A arz09 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2019 312 76 48 30 15 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi arz09 #21 mihrihatun .!.: Aslinda sizin degerler normal gibi ama tabi dr en dogru yorumu yapar vitamin eksikligi mevsim gecisi de cok etkiliyor saclari. Genişletmek için tıkla... Her sene mevsim gecisinde artardi.bunu biliyorim ama bu sene oyle olmadi son 5 6 aydir asiri dökulmem var.cozum bulmadim
mihrihatun .!.: Aslinda sizin degerler normal gibi ama tabi dr en dogru yorumu yapar vitamin eksikligi mevsim gecisi de cok etkiliyor saclari. Genişletmek için tıkla... Her sene mevsim gecisinde artardi.bunu biliyorim ama bu sene oyle olmadi son 5 6 aydir asiri dökulmem var.cozum bulmadim
_BaLgirL_ Annelik muhteşem bir duygu 💕 Kayıtlı Üye 10 Eylül 2017 1.580 2.646 133 15 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi arz09 #22 arz09 .!.: Ben avuc avuc dokuluyor kafayi yicem.kel kalmaktan korkuyorum.son 5 6 aydir boyle Genişletmek için tıkla... D vitamini cok önemli vücutta ve çoğu kadında düşükmüş bu değer döküntünün sebebi bu olabilir doktoruna söyle bunu sana gerekeni yazacaktır
arz09 .!.: Ben avuc avuc dokuluyor kafayi yicem.kel kalmaktan korkuyorum.son 5 6 aydir boyle Genişletmek için tıkla... D vitamini cok önemli vücutta ve çoğu kadında düşükmüş bu değer döküntünün sebebi bu olabilir doktoruna söyle bunu sana gerekeni yazacaktır
M mihrihatun Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2014 202 43 118 15 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi arz09 #23 arz09 .!.: Her sene mevsim gecisinde artardi.bunu biliyorim ama bu sene oyle olmadi son 5 6 aydir asiri dökulmem var.cozum bulmadim Genişletmek için tıkla... Arkadasin dedigi gibi d vitaminine de baktir bence aklindan cikmis olur belki ondan dokuluyor
arz09 .!.: Her sene mevsim gecisinde artardi.bunu biliyorim ama bu sene oyle olmadi son 5 6 aydir asiri dökulmem var.cozum bulmadim Genişletmek için tıkla... Arkadasin dedigi gibi d vitaminine de baktir bence aklindan cikmis olur belki ondan dokuluyor