7 aylık bebeğim var sütüm damla damla geliyor

Yoo normal benim bebek de 7 aylık 8 küsür kilo ne olacakmış 20 kg mi? Saçma sapan bir kv var. Allah sabır versin sana

Eşim kaynanam olmadığı zamanlar çok iyi sabah arar gel oğlum kahvaltı yapta işe öyle git der halbuki evde ben varım ben hazırlıyorum onun yüzünden hayatım zindan oldu

ka
Yaptığın alışverişe karışılıyor yaşadığın evde bebeğinin mamasına da karışılacağını düşündüm doğru tahmin etmişim
Kayınvalidene de aynen böyle cevaplar verirsen belki evine gelmekten vazgeçer
Sütün bitebilir. Gelebilir. Gelmeyebilir de. 6. Aydan sonra süt arttırma şansı düşer çünkü. Süt sağma makinen varsa uğraş biraz.
Önemli olan bebeğini ihtiyacı olan gıdalarla beslemen.
7 ay anne sütü almış neyse ki diyip önüne bakman gerekebilir bu seni üzmesin.
Senin çocuğunu senden iyi kimse düşünemez. Senden çok kimse sevemez.

Konuşursam kapının önüne koydurur bana bağırdı eşimin yanında bende bana bağıramazsın artık yeter dedim ağlamaya başladı ben öyle demedim kızım beni yanlış anladın bak oğlum hep böyle yanlış anlıyo beni dedi odasına gitti sonra eşim kolumdan tuttu git eve kocaman kadın ne hakla böyle konuşursun dedi kaç gün konuşmadı benimle

Yani şu an öncelikli derdimiz kayınvalide mi? Sürekli böyle yaptı şöyle yaptı. Yaptı yani yaptırmasaydın. Yaptırmasın kendisine. Kimse yaptırmasın. Sütünü bitirecek kadar üzmesin kendini. Kapan odaya bebeğinle görme konuşma. Küfür edesim geliyor böyle hayatlara.

Ne zaman evlendin?

Ne zaman evlendin?
1.5 yıl oldu da bu tavrınızı düzeltin karşınızda çocuk yok kötü bir annede yok haddinizi aşmayın madem sıkıcı geldi bu post yazma cevap verme yardımcı olduğunda yok fikir verdiğinde haddini bil bi sorunum var çarem yok buraya yazdım sen ne hakla bu tavırda konuşuyorsun kötü anneymişim gibi laf söylüyorsun

Neden yapıyorsunuz peki ? Yapmayın yani bendede vardı bir tane zaman aldı ama şimdi tek saygısızlık yapamıyor kimse kirilmayacak diye kendiniz kırılıyorsunuz onuda geçtim size muhtaç ihtiyacı olan bebeğiniz sizin her duygunuzu hissediyor sutunuzdende mahrum kalıyor çocuğumun doğduğu ertesi günü evi bırakıp gittim ben anne evine boşanmaya bile hazırdım

Üzüldüm. Ben olsam ne yapardım o bana cam sil dediğinde silemem düşmekten korkuyorum başım dönüyor anne cim derdim alisverisime karistiginda kocama güzel gozukmem gerekiyor anne cim derdim uzulmez ezilmez ve hep gulumserdim. Yani kızmayın bagirmayin yaptığı eleştirileri kinayeli güzel konuşarak karşılık verin. Eşinize karşı koz vermeyin. Bir süre sonra oda sıkılır bu kadar ezilmekten karşınızda. Çünkü sizin uzulmenizden oglunun siz mi annesimi kıyaslaması da hep kendisini seçmesi hayat felsefesi haline gelmiş. Bence siz hayata hep pozitif bakip o kadında haketmedigi dişlerinizi göstermenizi vakti gelmiş.
Süt konusuna gelirsek bol su için sık sık emzirin. Takviye mamayida küt uçlu silikon alıştırma bardağı ile verin meme reddi yapmaz. Yada pipete alistiriraniz osekilde olabilir. Lütfen ilk once kendiniz ayakları sağlam yere basan kendini ezdirmeyen güçlü mutlu bir birey olun ki bebeğinizde mutlu huzurlu sağlıklı bir ortamda yetişir aksi durumda ah vah başıma gelen derseniz bebeğinize de iyi bir rol modeli olmazsinoz sirkelenin P prensesannesi1802

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…