7 ay oldu daha hamile kalamadım?

Sevenkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
119
46
13
28
7 aydır korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım normalde düzenli olan adetim 3 ay düzensizleşti bugün tekrar düzene girdi adet oldum yani acaba tedaviye başlasakmı bu durum bizi üzüyor. Bu zamandan sonra tedavisiz hamile kalmakta mümkün gelmiyor bana açıkcası olsa bu zamana kadar olurdu heralde doktor yolu görünüyor bana🙁

7 aydır korunmuyoruz ama hala hamile kalamadım normalde düzenli olan adetim 3 ay düzensizleşti bugün tekrar düzene girdi adet oldum yani acaba tedaviye başlasakmı bu durum bizi üzüyor. Bu zamandan sonra tedavisiz hamile kalmakta mümkün gelmiyor bana açıkcası olsa bu zamana kadar olurdu heralde doktor yolu görünüyor bana🙁
Doktora afetinizin 3.günü gidip hormon testi isteye bilirsiniz ve ileriki tedavilere doktor karar verecektir bizimde 11 ay oldu hala yok bi sorunda yok aslinda

Adet düzensizligi gecen ay bendede oldu kist cıktı yumurtalıklarda 2cm inşallah öyle bişey yoktur adetının 3.günü git birdaki aya kalırsın yoksa

Bende adet bittikten sonra gitmeyi düşünüyodum adetliykenmi gidiliyor
Ben gitmiştim 2 ay önce hani genel bi muayene olmak için bi kaç hormon testi yazdı kağıda verdi 2 ay içinde olmazsa gebelik gel demişti yani banada gözüktü doktor yolu ☹️ O testler yapılacak adetin 3. Günü diye birşey hatırlıyorum bende hayal meyal adet olayım gidicem bende 😒

Bacım 7 sene bekleyenler var daha dur bakalım niye bu kadar umutsuzluğa kapılıyosun hemen? Doktorlar sağlıklı çiftlerin bile ayda hamile kalma oranı %25 diyor. Kalamadın diye illa bi sorun var anlamına gelmez. Belki yumurtlama günlerini kaçırıyosundur....bütün kontrollerini yaptır tabi onu ihmal etme de eşin de yaptırsın
Ben 27 ay sonra hamile kaldım. Şükredelim halimize daha uzun yıllar bekleyenler var..
Sıkma canını hem daha yaşın kaç ki bu kadar dert ediyosun? 22 yazıyor aman Yarabbi doğru mu yoksa 😲 yapma be güzelim ben 30'umda hamile kaldım kendimi köprüden mi atsaydım 😒 olur zamanı gelince Allah telafisiz dert vermesin rahat ol biraz hayatı zindan etme kendine

Ben gitmiştim 2 ay önce hani genel bi muayene olmak için bi kaç hormon testi yazdı kağıda verdi 2 ay içinde olmazsa gebelik gel demişti yani banada gözüktü doktor yolu ☹ O testler yapılacak adetin 3. Günü diye birşey hatırlıyorum bende hayal meyal adet olayım gidicem bende 😒
Çok zor bi durum ya insan yıpranıyor 🙁

Bacım 7 sene bekleyenler var daha dur bakalım niye bu kadar umutsuzluğa kapılıyosun hemen? Doktorlar sağlıklı çiftlerin bile ayda hamile kalma oranı %25 diyor. Kalamadın diye illa bi sorun var anlamına gelmez. Belki yumurtlama günlerini kaçırıyosundur....bütün kontrollerini yaptır tabi onu ihmal etme de eşin de yaptırsın
Ben 27 ay sonra hamile kaldım. Şükredelim halimize daha uzun yıllar bekleyenler var..
Sıkma canını hem daha yaşın kaç ki bu kadar dert ediyosun? 22 yazıyor aman Yarabbi doğru mu yoksa 😲 yapma be güzelim ben 30'umda hamile kaldım kendimi köprüden mi atsaydım 😒 olur zamanı gelince Allah telafisiz dert vermesin rahat ol biraz hayatı zindan etme kendine
Eşimin amcası 17 senedir çocuğu olmuyor ve bi kaç kişi daha var bu telaşım ondan genetik olabilir diye korkuyorum yoksa bu kadar dert etmezdik bizde

Bana da 10 ay oldu 20 yaşındayım evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ama maalesef kimyasalmış. Bu ay soğan kürüne başladım bakalım hayırlısı

Back
X