• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık kızım sadece oturmak istiyor

Benim oglumda aynı 20 kasımda 6 aylık oldu. 2 dişide patlamış cıkıyo biri daha kücük. Oturdugu dakika toplasam 10 dk yı geçmez bütün gün. Bazen 2-3 saat kesintisiz uyuyor onun dısında 10 dk uyuyp uyanıyor. Bi wc ye gitsem kıyametler kopar 🤦‍♀️yemek yiyememekten sütüm azaldı resmen. illa kucağımda gezcekk. Sürekli huysuz mutsuz bi bebek oldu🙁🙁
Gece uykulariniz nasil? Dis cikartirken Cok huysuzlaniyor muydu?

İnşallah doktora belirli zaman dilimlerinde götüremiyorum bunun için devlet hastanesi kontrol ediyormu bilmiyorum aşıları için gidiyorum sadeve
Evet canım devlet hastanesinde çocuk doktorları kontrol eder. Benimki 10 buçuk aylık. 3-6-9 aylıkken kontrole götürdük. Sonrada 1 yaşında getirin dedi. Boyunu kilosunu gelişimini hareketlerini kontrol ediyor. Gerek görürse tahlil istiyor.
Emekleme yuvarlanma yok. Oturuyo. Sırtüstü yatırınca dönüp yüzüstü oluyo o kadar.. yani çocuktan çocuğa değişir. Kontrollere götürdüğünüzde doktorunuz temel kriterleri yapıp yapmadığına bakıp soracaktır.

Kızlar lütfen yardim edin kızım ne dönüyor ne emekliyor sürekli oturayım ben diyo ters döndürdüğümde resmen ortalığı yıkıyo ne yapacağımı şaşırdım ayrıcabgun 7 ay 7 günlük oldu 7.5 kilo 66cm kilo alımı çok yavaş süüitüm mü yaramıyo anlamadim diş de çıkarmadık oyuncaklarıyla da çok oynamıyo kafayı yiyecem artıkkk
Benim bebeğim de 7 buçuk aylık
Doğduğundan beri ağlıyor
Yatmaktan yere yatağa konulmaktan nefret ediyor
Oturunca bir nebze daha iyi Ama çok kısa süre duruyor

yere yüz üzeri bırakırsam ağlıyor
Sırt üstü iken dönmeye daha 5 gün oldu başladı

iki dişimiz çıktı . Ek gıda vermiyor musunuz ?

Benim bebeğim de 7 buçuk aylık
Doğduğundan beri ağlıyor
Yatmaktan yere yatağa konulmaktan nefret ediyor
Oturunca bir nebze daha iyi Ama çok kısa süre duruyor

yere yüz üzeri bırakırsam ağlıyor
Sırt üstü iken dönmeye daha 5 gün oldu başladı

iki dişimiz çıktı . Ek gıda vermiyor musunuz ?
Ek gıda veriyorum ama pek ni iştahı yok çok az yiyor bu Arada 10 aylık olduk biz

Back