlısnı versın ınsallah :)) tahmını 500 den fazla bhcg olacagından :)

Ben 10 gun gecikmeyle hcg 13.000 degerle ogrendim. Ki test yaptigimda aksamdi ondan oncesi cok defa lavaboya cikmistim. Test yaptigimda en once T cizgisi cikti c den cok daha koyuydu. Yani senin suan bu testi beklemen icin hicbi nden yok :)) sabah ilk idrar falan hic gerek yok boyle bi durumda aninda 2 cizgi gormen lazm daha test ilerlerken cikiyo bu kadar gecikmede :))

kızlar merhaba bende de şu an 6 günlük gecikme mevcut evde test yaptım negatif çıktı. ovülasyon testlerim de vardı onlara da yaptım sabah ilk idrarla da denedim 2 tanesinde bir çizgi net bir çizgi silik çıktı. geçen ay ara kanamalar geçirdiğim için 2 tane antibiyotik ve fitil kullandım, evde yaptığım test de negatif çıkınca ilaçlardandır dedim ama hala tık yok. adetim hiç gecikmez normalde hatta gününden 1-2 gün önce bile gelir çok uzun zaman sonra bu kadar gecikme yaşadım. sizce kan testi yaptırmalı mıyım? ama bu kadar gecikmede idrar testinde de çıkardı diye düşünüyorum. 6 buçuk yıllık evliyim bu arada çocuk sahibi olamadık :(

Back