• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık bebeğim gece aç olduğu halde uyanmıyor

Ay MaaşAllah ben zorlarsam en fazla 150 içiyor kızım erkekler daha fazla içiyor sanırım 🙏🏻 Baya rahatsızlıklar yaşadık bizde 1-2 kg verdik 😔 umarım toparlarız hemen
Yok kiz erkekle alakasi yok. Buyuk oglum 2 yasina kadar mama yedi en fazla 180 ml verdim. Cocuktan cocuga degisiyo. Buyuk oglum hep zayifti hala zayif. Bu bana cekmis sisman 😁 benm oglum da baya hastalandi hastanede falan yatti zayifladi biraz. Ama toparladi. Sizinki de toparlar insallah

Maşallah diyorum bebeğinize benim ki 13 aylık 4 kere uyansa bu gece iyi uyudu diyoruz 😭
Yaa en başından alışıyor sanırım benim ilk doğduğunda emmek için uyanıyordu 3 saatte 1 asla şaşmazdı memeyi reddettikten sonra aynı şekilde sağarak verdim yine 3 saatte 1 hala aynı ama artık geceleri uyanmıyor 👼

Acikirsa uyanir bebek. Siz uyandirmayin.
Kesintisiz uykunun tadini cikarin

Merhaba arkadaşlar bebeği 6-7 aylık olan var mı benim bebeğim gece beslenmek için uyanmıyor ben ne zaman kalkıp verirsem o zaman içiyor 12 gibi uyuyor sabah 10-11 gibi uyanıyor bazen ben uyandırıyorum bi sıkıntısı olabilir mi acaba? Gece beslemeli miyim yoksa uykusunu bölmemeli miyim? Bu arada sütümü sağıp veriyorum ?
Bence uyandırmanıza gerek yok. Bebek artık aşırı küçük değil. Acıksa inanın hemen kalkar. Kilosu da iyi

Maşallah diyorum bebeğinize benim ki 13 aylık 4 kere uyansa bu gece iyi uyudu diyoruz 😭
benım oglum da aynı 13.5 aylık emıyor sadece mama yok da emmek ıcın 3 saatte 1 kalkar yani 6 saat kalkmadıgı da oldu da sasırmıstım o gun.. bıraktır dıyen cok oldu alısır alısır dıyorlar. emmeden uyumaz ki nasıl dalsın bı daha :S gozunu bıle acmadan emer yatar sukur. ugrasmıyorum rahatsız degılım durumdan aslında da . nasıl duzene gırıcek bilmiyorum. buyumesı etkılenır dıye korkum. zaten gıdım gıdım yer..

Hiç uyanmayınca korkuyorum arada bende 😢kaç saatte 1 mama içiyor acaba ? Ek gıda falan veriyor musunuz ?
Normalde gece 3 saatte bi acıkıyor mama için, ama okudum, acıkmayanda hiç uyanmadan uyuyanda oluyomuş normalmiş 😍
Tabi ek gıdaya ben 4,5 ayllıkken ufak ufak başlamıştım, şuan baya şey yiyor, gündüzleri devam sütü vermemeye çalışıyorım gece içiyor sadece😍

benım oglum da aynı 13.5 aylık emıyor sadece mama yok da emmek ıcın 3 saatte 1 kalkar yani 6 saat kalkmadıgı da oldu da sasırmıstım o gun.. bıraktır dıyen cok oldu alısır alısır dıyorlar. emmeden uyumaz ki nasıl dalsın bı daha :S gozunu bıle acmadan emer yatar sukur. ugrasmıyorum rahatsız degılım durumdan aslında da . nasıl duzene gırıcek bilmiyorum. buyumesı etkılenır dıye korkum. zaten gıdım gıdım yer..
Bizimki de aynı allahtan uyanık kalmıyor emip uyuyor

Acikirsa uyanir bebek. Siz uyandirmayin.
Kesintisiz uykunun tadini cikarin
Normalde gece 3 saatte bi acıkıyor mama için, ama okudum, acıkmayanda hiç uyanmadan uyuyanda oluyomuş normalmiş 😍
Tabi ek gıdaya ben 4,5 ayllıkken ufak ufak başlamıştım, şuan baya şey yiyor, gündüzleri devam sütü vermemeye çalışıyorım gece içiyor sadece😍
Ben geç kaldım sanırım ek gıdada istemiyor hanımefendi 😢 ben fazla mı veriyorum acaba sütümü sadece ek gıda verince yoğurt hibi aç kalıyormuş gibi hissediyorum

Ben geç kaldım sanırım ek gıdada istemiyor hanımefendi 😢 ben fazla mı veriyorum acaba sütümü sadece ek gıda verince yoğurt hibi aç kalıyormuş gibi hissediyorum
Bira seçebiliyolar yemek, verdiğini bulana kadar denetmeye devam et . Mutlaka alışır, tadımlark bitirdiysen ufak ufak çorbalar,

Tadım olarak baya şey verdim hiçbirini istemiyor çorba yapıp veriyorum ama salçalı olmayınca yemiyor anlamadım
Ben kendim yaptım, kapya kırmızı biberleri doğradım haşladım sonra blend ettim, onları buz kalıplarına döktüm.. buzluğa attım
Aynısını kemikler haşlayıpda yaptım et suyunu..
şehriye çorbası yapıyorum içine bunlardan atıyorum hem kırmızı oluyo hem tat veriyo 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar bebeği 6-7 aylık olan var mı benim bebeğim gece beslenmek için uyanmıyor ben ne zaman kalkıp verirsem o zaman içiyor 12 gibi uyuyor sabah 10-11 gibi uyanıyor bazen ben uyandırıyorum bi sıkıntısı olabilir mi acaba? Gece beslemeli miyim yoksa uykusunu bölmemeli miyim? Bu arada sütümü sağıp veriyorum ?

6. Aydan sonra gece şekeri düşmez ama geç uyutuyormuşsunuz. 9 gibi besleyip uyutsanız. 11-12 gibi o uyanmadan son beslemeyi yapsanız biberonla 120-150cc kadar sabaha kadar yeter.

6. Aydan sonra gece şekeri düşmez ama geç uyutuyormuşsunuz. 9 gibi besleyip uyutsanız. 11-12 gibi o uyanmadan son beslemeyi yapsanız biberonla 120-150cc kadar sabaha kadar yeter.
Öyle alıştı sanırım ama 11 e çektim uykusunu bakalım yavaş yavaş sabah erken uyandırıp alıştırmaya çalışıyorum ☺️

Ben kendim yaptım, kapya kırmızı biberleri doğradım haşladım sonra blend ettim, onları buz kalıplarına döktüm.. buzluğa attım
Aynısını kemikler haşlayıpda yaptım et suyunu..
şehriye çorbası yapıyorum içine bunlardan atıyorum hem kırmızı oluyo hem tat veriyo 🙏🏻
Yaa teşekkürler kapya biberi benimde aklıma geldi de içine neler koyulur bilmiyorum bebek olduğu için

Back