7 aylık bebeğim var sütüm damla damla geliyor

Kızlar 7 aylık bebeğim var sütüm az geliyor sizce normalmi normal değilse ne yapmam gerek çok moralim bozuluyor bi akıl verin neden azalıyor
Günde bol bol su içiyor musun? İyi uyuyor musun? Bebeğini bol bol kucaklayıp öpüp seviyor musun? Moralin bozuk mu? Stresli Bi hayatın var mı? İyi besleniyor musun?
Bunların hepsi birer etken

Günde bol bol su içiyor musun? İyi uyuyor musun? Bebeğini bol bol kucaklayıp öpüp seviyor musun? Moralin bozuk mu? Stresli Bi hayatın var mı? İyi besleniyor musun?
Bunların hepsi birer etken
Su az içiyorum kaynanam yüzünden üç gündür ne uyuyorum nede huzurluyum hep aynıydı hep stres yaptırırdı bebeğim olduğunda da aynı değişmedi moralim bozuk olunca birşeyde yemek istemiyorum

Su az içiyorum kaynanam yüzünden üç gündür ne uyuyorum nede huzurluyum hep aynıydı hep stres yaptırırdı bebeğim olduğunda da aynı değişmedi moralim bozuk olunca birşeyde yemek istemiyorum
Ama bu şekilde devam edersen sütün kesilir gider.. En önemlilerinden biri moral unutma.. Başına gelmeyen bilemez ama uzak dur moral bozan insanlardan. bebeğine anne sütünden verebileceğin daha değeri bişey yok. Kulağını kapat ve bebeğine odaklan. Bol su iç. Yemeğini de ye.. Bebeğini düşün.

Evet arkadaşın dediği çok doğru kv moralimi bozuyor diye çocugun sütsuz kalıyor. Bosver takma

Çocuğun için her şeye kulağını kapatman gerekiyor çocuğun dışında kimse önemli değerli değil

Kaynana konusunda çok şanssız insanlar var sen de onlardan birisin ama maalesef duymazdan gelmen lazım bebeğin için.. Onu anne sütünden etme... Beraber mi yaşıyorsunuz
Beraber yaşamıyoruz biraz ilerimde oturuyor oğluna yapmadığım şeyleri söyleyip dolduruyor kıyafet alıyım laf söyler oğlu bişey alsın ertesi gün gelir hani bakıyım ne masraf yaptırdın oğluma der

Bacım ne desem bilemedim sana.. Böylelerinin yatıcak yeri yok yapman gereken şey bence eşini karşına alıp konuşman. Seni seviyor ve önemsiyosa mutlaka dinlicektir. Eğer eşin de dinlemezse inan işin içinden çıkılmaz Bi hal alır. Bu şekilde huzurun hiç olmaz

Çok konuştum çok ağladım ama dinlemiyo annesi bi şekilde kandırıyo 6 haftalık hamileyken mantı açtırdı yasak dediğim halde cam sildirdi yüksek kat olmasına rağmen birde bezi önüme fırlatarak şimdi bunlar daha en küçük şeyler kafaya takmayıp ne yapayım ki şimdi o kadar bıktım anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…