7 aylık ve yakın bebeği olanlar...

Dentinox alın eczaneden. Bebekler için diş sancısına iyi gelen bi krem. Diş çıkacak olan bölgeye sürüyorsunuz. Yenilebilir bi krem. Hem acısını alıyor hem çıkmasını kolaylaştırıyor. Ben hamileyim bende diş çıkarıyorum 1haftadır acısından yemek yiyemiyorum. Geçmezse alacağım eczaneye gidip

Kimi bebek kolay çıkarır ama bu bir efsane olmalı. Çünkü hiç rastlamadım.

Hepimiz aynılarını yaşıyoruz. Saat 10 ve benim kızım uyumuyor
Sebebini de bilmiyorum. Dayak istiyor herhalde
Benim oğlumda 9.30da uyudu ve 10da kalktı yaklaşık 20dkdir tekrar uyutmaya calisiyorum

Bebekler için calgel veriyorlar ondan aldım prosedurunde 20dk da bir tekrarlayın diyor bizi yarım saat hatta bazen 1 saat idare edebiliyor ama bazen...

Merhaba benim kızımda 7buçuk aylık.. 8-9 arası uykuya geçer gece 1 defa kalkar sabahta en geç 8buçukta uyanır..kendisi bu düzeni oluşturdu ben birşey yapmadım. Kızım mamayla besleniyor herkes tok tuttuğu için daha uzun uyuyor diyor ama anne sütü alırkende uyuyordu bebekle alakalı biraz sanırım yalnız benimki hiç emmedi sütümüde biberonla içiyordu o duygusal ihtiyacı olmadığı için de uyuyor olabilir.. tam 7 aylık olduğumuz gün alt 2 dişi çıktı nasıl olduğunu anlamadık bile ağrı ateş salya hiç bir belirti olmadı.. ama şimdi üstler çıkacak galiba geçen hafta çok zor geçti.. gece 3-4 kez kalkıyordu ağlıyordu sürekli iştahı gitti mama ek gıda hiçbirşeye ağzını bile açmıyordu ateş 37nin üstündeydi sürekli..2-3 gündür normale döndü ama hala çıkmadılar inşallah ağrısız çıkarlar artık..

Allah kolaylık versin sizede benim oğlumda 3 buçuk aylıkken yani dis sorunu başlamadan hemen önce gece sadece 1 kere kalkardı emer uyurdu akşam 10da yatardı ve sabah 8de kalkardı nerede o günler simdiiiiii Acaba ilerde tekrar o düzeni kendi oluşturabilir mı merak ediyorum. Bu arada bende çocuğuma gece maması veriyorum ama uyku uzatma konusunda hiç faydası olmadı açıkçası...

İnşallah tekrar kurar düzenini biz bir hafta çektik şimdi normale döndük ama sizinki çok uzunmuş diş o kadar uzun mu sürüyor ya.. daha 2 tane çıkardık 30 tanesi duruyor:)) hepsinde böyle olacaksa yandık.. denemişsinizdir belki ama akşam 5-6 dan sonra daha sık beslemek gece uykusunu uzatıyormuş.. tüm minikler uyusun ağrı çekmesin inşallah

Bunu denemedim deneyebilirim bakalım nasıl olacak bizim ki 3 hafta dış acısı çekiyor dış patlayip hafif çıkınca rahatliyor 1 hafta belki 4 5 gün normal bebek oluyor ve sonra yine başlıyor 3.dis gelmek üzere şuan yeri belli değil daha ama alt soldan 2.kesici diş yeri şişmiş sanırım yine alttan çıkacak

Bebekler için calgel veriyorlar ondan aldım prosedurunde 20dk da bir tekrarlayın diyor bizi yarım saat hatta bazen 1 saat idare edebiliyor ama bazen...
Dediğim zaten bebekler için :) ama yetişkin kullandığında da bıçak gibi kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…