7+6 ama kese 4 haftalık göründü

Yani açıkçası doktor kesenin şekli ile falan ilgili bir şey söylemedi hani olsaydı ekstradan onu da söylerdi diye düşünüyorum yani kese gözüküyor dedi hani adetin yeni bitmiş olarak düzenlersek dedi hatta sat tarihini değiştiriyorum dedi sekreter o da değiştir dedi doktor da hani öyle düşünecek olursak gayet güzel dedi sağlıksızsa zaten kendiliğinden düşecektir dedi yani doktor güzel konuşuyor tatlı konuşuyor ama tabii ki de kötü bir şey olmasını istemiyorum ve çok üzülüyorum
Kotuyu dusunup çağırma Allah korusun ben de keseyi gayet guzel gordum
Doktoruna guvenip inaniyorsan keyfini cikart canim uzme kendini bebiste etkilenir

Yani baktı baktı dedim hocam Emin misiniz çünkü hani 7 + 6 olması lazımken 4 hafta arada çok büyük fark var dediğimde hatta keseni ölçeyim dedi 5 milim ölçtü evet dedi 4 hafta ile uyumlu dedi ama bekleyeceğiz dedi yani beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok dedi 2 hafta daha bekleyeceksin ondan sonra geleceksin dedi
İnşallah iyi haberler alırsın kuzum. Kalbini karartma. Stres de yapmamaya çalış. Kafanı dağıtacak şeyler yap bu 2 hafta. Çok kendinle baş başa kalma. Senin için daha iyi olur. Daha rahat geçer

Devlet hastanesi canım
Büyük ihtimalle doktorun çok umrunda olmamıştır. Ben hamileyken özel bir kliniğe giymiştim. 5+3 haftalık falandı. Doktor bana eğer devlet Hastanesi'nde olsaydi şu anda hiçbir şey söylememiş olacaktı, üstüne düşmemiştir dedi. Tahminim öyle bir şey oldu. Ben çok sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Büyük ihtimalle doktorun çok umrunda olmamıştır. Ben hamileyken özel bir kliniğe giymiştim. 5+3 haftalık falandı. Doktor bana eğer devlet Hastanesi'nde olsaydi şu anda hiçbir şey söylememiş olacaktı, üstüne düşmemiştir dedi. Tahminim öyle bir şey oldu. Ben çok sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Allah razı olsun moralim bitik ve donuk bir şekilde çıktım oradan

Hayır canım özel hastane değil devlet hastanesi

Yani benim kafamı allak bullak eden işte şey olmasın dedim tamam mı hani işte kese görünür bebek görünmez bebek görünür kalp atışı duyulmaz işte bunun stresini yaşamayayım diye 8 haftayı doldurana kadar beklemek istedim ama başıma gelene bak 8 haftada yani 7 + 6 ama 8 diyorum artık yani 8 haftada kese 4 haftalık çıktı çok fazla değil mi yumurtlama günü ve bildiğim için de geç döllenmeden şüphelenemiyorum ve bu daha çok moralimi bozuyor
Yumurtalama testi mi yaptınız ?

Canın merhaba öncelikle inşallah gebeliğin güzel bi şekilde ilerler. Bende aynı durumdayım 8 haftalık olmam gerekirken ultrasyonda 4-5 haftaya denk geliyor dedi doktor.
Son adet tarihim neydi senin
Son adet tarihim 6 Eylül de diyebilirim 7 Eylül'de diyebilirim ama hani bu kadar büyük bir farkta yani o bir günün önemi var mı bilmem
Senin son adet tarihin ne zaman bir de ben hani geç döllenme de diyemiyorum çünkü obilasyon testi kullandım 19 Eylül'de çatlama oldu

Umutsuzluğa kapılmayın, sonuçta doktor direkt olumsuz bir şey söylememiş. Beklememiz gerekiyor demiş. Kese 4 haftalık da olsa görünmüş. Belki geç döllenme falandır. İçinizi ferah tutun, inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınız bebişinizle ilgili 🥹🙏🏻❤️

Umutsuzluğa kapılmayın, sonuçta doktor direkt olumsuz bir şey söylememiş. Beklememiz gerekiyor demiş. Kese 4 haftalık da olsa görünmüş. Belki geç döllenme falandır. İçinizi ferah tutun, inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınız bebişinizle ilgili 🥹🙏🏻❤️
Teşekkür ederim Allah razı olsun
İşte ovulasyon testi kullandığım için geç döllenme diyemiyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum hani vücudumla ilgili olumsuz bir şey de hissetmiyorum kanama lekelenme vesaire hiçbir şey de olmadı düşüncem ne yapacağımı şaşırdım

Benim anlamadığım gördüğümde sanki böyle bebek görmüş gibi oldum ben ultrasonda hani diyeceksin ki doktorun göremediğini sen nasıl gördün
Gördüğümü düşündüğüm şeyi aşağıda fotoğrafların birinde yuvarlak içine aldım zaten (mavi olan)

Doktor keseyi gördü onu da yuvarlak içine aldımyeşil olan) başka bir fotoğrafta

başına gelen var mı böyle bir şey herhangi bir kanama lekelenme hiçbir şey yaşamadım

2 hafta sonra yine gel dedi ama bittim yani moral olarak
Mavi ile işaretlediginiz yer tamamen başka biyer kese olan o iki tane artı olan küçük yer bebek şuan görünmez zaten yeşil olan yer okey kese mavi olan sizin karın içiniz ayrı yer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah stres yapmayın 🌹

Mavi ile işaretlediginiz yer tamamen başka biyer kese olan o iki tane artı olan küçük yer bebek şuan görünmez zaten yeşil olan yer okey kese mavi olan sizin karın içiniz ayrı yer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah stres yapmayın 🌹
Amin inşallah dua ediyorum İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerlesin

Teşekkür ederim Allah razı olsun
İşte ovulasyon testi kullandığım için geç döllenme diyemiyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum hani vücudumla ilgili olumsuz bir şey de hissetmiyorum kanama lekelenme vesaire hiçbir şey de olmadı düşüncem ne yapacağımı şaşırdım
Kanama vs olmaması da iyi. Stres ve üzüntü size de bebişe de zarar, o yüzden siz bu bekleme sürecinde olumlu düşünmeye çalışın. Hayat mucizelerle dolu ❤️

Kanama vs olmaması da iyi. Stres ve üzüntü size de bebişe de zarar, o yüzden siz bu bekleme sürecinde olumlu düşünmeye çalışın. Hayat mucizelerle dolu ❤️
Kesinlikle katılıyorum hayatım mucizelerle dolu ben de sabırla ve dua ile bekleyeceğim İnşallah Allah'ın izniyle olumlu sonuçlar yazarım buraya

X