Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 7 ay hayıt kullandım işte sonuçlar ...

hayıtın faydalarını araştırdığımda özellikle kıllanmauı azalttığını yazıyordu her yerde sizde kıllanma yapması ilginç olmuş anlamadım ben

[SUB][/SUB]
wuuu bende başlayalı 4 gün oldu hayıta bendede polikistik over var ayy korkmaya başladım şimdiii inş.daha da kötüleştrmez snnkinin boyutu ne kdar cnm ?

Nette araştırdım her yerde kıllanma ve sivilceler için tedavi edici özellikğe sahitptir diyor sende nasıl kıllanma oldu anlayamadım :26:

evet canım bende öyle biliyorum ama tek bende değil beraber kullandığım ardaşımda oldu ilk sonra bende de başladı ....

canım onun hayıtla bi ilgisi olabileceğini hiç sanmıyorum çünkü ilk kez ve sadece bir kere içilerek bişeyin doğrudan etki edebileceğie imkan vermiyorum ben baya araştırdım çok faydalı gerçekten bu bitki özellikle kadınların adet sorunlarında ama hayıt 3 aydan sonra etki etmeye başlıyormuş ve en az 6 ay kullanmak gerekiyormuş tam etki olması ve geri dönüş yaşanmaması için

Hayıt tohumunu daha yeni kullanmaya başladım gözle görülür etki henüz olmadı.
Ben de birilerinden duyup aldım. Ama kıllanmaya sebep olduğunu ilk burada duyuyorum. Hatta tersine, hormonal tüylenmeyi önlediğini duydum.
Benim merak ettiğim, misal doğum kontrol hapı da adet düzenleyici ve sancı dindirici. Ama kilo aldırıyor, şişkinlik yapıyor. Hayıt tohumunun da böyle bir etkisi var mı acaba. Abartılarak içilirse olabilir gibi geliyor bana.

Arkadaslar merhaba bende aynı dertten muzdaribim ama bircok kullanan var yorumları okudum ama hiçbiri kıllanmayla ılgılı birsey yazmamış anlayamadım? Ama gercekten kıllanmayla alakası varsa cok kotu yaa

Aman diyeyim kızlar ne yaptınız siz :26: Ben bunu hormonal tüylenmem için içecektim yahu :26:
Neyse ben yine de içeceğim, daha fazlasını yapamaz zaten.
Bir de ben kendimce bir mantık yürüttüm ama bilemem ne kadar doğru atıp tutma gibi oldu biraz... Kadınların da testesteron hormonuna ihtiyacı var biliyorsunuz ki. Onun da azlığı bir takım problemlere sebep olabiliyor. Belki de bu hormonu normal seviyeye çıkardığı için tüylenmeniz olmuştur. Gerçi normal seviyede olunca tüylenmenin olmaması gerekiyor. Neresinden tutsak elimizde kaldı bu mesele vallahi bilemedim niye böyle oldu.

merhaba arkadaşlar bende bugün aldım başlıyacam benim en büyük derdim adet sancımın olması her ay acile gidiyorum iğne vurulmadan geçmiyor ikinci amacımda göğüs ben lazere gidiyorum çenemdeki kıllanma için bitti .. ama 3 aydan sonra ara vericem uzun süreli kullanma sonucu olmuştur kıllanma...haber veririm 3 ay sonra

Bencede. Yani östrojen seviyesini arttırıcı özelliği var. Tam tersi tüylenmeyi azaltır bilimsel olarak. Bende yeni başladım, bir de tüylenme yapmasın. Aman başımıza iş almayalım.

doğum kontrol haplarında da östrojen var ama kıllanma yapıyor yan etki olarak.. arkadaşın dediği doğru olabilir..

kızlar bende aldım ama iki yudum içebiliyorum midem çok rahatsız oluyor akşama kadar istifra eder modda geziyorum
2 kere denedim 2 sindede aynı içemedim
siz nasıl kullanıyorsunuz
ben yaım çay kaşığı tohumu ezip 1 su bardağı suda kaynatıp 15 dakika dinlendiriyorum ılık ılık içmeye çalışıyorum ama midemi bozuyo

kıllnma yapması ımkansız bence kulldıgını zya d yedıgınız bı seydendolayı olabılır cunku hayıt resmen kadınlar ayonelık bı bıtkı ve de benım de yanagımda bı tuy vardı sert resmen yok oldu cıkmıyo artık ayrıca hayıt cok abartırsanız gunde ıkı uc kez ıcersenız sac dokulmesı yapar ben de 2 2.5 aydır ıcıyorum gunde bı kere butun saydıklarınız faydasını bende gordum hala d ıcerım ama tuylnme sorunum yok

cnm ole ıcılmezkıo tabı mıden bozulur arkasında yazıyo hayıtın zaten bı tatalı kasıgı koy kaynattıgın bı bardak suyunıcıne sakınezme tohumu falan mıden agrır zaten
5 10 dk demlseın cayın sonra suz hayıt tohumunu oyle ıc

hım anladım canım
bide öyle deneyeyim
ben bu tarifi internet stelerinden aldım
aktar bişey demedi
sağol

ben hayıt tohumu yağı kullandım. Tüylenme olmadı asla. Ama 3 kilo aldım ve acayip selülütüm çıktı o dönem çok şaşırdım.

arkadaşlar tam olarak nasıl demliyorsunuz, ben aktardan almadım kendim topladım, kuruttum. Şöyle tüketiyorum; bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu 2-3 dk kaynamış suda bekletip hemen süzüyorum soğumaya başlayınca da içiyorum siz nasıl tüketiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…