gögüs büyüttüğünü sanmıyorum 7 ay sürekli aralıksız kullandım büyüseydi benim ki büyürdüMerhabalar ben yaprağını içiyorum 1 haftadır falan ama göğüslerimide tık yok daha erkenmi yorum yapmak için acaba devam edeyimmi?
Mrb arkadaşlar adet sancısı ifadesini görünce hemen konuya bakma ihtyacı hissettim:) Yıllardır bu sorunla uğraşıyorum. bir çok şey denedim, işe yaradı, sizede önerebilirim, ama sen neden bu yöntemlerle devam etmiyosun derseniz aynı bitkisel ürünleri yıllardır kullanıyorum, adet sırasında midem bulandığı için artık bu bitkileri ağzıma aldığımda istifra etmek istiyorum( tiksindim diyebiliriz) onun içinde yeni yöntemler arıyrum, midemi bulandırmayan:)
Biraz önce hayıt çayı ile ilgili nette küçük bir araştırma yaptım.Başta hayıt çayını kullanmak iyi bir fikir gibi gelsede kıllanma problemini görünce korktum. Ama bir de çayın kullanımına bakayım dedim.adet sancısı için adetten 2 yada 3 gün önce başlanıp adet bitene kadar günde 1 fincan çay içmek koşuluyla bu ağrı sorunundan kurtulabiliyrmuşuz. O zaman kıllanma yapmaz diye düşündüm. çünkü uzun bir müddet kullanmıycaz. denemeye karar verdim sayılır ancak tek korkum bende polikistik over var ona bir etkisi olursa kötü oluronla ilgili de bir araştırma yapmayı planlıyorum.Yda bunla ilgili bir deneyiminiz varsa benle paylaşırsanız sevinirim.
Konuyu açan arkadaşıma da teşekkür ederim ve bir tavsiyem var ona, lütfen bitkisel olarak denediğin şeyleri 3 aydan fazla kullanma. vucüttaki diğer organları kötü etkilediğini duymuştum, yani yararında çok zarar veriyordu ve arkadaş sanırım bu bitkiyi gün aşırı 7 aydır kullanıyo . Ayrıca bitkinin kullanımını araştırırken uzun süreli kullanıma baktığımda 3 ay kullanın yazıyordu ve günde sadece 1 fincan çay alın şeklindeydi. Belki kıllanma bundan olabilir. Ya da bünyeye göre değişebilir.
Adet sancısına benim kullandığım diğer bitkileri yazayım işinize yarayabilir. kabuk tarçın. süper bir bitki bir bardak suya bir tane kabuk tarçın atıp kaynatılır ve demlenmeye bırakılır(pembemsi bir renk alana kadar) adetten 1 hafta veya 3-4 gün önce içmeye başlanır ve adet boyunca devam edilir. ayrıca bu elde edilen çay depresyon tedavisindede etkiliymiş.zaten çayı içtikten sonra uykunuz geliyo benden sölemesi:))) ben 5 yıl kullandım ama şimdi tiksindiğim için içemiyorum.diğer bitkimde papatya çayı. bu da tarçın gibi kullanılıyo. oda uyku getiriyo:)))Bu iki çayında benzer özellği kanamayı arttırıyo ondan hamilelere kesinlikle önerilmiyo, çocuk düşebilirmiş. papatya çayını da 2 yıldır kullanıyorum ve onuda içmekte bayağı zorlanıyorum( Çünkü çok içmekten ondanda tiksinmeye başladım )
arkadaşlar "desire " arkadaşımız haziran ayında bu konuyu açmıştı ben gögüs büyümesi için değill adet sancıları için hazirandan buyana kullanıyorum ...
öncelikle
1.... adet sancım sıfıra indi...
2.....adet sitresi yok sinirim yok nasıl gelip geçtiğini anlamıyorum ...
3.....düzensizdi düzene girdi ...
4.....epilasyon ağda yaparken acı %20 ye indi eskisi gibi canım yanmıyor ....
gögüs konusunu merak edenler için söylüyorum belli bellirsiz bir dolgunluk oldu o kadar ....
ama kötü yanı şu yüzümde tüylenme değil resmen kıllanma başladı çenemde...bir haftadır kullanmıyorum ...:18:
ben bir bardak sabah bir bardakta akşam düzenli olarak içtim sadece bir ay ara verdim ama şimdi adet sancılarım için haftada bir iki bardak içmeyi düşünüyorum kıllanma olmasaydı çok memnundum ben ya
Hayıt tohumu hormonları dengeler diye biliyorum ben.Tüylenme yaratacağına aksine tüylenmeyi önler .. Benim göbeğimde vardı biraz tüylenme.Hayıt tohumu içtim bi kaç sefer,az miktarda olmasına rağmen gözle görülür bi değişim oldu kızlar
hayıtın tüylenme yaptığını ilk senden duydum. hormonları düzenlediği için aslında yapmaması gerekir. tam tersine fazla testosteronu normal seviyeye getirir ve tüylenmeyi önler. başka bişeyin yapmadığından emin misin?
doğum kontrol haplarında da östrojen var ama kıllanma yapıyor yan etki olarak.. arkadaşın dediği doğru olabilir..
arkadaşlar "desire " arkadaşımız haziran ayında bu konuyu açmıştı ben gögüs büyümesi için değill adet sancıları için hazirandan buyana kullanıyorum ...
öncelikle
1.... adet sancım sıfıra indi...
2.....adet sitresi yok sinirim yok nasıl gelip geçtiğini anlamıyorum ...
3.....düzensizdi düzene girdi ...
4.....epilasyon ağda yaparken acı %20 ye indi eskisi gibi canım yanmıyor ....
gögüs konusunu merak edenler için söylüyorum belli bellirsiz bir dolgunluk oldu o kadar ....
ama kötü yanı şu yüzümde tüylenme değil resmen kıllanma başladı çenemde...bir haftadır kullanmıyorum ...:18:
ben bir bardak sabah bir bardakta akşam düzenli olarak içtim sadece bir ay ara verdim ama şimdi adet sancılarım için haftada bir iki bardak içmeyi düşünüyorum kıllanma olmasaydı çok memnundum ben ya
kızlar bende aldım ama iki yudum içebiliyorum midem çok rahatsız oluyor akşama kadar istifra eder modda geziyorum
2 kere denedim 2 sindede aynı içemedim
siz nasıl kullanıyorsunuz
ben yaım çay kaşığı tohumu ezip 1 su bardağı suda kaynatıp 15 dakika dinlendiriyorum ılık ılık içmeye çalışıyorum ama midemi bozuyo
cnm ole ıcılmezkıotabı mıden bozulur arkasında yazıyo hayıtın zaten bı tatalı kasıgı koy kaynattıgın bı bardak suyunıcıne sakınezme tohumu falan mıden agrır zaten
5 10 dk demlseın cayın sonra suz hayıt tohumunu oyle ıc
hım anladım canım
bide öyle deneyeyim
ben bu tarifi internet stelerinden aldım
aktar bişey demedi
sağol