7.60 FHS

Doktoruma henuz gosteremedim.carsamba gosteregim.peki tsh hamile kalmaya engel olabilirmi
Kimisi engel diyo kimisi engel değil diyo benimde yüksek cıktı canım doktor engel dedi benim değer 4.83 cıktı

Fsh im 5.20 ama serbest t4 yuksek cikti henuz gosteremedim ama dr tanidigim dahiliyeye gonderebilir dedi
Benimde anti top yüksek cıktı hasimato cıktı ilaç kullanıyorum şuanlik 2 ayda 1 gidiyordum en son geçen ay gittim şükür Iyi şuanda değerim

2 ayda 1 yazdığım yanlış yazıldı
Her ay gidiyorum düzenli en son geçen ay gittim 3 ay sonra gel dedj

Benimde anti top yüksek cıktı hasimato cıktı ilaç kullanıyorum şuanlik 2 ayda 1 gidiyordum en son geçen ay gittim şükür Iyi şuanda değerim
Cok guzel cok gecmis olsun ben de cok strese girdim gebelige engel degil dedi ama tiroid hastaliklarini okuyunca insan korkuyor

Cok guzel cok gecmis olsun ben de cok strese girdim gebelige engel degil dedi ama tiroid hastaliklarini okuyunca insan korkuyor
Bu tiroit degeri cok değişebilen bir hormonmus ben mayıs ayında baktirmistim normal cıktı eylül ayında cıktı bende şükür canım ıyi birde tedaviye başlarsak daha güzel olcak

Fsh 10 a kadar normal yüksek dğeil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…