7 aylık bebeğim var sütüm damla damla geliyor

Her neyse kaynana neyse ne onun bir önemi yok şu an. Bebeğini nasıl besliyorsun şimdi?
3 gün önce yeterince geliyordu da birden mi kesildi.
Yoksa bir süredir azalıyor muydu zaten?

Çok konuştum çok ağladım ama dinlemiyo annesi bi şekilde kandırıyo 6 haftalık hamileyken mantı açtırdı yasak dediğim halde cam sildirdi yüksek kat olmasına rağmen birde bezi önüme fırlatarak şimdi bunlar daha en küçük şeyler kafaya takmayıp ne yapayım ki şimdi o kadar bıktım anlatamam
Yapmasaydın yahu yapmasaydın bunun bir anlamı yok şu an. Silah zoruyla mı yaptırdı. Az canının kıymetini bil.

Her neyse kaynana neyse ne onun bir önemi yok şu an. Bebeğini nasıl besliyorsun şimdi?
3 gün önce yeterince geliyordu da birden mi kesildi.
Yoksa bir süredir azalıyor muydu
Yapmasaydın yahu yapmasaydın bunun bir anlamı yok şu an. Silah zoruyla mı yaptırdı. Az canının kıymetini bil.
evet zorla yaptırdı söylediğim halde yapmasan oğluna anlatıp kavga ettiriyordu huzur bozulmasın diye mecburen katlandım ayrıca insanın ne çektiğini bilmiyorsun yine kavga ettirdi oğluya 3 4 gün önce küsüz ve az gelmeye başladı ilkin anlamadım sağmayla bile azda olsa dolan şuan damla damla geliyor defol git ben oğluma başkasını bulurum diyen biri ailem yok nasıl gidicem tepki vermeden önce biraz anlayışlı olun ayrıca ek gıdaya geçtim doyuyor ama bol emzirmek istiyorum bu durum beni üzüyo

Çok konuştum çok ağladım ama dinlemiyo annesi bi şekilde kandırıyo 6 haftalık hamileyken mantı açtırdı yasak dediğim halde cam sildirdi yüksek kat olmasına rağmen birde bezi önüme fırlatarak şimdi bunlar daha en küçük şeyler kafaya takmayıp ne yapayım ki şimdi o kadar bıktım anlatamam
Valla bunu kimseye kolay kolay söylemem kimseye de sebep olmak istemem, ama eğer sen Kayınvalidene saygılıysan ve buna rağmen bu söylediklerini gerçekten yapıyorsa seni dinlemeyen önemsemeyen o kocayı boşa kardeşim

Tepki veriyorum çünkü önceliğin bebeğini doyurmak.
Ailem yok demişsin. Yukarıda da annem gelse laf oluyor demişsin. Annene gitme imkanın yok mu?
1 yaşa kadar bebeğin ana besin kaynağı anne sütü veya formül mamadır.
Sütün olmuyorsa mama alman lazım. Mama alacak para Yoksa doktora sağlık ocağına ebeye danışıp inek sütü takviyesi de olabilir. Ama ek gıdayla olmaz.
Ek gıda ne yediriyorsun?

Valla bunu kimseye kolay kolay söylemem kimseye de sebep olmak istemem, ama eğer sen Kayınvalidene saygılıysan ve buna rağmen bu söylediklerini gerçekten yapıyorsa seni dinlemeyen önemsemeyen o kocayı boşa kardeşim
Yalan konuşuyorsam Allah beni ıslah etmesin yeni evliyiz oğlumu özlüyorum getirmiyosun diye ağladı halbuki arada 2 ev var boşanmak istiyorum ama gidecek yerim yok

Ailem yok demişsin. Yukarıda da annem gelse laf oluyor demişsin. Annene gitme imkanın yok mu?
Sütün olmuyorsa mama alman lazım. Mama alacak para Yoksa doktora sağlık ocağına ebeye danışıp inek sütü takviyesi de olabilir. Ama ek gıdayla olmaz.
Ek gıda ne yediriyorsun?
Zaten kaynanasından çeken, son çare buraya yazıp Bi fikir isteyen, morali hayatı yüzünden sütü azalan ve bunun için üzülen Bi anneye böyle tepkili konuşmak yerine daha sakin sevecen konuşursan daha çok yardımcı olabiliriz. Bu kadar tepkili olmaya gerek yok buraya yazıyorsa belli ki çaresiz kalmış. Başına gelmeyen anlamaz biraz saygılı sevgili olun, anlayışlı olun. Belli ki kocasını da seviyor yuvasını dağıtmak istiyor. Azarlar gibi yorum yapacağına moral verelim, çözüm arayalım.

