• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık oglum kafasını vurdu

2minnosannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
391
195
18
29
Arkadaslar oğlum mutfakta kucagimdaydi bir iş yapmak için yere oturttum desteksiz oturabiliyor oğlum bazen kendini geri doğru atar ama hemen alicam die bıraktım işte arkam dönüktü göremedim güm diye bir ses geldi bir baktim oğlum agliyor çok ağladı çok korktum bisey oldu die 2 saatten fazla uyutmadim ama uyku saati gelince uyumak istiyor uyudu sizce bişey olmuşmudur neye dikkat etmeliyim nasıl kontrol edebilirim oğlumu
Teşekkürler

canım şidettli kusma ,dengesiz hareketler, kulaktan sıvı gelme, kafa tasında çöküklük bunlar tehlikeli boyutlar 2 saat uyumamıs ama uyurken gözetle ara ara kalkıncada bak bişey olmamıstır inşallah.

canım şidettli kusma ,dengesiz hareketler, kulaktan sıvı gelme, kafa tasında çöküklük bunlar tehlikeli boyutlar 2 saat uyumamıs ama uyurken gözetle ara ara kalkıncada bak bişey olmamıstır inşallah.
Insallah salonda da bazen otururken düşüyor ama salon halısı kalın mutfakta resmen güm diye ses geldi korkuyorum o yüzden çok teşekkürler

Back