- 22 Şubat 2023
- 116
- 23
- 18
- 25
- Konu Sahibi songullllllll
-
Benm oglum 7 aylik. Uyanmazsa vermiyorum. Aksam 7 30 da uyuyo bazi geceker sabah 5 gibi uyaniyo bazen hic uyanmiyo sabah 7 de kalkiyo. Ilk oglumda 6 aylikken gece beslenmesini kesmistik. Bazi bebekler ozellikle emmeyen bebekler uyanmayabiliyolarMerhaba arkadaşlar bebeği 6-7 aylık olan var mı benim bebeğim gece beslenmek için uyanmıyor ben ne zaman kalkıp verirsem o zaman içiyor 12 gibi uyuyor sabah 10-11 gibi uyanıyor bazen ben uyandırıyorum bi sıkıntısı olabilir mi acaba? Gece beslemeli miyim yoksa uykusunu bölmemeli miyim? Bu arada sütümü sağıp veriyorum ?
200 ml 6 ya da 7 kez. 10 kilo 2900 dogdu. Ama obur benimki onla alakali kiloluArkadaşlar 7 aylık bebeği olanlar günde kaç cc süt veya mama içiyor bebekleriniz ? Bu arada bebeğim 7.800 gram 3.200 doğdu.
Gelisimi ve kilo alimi iyiyse, doktorunuz da onayliyorsa gece beslenmesin. Uyku saatleri biraz gec gibi, en gec 8 de kalkis ve yine uyanis saatine gore 8 gibi uyumalari oneriliyor. Benim bebegim 18 aylik, meme emmek aliskanlik oldu, biraktiramiyorum. Ne guzel yani durumunuz deliksiz uykular size ve bebeginizeMerhaba arkadaşlar bebeği 6-7 aylık olan var mı benim bebeğim gece beslenmek için uyanmıyor ben ne zaman kalkıp verirsem o zaman içiyor 12 gibi uyuyor sabah 10-11 gibi uyanıyor bazen ben uyandırıyorum bi sıkıntısı olabilir mi acaba? Gece beslemeli miyim yoksa uykusunu bölmemeli miyim? Bu arada sütümü sağıp veriyorum ?
Evet vermeyi çok denedim ama 20-30 cc içip sonra istemiyor uyuyor kafasını çeviripBebeğin kilosu güzel gözüküyor. Uyanmıyorsa vermeyin bence ilerde pişman olursunuz uyanıp sık sık emmek istedikçe. Sonuçta 6 aydan sonra istemiyorsa bebek gece beslemeyin diyorlar. Siz hiç vermemeyi denediniz mi mesela bir gece siz hiç vermeyin sabaha kadar bakalım isteyecek mi uyanıp.
Diş dönemide başlamamış sanırım başlamış olsa geceleri bu kadar rahat geçmezdi o dönem başlayınca sürekli emmek isteyecek uyanacak.
Ben sağarak veriyorum sütümü doğduğundan beri biberona alıştı maalesef sütümün kesilmesine gönlüm razı olmadı takviye olarak mama da veriyorum tabiGelisimi ve kilo alimi iyiyse, doktorunuz da onayliyorsa gece beslenmesin. Uyku saatleri biraz gec gibi, en gec 8 de kalkis ve yine uyanis saatine gore 8 gibi uyumalari oneriliyor. Benim bebegim 18 aylik, meme emmek aliskanlik oldu, biraktiramiyorum. Ne guzel yani durumunuz deliksiz uykular size ve bebeginizedarisi basimiza
Bende korkuyorum beslenmek istemeyince inşAllah sizde rahatlarsınız büyümüş bebeğiniz MaaşAllah darısı bizim başımızaGelisimi ve kilo alimi iyiyse, doktorunuz da onayliyorsa gece beslenmesin. Uyku saatleri biraz gec gibi, en gec 8 de kalkis ve yine uyanis saatine gore 8 gibi uyumalari oneriliyor. Benim bebegim 18 aylik, meme emmek aliskanlik oldu, biraktiramiyorum. Ne guzel yani durumunuz deliksiz uykular size ve bebeginizedarisi basimiza
Ay MaaşAllah ben zorlarsam en fazla 150 içiyor kızım erkekler daha fazla içiyor sanırım200 ml 6 ya da 7 kez. 10 kilo 2900 dogdu. Ama obur benimki onla alakali kilolu
Öyle yapayım bari uyanamıyorum zaten bende alarm sabaha kadar çalıyorUyanmıyorsa sakın uyandırmayın. Bizim doktorumuz bu şekilde söylemişti. Ne zaman uyanırsa o zaman emzir demişti.
Ac olsa ihtiyaci olsa isterdi bence mamasini. Gun icinde de guzel besleniyorsa dert etmeyin derim, tabi doktor da onayliyorsa. Anne sutu meme iyi hos da cok suistimal ediyor bebekler buyudukce. Sizin de buyur gider, zaman cabuk geciyorBende korkuyorum beslenmek istemeyince inşAllah sizde rahatlarsınız büyümüş bebeğiniz MaaşAllah darısı bizim başımıza
Evet ya keşke emseydi içimde üste kaldıAc olsa ihtiyaci olsa isterdi bence mamasini. Gun icinde de guzel besleniyorsa dert etmeyin derim, tabi doktor da onayliyorsa. Anne sutu meme iyi hos da cok suistimal ediyor bebekler buyudukce. Sizin de buyur gider, zaman cabuk geciyor
Hiç uyanmayınca korkuyorum arada bendeBenimki 8 aylık oldu normalde mama 180 cc içiyo gece 3 kere uyanıyorum yedirmek için, uyanmasa hiç ellemem çünkü büyüdüler artık. Bence sizde uyandırmayın misss gibi uyuyunmaşallah diyelim
Ozaman hiç uyandırmayın uyusun ne güzel maşallahEvet vermeyi çok denedim ama 20-30 cc içip sonra istemiyor uyuyor kafasını çevirip
Bu iyi birsey bence gece emmesine gerek yok artık ayrıca sıkıntısı olsa emin ol uyuyamazMerhaba arkadaşlar bebeği 6-7 aylık olan var mı benim bebeğim gece beslenmek için uyanmıyor ben ne zaman kalkıp verirsem o zaman içiyor 12 gibi uyuyor sabah 10-11 gibi uyanıyor bazen ben uyandırıyorum bi sıkıntısı olabilir mi acaba? Gece beslemeli miyim yoksa uykusunu bölmemeli miyim? Bu arada sütümü sağıp veriyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?