7.6 haftalık gebelik

nisan43

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
20
5
38
Selam arkadaşlar 7 haftalık gebeyim kanamam vardı progestan fitil ve iğne ile durduruldu 3 gündür olmuyor du lakin bugün progestan fitil verdim 1 saat sonra wc ye gittim idrardan sonra biraz fitilin kalıntısı ve kan geldi başına gelen varmı normal mi birde kasıklarda ağrım çok fazla kanama durduktan sonra başlayan varmı

Öncelikle geçmiş olsun, Limonlu su ben sürekli içiyorum sabah aç karnına öğlen aç karnına akşam bütün limon yiyorum ekşi canım çektikçe tuketiyorum, bu durumu yapan şey fitil, progestan leke kanama varsa tık kesmiyor kullandıkça aralıklarla gelmeye devam ediyor, geçen sene yaklaşık beş ay kullandım iki ay bı gebelikte 3ay bı gebelikte, serum kullandım kesti akşam fitil kullandım kanama devam etti, bu gebeligimde de 4.haftadan 8.haftaya kadar düzenli kullandım tam temizlenmesi için, sen ekstra anormal diyorsan bilemeyeceğim ama böyle ilerliyor surec

Hemen doktorunuza haber verin bence. Bir doktorun videosunda özellikle 7. Haftada kanama olabileceği söyleniyordu. Benim de olmuştu 7. Haftamda durup 6 gün sonra tekrar başlamıştı çok panik olmuştum sürekli yattım tuvalet dışında hiç kalkmadım progestana yüksekten devam ettim geçmişti kanama alanım da yoktu bu arada.

Bugün gittim kontrole hiç bir sorun görülmedi hatta batın ultrasonuda çekildim orada da hiç birşey çıkmadı ama limonlu su içtim o yapmış olabilir mi yada fitil ikisinden birinden şüpheleniyorum
Limonlu suyun etki edeceğini sanmıyorum. Fitil hafif bir zedelenme dolayısıyla pembe akıntımsı birseye sebep olabilir. Ama kırmızı sanmıyorum. İçinizi ferah tutun. Eğer bebeğe bisey olacaksa ne yaparsak yapalım değişmez. Eğer bebek sağlıklı doğacaksa bu kanamalar onu etkilemez. Siz iyi olanı düsünün iyi olsun insallah

Benimde 3 gündür kesildi diye seviniyordum bugün bütün morellerim 0 ve ağrım var tuvaletim var gitmeye korkuyorum

O halde fitilden biraz zor gitti bende zorladım inşaallah geçer yaaa

Benimde 3 gündür kesildi diye seviniyordum bugün bütün morellerim 0 ve ağrım var tuvaletim var gitmeye korkuyorum
Kontrolde birşey çıkmadıysa içinizi ferah tutun sizi çok iyi anlıyorum aynılarını yaşadım çünkü ama mutlaka doktorunuza bilgi verin. Fitilden olduğunu düşünüyorsanız göbekten progestan dex 25 mg vurun tabi ki doktor kontrolü ile mutlaka sorarak danışarak. Ben fitil kullanamıyorum jelatininde fıstık olduğu için fıstık alerjimden dolayı kullandığımda ölümün kıyısına gelmiştim hemen kestik göbekten ve kalçadan progestan vuruluyorum bir de duphaston kullanıyorum.

İyi bari bunu duyduğuma biraz da olsa sevindim yarın sonuçlarım vardı onları alırken tekrar sorarım

İyi bari bunu duyduğuma biraz da olsa sevindim yarın sonuçlarım vardı onları alırken tekrar sorarım
Merhaba bende 8.haftadayım dün birden kanamam oldu gittim doktora kesede kanama alanı çıktı kalp atışı duyuluyor progestan iğne fitil duphaston verdi banada dün iğneden sonra kesildi ama bugün peçeteye sildikçe geliyor yine sizin durumunuz nasıl

Bende progestan ignemi dün vuruldum akşam fitil verdikten sonra kanamam hafif oldu bu sabah ta vardı peçete ile sildikce geliyor du öğlenden sonra olmadı saat 6 gibi tekrar leke gördüm şimdi gene yok doktoruma danistik progestani ihmal etmeden kullanmaya devam dedi

Bende progestan ignemi dün vuruldum akşam fitil verdikten sonra kanamam hafif oldu bu sabah ta vardı peçete ile sildikce geliyor du öğlenden sonra olmadı saat 6 gibi tekrar leke gördüm şimdi gene yok doktoruma danistik progestani ihmal etmeden kullanmaya devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…