- 8 Ekim 2024
- 28
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi prensesannesi1802
Günde bol bol su içiyor musun? İyi uyuyor musun? Bebeğini bol bol kucaklayıp öpüp seviyor musun? Moralin bozuk mu? Stresli Bi hayatın var mı? İyi besleniyor musun?Kızlar 7 aylık bebeğim var sütüm az geliyor sizce normalmi normal değilse ne yapmam gerek çok moralim bozuluyorbi akıl verin neden azalıyor
Su az içiyorum kaynanam yüzünden üç gündür ne uyuyorum nede huzurluyum hep aynıydı hep stres yaptırırdı bebeğim olduğunda da aynı değişmedi moralim bozuk olunca birşeyde yemek istemiyorumGünde bol bol su içiyor musun? İyi uyuyor musun? Bebeğini bol bol kucaklayıp öpüp seviyor musun? Moralin bozuk mu? Stresli Bi hayatın var mı? İyi besleniyor musun?
Bunların hepsi birer etken
Ama bu şekilde devam edersen sütün kesilir gider.. En önemlilerinden biri moral unutma.. Başına gelmeyen bilemez ama uzak dur moral bozan insanlardan. bebeğine anne sütünden verebileceğin daha değeri bişey yok. Kulağını kapat ve bebeğine odaklan. Bol su iç. Yemeğini de ye.. Bebeğini düşün.Su az içiyorum kaynanam yüzünden üç gündür ne uyuyorum nede huzurluyum hep aynıydı hep stres yaptırırdı bebeğim olduğunda da aynı değişmedi moralim bozuk olunca birşeyde yemek istemiyorum
Evet arkadaşın dediği çok doğru kv moralimi bozuyor diye çocugun sütsuz kalıyor. Bosver takmaAma bu şekilde devam edersen sütün kesilir gider.. En önemlilerinden biri moral unutma.. Başına gelmeyen bilemez ama uzak dur moral bozan insanlardan. bebeğine anne sütünden verebileceğin daha değeri bişey yok. Kulağını kapat ve bebeğine odaklan. Bol su iç. Yemeğini de ye.. Bebeğini düşün.
Çocuğun için her şeye kulağını kapatman gerekiyor çocuğun dışında kimse önemli değerli değilSu az içiyorum kaynanam yüzünden üç gündür ne uyuyorum nede huzurluyum hep aynıydı hep stres yaptırırdı bebeğim olduğunda da aynı değişmedi moralim bozuk olunca birşeyde yemek istemiyorum
Ama bu şekilde devam edersen sütün kesilir gider.. En önemlilerinden biri moral unutma.. Başına gelmeyen bilemez ama uzak dur moral bozan insanlardan. bebeğine anne sütünden verebileceğin daha değeri bişey yok. Kulağını kapat ve bebeğine odaklan. Bol su iç. Yemeğini de ye.. Bebeğini düşün.
Kapatıyorum takmayım diyorum ama eşimi doldurup üstüme salıyorÇocuğun için her şeye kulağını kapatman gerekiyor çocuğun dışında kimse önemli değerli değil
Yaptıkları takılmıycak gibi değil çok zorlanıyorumEvet arkadaşın dediği çok doğru kv moralimi bozuyor diye çocugun sütsuz kalıyor. Bosver takma
Kaynana konusunda çok şanssız insanlar var sen de onlardan birisin ama maalesef duymazdan gelmen lazım bebeğin için.. Onu anne sütünden etme... Beraber mi yaşıyorsunuzöyle evet ama ben hayatımda böyle kötü insan görmedim gelen kargoma kadar açıyor aldığım şeylere kızıyo delirdim iyice
Annenlere gidemez misin? Dinlenmişte olursun? Annen gelsin?Kapatıyorum takmayım diyorum ama eşimi doldurup üstüme salıyor
Annemin geldiğine karışır annem geldiğinde annemin önüne koyduğum yemeği önünden çeker oğlunun önüne koyarAnnenlere gidemez misin? Dinlenmişte olursun? Annen gelsin?
Beraber yaşamıyoruz biraz ilerimde oturuyor oğluna yapmadığım şeyleri söyleyip dolduruyor kıyafet alıyım laf söyler oğlu bişey alsın ertesi gün gelir hani bakıyım ne masraf yaptırdın oğluma derKaynana konusunda çok şanssız insanlar var sen de onlardan birisin ama maalesef duymazdan gelmen lazım bebeğin için.. Onu anne sütünden etme... Beraber mi yaşıyorsunuz
Bacım ne desem bilemedim sana.. Böylelerinin yatıcak yeri yok yapman gereken şey bence eşini karşına alıp konuşman. Seni seviyor ve önemsiyosa mutlaka dinlicektir. Eğer eşin de dinlemezse inan işin içinden çıkılmaz Bi hal alır. Bu şekilde huzurun hiç olmazBeraber yaşamıyoruz biraz ilerimde oturuyor oğluna yapmadığım şeyleri söyleyip dolduruyor kıyafet alıyım laf söyler oğlu bişey alsın ertesi gün gelir hani bakıyım ne masraf yaptırdın oğluma der
Yok artık! Kardeşim kocan hiç bişey demiyor mu bunaAnnemin geldiğine karışır annem geldiğinde annemin önüne koyduğum yemeği önünden çeker oğlunun önüne koyar
Kocan ne yapıyor bu esnada?Annemin geldiğine karışır annem geldiğinde annemin önüne koyduğum yemeği önünden çeker oğlunun önüne koyar
Ona uyuyor annesi sevecen şekilde öyle yapmadım oğlum öyle değil diyo doldurup salıyoKocan ne yapıyor bu esnada?
Sende böyle pasif adama çocuk mu verdin hak ediyor muOna uyuyor annesi sevecen şekilde öyle yapmadım oğlum öyle değil diyo doldurup salıyo
Çok konuştum çok ağladım ama dinlemiyo annesi bi şekilde kandırıyo 6 haftalık hamileyken mantı açtırdı yasak dediğim halde cam sildirdi yüksek kat olmasına rağmen birde bezi önüme fırlatarak şimdi bunlar daha en küçük şeyler kafaya takmayıp ne yapayım ki şimdi o kadar bıktım anlatamamBacım ne desem bilemedim sana.. Böylelerinin yatıcak yeri yok yapman gereken şey bence eşini karşına alıp konuşman. Seni seviyor ve önemsiyosa mutlaka dinlicektir. Eğer eşin de dinlemezse inan işin içinden çıkılmaz Bi hal alır. Bu şekilde huzurun hiç olmaz