7+6 ama kese 4 haftalık göründü

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.785
748
Benim anlamadığım gördüğümde sanki böyle bebek görmüş gibi oldum ben ultrasonda hani diyeceksin ki doktorun göremediğini sen nasıl gördün
Gördüğümü düşündüğüm şeyi aşağıda fotoğrafların birinde yuvarlak içine aldım zaten (mavi olan)

Doktor keseyi gördü onu da yuvarlak içine aldımyeşil olan) başka bir fotoğrafta

başına gelen var mı böyle bir şey herhangi bir kanama lekelenme hiçbir şey yaşamadım

2 hafta sonra yine gel dedi ama bittim yani moral olarak

Eklentiler

• IMG_20241031_131951.jpg
    IMG_20241031_131951.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20241031_131913.jpg
    IMG_20241031_131913.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20241031_131439.jpg
    IMG_20241031_131439.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20241031_131436.jpg
    IMG_20241031_131436.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20241031_131407.jpg
    IMG_20241031_131407.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 41
7+6da bebek göremezsiniz ki. 4 haftalık göründü diye başlık atmışsınız ama doktor mu söyledi nasıl oldu?
hamile gibi duruyorsunuz.
tam olarak sorunuz ne anlayamadım ben :KK43:

7+6da bebek göremezsiniz ki. 4 haftalık göründü diye başlık atmışsınız ama doktor mu söyledi nasıl oldu?
hamile gibi duruyorsunuz.
tam olarak sorunuz ne anlayamadım ben :KK43:
Kese 4 haftalık görünüyor dedi doktor
2 hafta sonra gel dedi tekrardan anca ölünce öyle görürüz dedi yoksa sağlıksız gebeliktir dedi

Bebeği görmesek bile kesenin en azından haftası ile uyumlu ya da haftasına yakın çıkması gerekmiyor muydu

işte tam olarak bunu merak ediyorum hani bu şekilde olup daha sonra hafta sonu yakalayan var mı

hmm anladım. sonradan haftasını yakalayan oldu mu bilmiyorum ama umarım bir sıkıntınız yoktur ve her şey yolundadır. bebeğiniz sağlıklıdır.

kalp atışı duydunuz mu?

Geç döllenme olabilir mi ? Benim öyleydi mesela kesem hep 1.5 hafta geriden gelirdi. Misal 8 haftalık olması gerekirken 6, 10 olması gerekirken 8 gibi ilerledi hep. Bir sıkıntı da olmadı cunku bebek hep 1 haftada 1 haftalık gelişim gösteriyordu yani. Sonradan sat tarihimi değiştirdiler. O sekilde takip edildi hep…

Bir de bence özellikle özel hastaneyse 9.gun tekrar git. Birkaç güne sebep tekrar muayene parası ödeme

hmm anladım. sonradan haftasını yakalayan oldu mu bilmiyorum ama umarım bir sıkıntınız yoktur ve her şey yolundadır. bebeğiniz sağlıklıdır.

kalp atışı duydunuz mu?
Hayır kese 4 haftalık olduğu için bebek falan görünmedi doğal olarak kalp atışı falan da duymadık yani

Kese 4 haftalık görünüyor dedi doktor
2 hafta sonra gel dedi tekrardan anca ölünce öyle görürüz dedi yoksa sağlıksız gebeliktir dedi

Bebeği görmesek bile kesenin en azından haftası ile uyumlu ya da haftasına yakın çıkması gerekmiyor muydu

işte tam olarak bunu merak ediyorum hani bu şekilde olup daha sonra hafta sonu yakalayan var mı
Canım şöyle;

Ben 5+4 haftalıkken gittiğimde doktor kesemi de, içindeki küçük bebek oluşumunu da gördü, 1 hafta sonrasında yani 6+4 haftalıkken de kalp atışını dinledik.

Bak resimlerini de koyacağım

Geç döllenme olabilir mi ? Benim öyleydi mesela kesem hep 1.5 hafta geriden gelirdi. Misal 8 haftalık olması gerekirken 6, 10 olması gerekirken 8 gibi ilerledi hep. Bir sıkıntı da olmadı cunku bebek hep 1 haftada 1 haftalık gelişim gösteriyordu yani. Sonradan sat tarihimi değiştirdiler. O sekilde takip edildi hep…

Bir de bence özellikle özel hastaneyse 9.gun tekrar git. Birkaç güne sebep tekrar muayene parası ödeme
Hayır canım özel hastane değil devlet hastanesi

Yani benim kafamı allak bullak eden işte şey olmasın dedim tamam mı hani işte kese görünür bebek görünmez bebek görünür kalp atışı duyulmaz işte bunun stresini yaşamayayım diye 8 haftayı doldurana kadar beklemek istedim ama başıma gelene bak 8 haftada yani 7 + 6 ama 8 diyorum artık yani 8 haftada kese 4 haftalık çıktı çok fazla değil mi yumurtlama günü ve bildiğim için de geç döllenmeden şüphelenemiyorum ve bu daha çok moralimi bozuyor

içinizin rahat etmesi için başka bir doktora daha mı gitseniz? belki başka bir şeyler söyler veya siz aklınızdakileri sorarsınız. fakat o da 2 hafta bekle tarzında konuşursa dua etmekten başka bir çaremiz kalmaz

