7 aylık hamileyim

Dilank

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
3
1
1
31
Merhabalar ben 7aylık hamileyim 65 kilo işe hamile kaldım ve şuan 27 haftanın içindeyim kilom ise 67.60 bu normal mi yemem normal sabah ve akşam öğlende az atıştırma normal gün gibi yapıyorum bu kilo azmı riskli mi ne oruç tutmak istiyorum eşim bebeğe bişey olur diye bi fikri olan var mı

Merhabalar ben 7aylık hamileyim 65 kilo işe hamile kaldım ve şuan 27 haftanın içindeyim kilom ise 67.60 bu normal mi yemem normal sabah ve akşam öğlende az atıştırma normal gün gibi yapıyorum bu kilo azmı riskli mi ne oruç tutmak istiyorum eşim bebeğe bişey olur diye bi fikri olan var mı
Aslında çocuk ya da sen de bir sıkıntı yoksa tutabilirsin ama tutmasan borç yapsan daha iyi bence.Kilo meselesini hiç hatırlamıyorum ben son aylardan çok almıştım ama

Bu doktora soracağınız bir soru buraya ya da eşinize danışacaginiz bir konu değil. Aynı doktora gidiyorum arkadaşımla ona tut bana tutma dedi böyle önemli konuları herkese danismayin kilo konusunu da ona sormalısınız

Bu konuya doktorunuzdan başka cevap verecek herkes vebal alır. Siz ve eşiniz de dahil

Bir tanıdıgım bu aylarda oruc tutmaya calıstı erken doguma sebep oluyordu neredeyse. Bebek içinde sizin içinde cok riskli uzun sure ac susuz kalmak. Bebegin suyu azalma riskide oluyor bildigim kadarıyla. Bebegin ac kalmasından dolayı insulin degerleride bozulabilir. Kısacacı dogumdan sonra borcunuzu tutmanız en saglıklısı olacaktır.

Back
X