- 14 Haziran 2023
- 6.336
- 19.398
- 33
-
- Konu Sahibi prensesannesi1802
Yoo normal benim bebek de 7 aylık 8 küsür kilo ne olacakmış 20 kg mi? Saçma sapan bir kv var. Allah sabır versin sana25 yaşındayım o kadar yaşlandım ki hiç birşeyi canım istemiyo bebeğim 8 kilo boyu 69 cm gelip gidip küçük kalmış bebek doyuramıyorsun kendine almışsın hep kiloyu öyle diyor eşimin yanında derdimi anlatacağım kimsem yok yeni buldum bu sayfayıda bi yazmak istedim akıl almak istedim 4 5 gün önce falan çok büyük kavga ettik eşimle günlerce bişey yemedim hep ağladım ağrıma gitti söyledikleri birde haklıyken annesini tutması çok üzdü gece gündüz ağladım duramadım içimden atamadım istemsizce döküldü hep sonrada sütüm gitti azaldı ilk fark edemedim sonra anladım
Bakıyorum doktora soruyorum gayet normal diyor söylüyorum normal diye yok bu aydaki bebek kucağa gelmesi lazım küçük bu diyoYoo normal benim bebek de 7 aylık 8 küsür kilo ne olacakmış 20 kg mi? Saçma sapan bir kv var. Allah sabır versin sana
Eşim kaynanam olmadığı zamanlar çok iyi sabah arar gel oğlum kahvaltı yapta işe öyle git der halbuki evde ben varım ben hazırlıyorum onun yüzünden hayatım zindan olduBak beni dinle eşini karşına al güzel güzel konuş, yapabiliyosan kayınvaliden sana laf söylerken ses kaydı al, dinlet eşine kanıtla sana kötü davrandığını. Dayanamıyorum de, stresten sütünün azaldığını söyle. Eşin sana iyi olursa arkanda durursa düzelir bak başka yolu yok
Kaynanan gebersin dicem şimdi olmıcak, eşine anlat üzüldüğünü başka çaren yokEşim kaynanam olmadığı zamanlar çok iyi sabah arar gel oğlum kahvaltı yapta işe öyle git der halbuki evde ben varım ben hazırlıyorum onun yüzünden hayatım zindan oldu
ben bebeğimi gayette iyi doyuruyorum hanımefendi en kıymetlim maddi imkanımda iyi ailemin yanına gidemem bu manada yok sen beni cahil falanmı sandın ahkam kesiyosun adam akıllı burda bir soru sordum ve sütümün azalmasının sebebi kaynanam ve eşim bunu biliyorum şuan ek gıda da ne yenmesi gerekiyorsa onları yiyor buharda haşlayarak hazırladığım püreler dahi 3 öğün kaşık kaşık veriyorum benim çocuğumu benden iyi düşünemezsin seviyeni bil ve karşında cahil biri varmış gibi konuşmayı bırak çaresiz olunduğu zaman yapılır bazı şeyler senin başına gelseydi sende anlardın mama alıp verdim dün hipp markası görür görmez sütünmü yokta para harcadın bebek sana nasıl alışacak söylenip durdu tepki veriyorum güzel bir şekilde anlamıyor emziriyorum yanıma geliyor seyrediyor oğlu olduğunda bunların hiç birini yapmıyo derdim boyumu aştı bende ne yapacağımı bilemediğim için geldim yazdım buraya mama verirsem bu kez hiç emmiycek o zaman ne yapacağım
Kaynanan gebersin dicem şimdi olmıcak, eşine anlat üzüldüğünü başka çaren yok
Konuşursam kapının önüne koydurur bana bağırdı eşimin yanında bende bana bağıramazsın artık yeter dedim ağlamaya başladı ben öyle demedim kızım beni yanlış anladın bak oğlum hep böyle yanlış anlıyo beni dedi odasına gitti sonra eşim kolumdan tuttu git eve kocaman kadın ne hakla böyle konuşursun dedi kaç gün konuşmadı benimleka
Yaptığın alışverişe karışılıyor yaşadığın evde bebeğinin mamasına da karışılacağını düşündüm doğru tahmin etmişim
Kayınvalidene de aynen böyle cevaplar verirsen belki evine gelmekten vazgeçer
Sütün bitebilir. Gelebilir. Gelmeyebilir de. 6. Aydan sonra süt arttırma şansı düşer çünkü. Süt sağma makinen varsa uğraş biraz.
Önemli olan bebeğini ihtiyacı olan gıdalarla beslemen.
7 ay anne sütü almış neyse ki diyip önüne bak.
Kaynanan gebersin dicem şimdi olmıcak, eşine anlat üzüldüğünü başka çaren yok
Zaten kaynanasından çeken, son çare buraya yazıp Bi fikir isteyen, morali hayatı yüzünden sütü azalan ve bunun için üzülen Bi anneye böyle tepkili konuşmak yerine daha sakin sevecen konuşursan daha çok yardımcı olabiliriz. Bu kadar tepkili olmaya gerek yok buraya yazıyorsa belli ki çaresiz kalmış. Başına gelmeyen anlamaz biraz saygılı sevgili olun, anlayışlı olun. Belli ki kocasını da seviyor yuvasını dağıtmak istiyor. Azarlar gibi yorum yapacağına moral verelim, çözüm arayalım.
Konuşursam kapının önüne koydurur bana bağırdı eşimin yanında bende bana bağıramazsın artık yeter dedim ağlamaya başladı ben öyle demedim kızım beni yanlış anladın bak oğlum hep böyle yanlış anlıyo beni dedi odasına gitti sonra eşim kolumdan tuttu git eve kocaman kadın ne hakla böyle konuşursun dedi kaç gün konuşmadı benimle
1.5 yıl oldu da bu tavrınızı düzeltin karşınızda çocuk yok kötü bir annede yok haddinizi aşmayın madem sıkıcı geldi bu post yazma cevap verme yardımcı olduğunda yok fikir verdiğinde haddini bil bi sorunum var çarem yok buraya yazdım sen ne hakla bu tavırda konuşuyorsun kötü anneymişim gibi laf söylüyorsunNe zaman evlendin?
Neden yapıyorsunuz peki ? Yapmayın yani bendede vardı bir tane zaman aldı ama şimdi tek saygısızlık yapamıyor kimse kirilmayacak diye kendiniz kırılıyorsunuz onuda geçtim size muhtaç ihtiyacı olan bebeğiniz sizin her duygunuzu hissediyor sutunuzdende mahrum kalıyor çocuğumun doğduğu ertesi günü evi bırakıp gittim ben anne evine boşanmaya bile hazırdımÇok konuştum çok ağladım ama dinlemiyo annesi bi şekilde kandırıyo 6 haftalık hamileyken mantı açtırdı yasak dediğim halde cam sildirdi yüksek kat olmasına rağmen birde bezi önüme fırlatarak şimdi bunlar daha en küçük şeyler kafaya takmayıp ne yapayım ki şimdi o kadar bıktım anlatamam
Neden yapıyorsunuz peki ? Yapmayın yani bendede vardı bir tane zaman aldı ama şimdi tek saygısızlık yapamıyor kimse kirilmayacak diye kendiniz kırılıyorsunuz onuda geçtim size muhtaç ihtiyacı olan bebeğiniz sizin her duygunuzu hissediyor sutunuzdende mahrum kalıyor çocuğumun doğduğu ertesi günü evi bırakıp gittim ben anne evine boşanmaya bile hazırdım