Zaten kaynanasından çeken, son çare buraya yazıp Bi fikir isteyen, morali hayatı yüzünden sütü azalan ve bunun için üzülen Bi anneye böyle tepkili konuşmak yerine daha sakin sevecen konuşursan daha çok yardımcı olabiliriz. Bu kadar tepkili olmaya gerek yok buraya yazıyorsa belli ki çaresiz kalmış. Başına gelmeyen anlamaz biraz saygılı sevgili olun, anlayışlı olun. Belli ki kocasını da seviyor yuvasını dağıtmak istiyor. Azarlar gibi yorum yapacağına moral verelim, çözüm arayalım.
Yuvasını dağıtmak istemiyor*

Ek gıda ne yediriyorsun?
ben bebeğimi gayette iyi doyuruyorum hanımefendi en kıymetlim maddi imkanımda iyi ailemin yanına gidemem bu manada yok sen beni cahil falanmı sandın ahkam kesiyosun adam akıllı burda bir soru sordum ve sütümün azalmasının sebebi kaynanam ve eşim bunu biliyorum şuan ek gıda da ne yenmesi gerekiyorsa onları yiyor buharda haşlayarak hazırladığım püreler dahi 3 öğün kaşık kaşık veriyorum benim çocuğumu benden iyi düşünemezsin seviyeni bil ve karşında cahil biri varmış gibi konuşmayı bırak çaresiz olunduğu zaman yapılır bazı şeyler senin başına gelseydi sende anlardın mama alıp verdim dün hipp markası görür görmez sütünmü yokta para harcadın bebek sana nasıl alışacak söylenip durdu tepki veriyorum güzel bir şekilde anlamıyor emziriyorum yanıma geliyor seyrediyor oğlu olduğunda bunların hiç birini yapmıyo derdim boyumu aştı bende ne yapacağımı bilemediğim için geldim yazdım buraya mama verirsem bu kez hiç emmiycek o zaman ne yapacağım

Yani boşansam bebeğimle gitsem kabul etmezler arkamda durmazlar geri gönderirler
Bacım hiçbi anne, sana yapılanları anlatsan git kocanın evine demez. Kıyamaz kızına, torununa. Yük olurum diyosan bırak çocuğunu annene, git çalış part time bile çalışsan ailene yük olmazsın. Bu şekilde çocuğun da mutsuz büyür, sen de stres olursun sen stres oldukça bebeğin de stres olur.

Bacım hiçbi anne, sana yapılanları anlatsan git kocanın evine demez. Kıyamaz kızına, torununa. Yük olurum diyosan bırak çocuğunu annene, git çalış part time bile çalışsan ailene yük olmazsın. Bu şekilde çocuğun da mutsuz büyür, sen de stres olursun sen stres oldukça bebeğin de stres olur.
25 yaşındayım o kadar yaşlandım ki hiç birşeyi canım istemiyo bebeğim 8 kilo boyu 69 cm gelip gidip küçük kalmış bebek doyuramıyorsun kendine almışsın hep kiloyu öyle diyor eşimin yanında derdimi anlatacağım kimsem yok yeni buldum bu sayfayıda bi yazmak istedim akıl almak istedim 4 5 gün önce falan çok büyük kavga ettik eşimle günlerce bişey yemedim hep ağladım ağrıma gitti söyledikleri birde haklıyken annesini tutması çok üzdü gece gündüz ağladım duramadım içimden atamadım istemsizce döküldü hep sonrada sütüm gitti azaldı ilk fark edemedim sonra anladım

25 yaşındayım o kadar yaşlandım ki hiç birşeyi canım istemiyo bebeğim 8 kilo boyu 69 cm gelip gidip küçük kalmış bebek doyuramıyorsun kendine almışsın hep kiloyu öyle diyor eşimin yanında derdimi anlatacağım kimsem yok yeni buldum bu sayfayıda bi yazmak istedim akıl almak istedim 4 5 gün önce falan çok büyük kavga ettik eşimle günlerce bişey yemedim hep ağladım ağrıma gitti söyledikleri birde haklıyken annesini tutması çok üzdü gece gündüz ağladım duramadım içimden atamadım istemsizce döküldü hep sonrada sütüm gitti azaldı ilk fark edemedim sonra anladım
Bak beni dinle eşini karşına al güzel güzel konuş, yapabiliyosan kayınvaliden sana laf söylerken ses kaydı al, dinlet eşine kanıtla sana kötü davrandığını. Dayanamıyorum de, stresten sütünün azaldığını söyle. Eşin sana iyi olursa arkanda durursa düzelir bak başka yolu yok

X