Hayır canım özel hastane değil devlet hastanesi

Yani benim kafamı allak bullak eden işte şey olmasın dedim tamam mı hani işte kese görünür bebek görünmez bebek görünür kalp atışı duyulmaz işte bunun stresini yaşamayayım diye 8 haftayı doldurana kadar beklemek istedim ama başıma gelene bak 8 haftada yani 7 + 6 ama 8 diyorum artık yani 8 haftada kese 4 haftalık çıktı çok fazla değil mi yumurtlama günü ve bildiğim için de geç döllenmeden şüphelenemiyorum ve bu daha çok moralimi bozuyor
Bozulur elbette tahmin edebiliyorum. Kolay değil tabiki… tekrar tekrar ölçtü mü peki, yanlış olma ihtimali var mı ? Kücük cıkınca tekrardan baktı mı bir yani ? Bazen yanlış da ölçebiliyorlar

Canım şöyle;

Ben 5+4 haftalıkken gittiğimde doktor kesemi de, içindeki küçük bebek oluşumunu da gördü, 1 hafta sonrasında yani 6+4 haftalıkken de kalp atışını dinledik.

Bak resimlerini de koyacağım

Bozulur elbette tahmin edebiliyorum. Kolay değil tabiki… tekrar tekrar ölçtü mü peki, yanlış olma ihtimali var mı ? Kücük cıkınca tekrardan baktı mı bir yani ? Bazen yanlış da ölçebiliyorlar
Yani baktı baktı dedim hocam Emin misiniz çünkü hani 7 + 6 olması lazımken 4 hafta arada çok büyük fark var dediğimde hatta keseni ölçeyim dedi 5 milim ölçtü evet dedi 4 hafta ile uyumlu dedi ama bekleyeceğiz dedi yani beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok dedi 2 hafta daha bekleyeceksin ondan sonra geleceksin dedi

Bunlar da 1’er hafta arayla ultrason görüntülerim.

Canını sıkma, Allahtan umut kesilmez tabii ki ama her şey olacağına varıyor balım. Sadece sabır ve tevekkülle bekleyelim bakalım, kendini yıpratma.
IMG_5851.jpeg
IMG_5852.jpeg

4-5 haftada (1000-2000 dger arasi) kese gozukur
6-7 hafta arasi bebek ufacik kalp atisi ile olusur suan sadece kese ve yolk gozukur

Benim anlamadığım gördüğümde sanki böyle bebek görmüş gibi oldum ben ultrasonda hani diyeceksin ki doktorun göremediğini sen nasıl gördün
Gördüğümü düşündüğüm şeyi aşağıda fotoğrafların birinde yuvarlak içine aldım zaten (mavi olan)

Doktor keseyi gördü onu da yuvarlak içine aldımyeşil olan) başka bir fotoğrafta

başına gelen var mı böyle bir şey herhangi bir kanama lekelenme hiçbir şey yaşamadım

2 hafta sonra yine gel dedi ama bittim yani moral olarak
Sizin burada gordugunuz buyuk ihtimal yolk

4-5 haftada (1000-2000 dger arasi) kese gozukur
6-7 hafta arasi bebek ufacik kalp atisi ile olusur suan sadece kese ve yolk gozukur
Son adet tarihime göre 7 + 6 olması gereken hatta bebeği falan kalp atışını görmemiz gerekirken sadece kese gözüktü ve kese de 4 hafta gözüktü hayır geç döllenme de değil çünkü yumurtlama tarihim ve ilişki günümü biliyorum ha ovülasyondan sonra bir daha bir şey de yapmadık hani ilişki falan bir şey olmasın diye hani daha sonra ki bir ilişkiden olma ihtimali de yok yani ama genel olarak yani bu durumun normal olduğunu yazıyorlar anlamadım ben çok korkunç yorumlar bekliyordum açıkçası

Son adet tarihime göre 7 + 6 olması gereken hatta bebeği falan kalp atışını görmemiz gerekirken sadece kese gözüktü ve kese de 4 hafta gözüktü hayır geç döllenme de değil çünkü yumurtlama tarihim ve ilişki günümü biliyorum ha ovülasyondan sonra bir daha bir şey de yapmadık hani ilişki falan bir şey olmasın diye hani daha sonra ki bir ilişkiden olma ihtimali de yok yani ama genel olarak yani bu durumun normal olduğunu yazıyorlar anlamadım ben çok korkunç yorumlar bekliyordum açıkçası
Kese sekli uyumu guzelse kendini telasa verme rahatla 🥰
Ne guzel gozukuyor bak ♥️ masallah diyelim

Kese sekli uyumu guzelse kendini telasa verme rahatla 🥰
Ne guzel gozukuyor bak ♥️ masallah diyelim
Yani açıkçası doktor kesenin şekli ile falan ilgili bir şey söylemedi hani olsaydı ekstradan onu da söylerdi diye düşünüyorum yani kese gözüküyor dedi hani adetin yeni bitmiş olarak düzenlersek dedi hatta sat tarihini değiştiriyorum dedi sekreter o da değiştir dedi doktor da hani öyle düşünecek olursak gayet güzel dedi sağlıksızsa zaten kendiliğinden düşecektir dedi yani doktor güzel konuşuyor tatlı konuşuyor ama tabii ki de kötü bir şey olmasını istemiyorum ve çok üzülüyorum

X