• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7,5 yıl kiradan sonra kendi evim:)) herkese nasip olur inş.

kayraam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
312
3
68
İstanbul
çok uzun zamandır takip ettiğim bu bölüme bende evimden kareler eklemek istedim ...

Son düzenleme:
Basliginiz bos kalmis, resim yüklemekte nasil bi sorun yasadiniz?
Anlatirsaniz yardimci olmaya calisirim...

Basliginiz bos kalmis, resim yüklemekte nasil bi sorun yasadiniz?
Anlatirsaniz yardimci olmaya calisirim...

ilginize tşk ederim.evet başlığım boş kaldı bi türlü resim yükleyemedim.boyutu büyük sanırım.file is too large yazıyo yükleme bitince ve yüklenmiyoo :(((( çok denedim olmadı...

ilginize tşk ederim.evet başlığım boş kaldı bi türlü resim yükleyemedim.boyutu büyük sanırım.file is too large yazıyo yükleme bitince ve yüklenmiyoo :(((( çok denedim olmadı...

Resim boyutlariniz cok büyük oldugu icin yüklenemiyor maalesef.

size bi site önerecegim, burdan resimlerinizin boyutunu kücültebilirsiniz

BURDAN

sonra bu resimde oldugu gibi resimleri secip
Açılan sayfada resmin hemen üzerinde yer alan Download this picture Now butonuna basarak resmi bilgisayarınıza indirin.

$shrinkpicturesresize.webp

her resmi tek tek bu sekilde kücültebilirsiniz. daha kolay bi yol gelmiyor maalesef su an aklima...
ugrasmak istemiyorsaniz bana özel mesajla bildirirseniz sevinirim, bos basligi kaldirabilmemiz adina...

Resimleri henüz göremesekte yeni eviniz hayırlı olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin.

Resimleri göremedik ama hayırlı uğurlu olsun ağzınızın tadı bozulmasın inş... :nazar:

Resim boyutlariniz cok büyük oldugu icin yüklenemiyor maalesef.

size bi site önerecegim, burdan resimlerinizin boyutunu kücültebilirsiniz

BURDAN

sonra bu resimde oldugu gibi resimleri secip
Açılan sayfada resmin hemen üzerinde yer alan Download this picture Now butonuna basarak resmi bilgisayarınıza indirin.

Eki Görüntüle 286302

her resmi tek tek bu sekilde kücültebilirsiniz. daha kolay bi yol gelmiyor maalesef su an aklima...
ugrasmak istemiyorsaniz bana özel mesajla bildirirseniz sevinirim, bos basligi kaldirabilmemiz adina...

Resimleri henüz göremesekte yeni eviniz hayırlı olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Allah herkese kendi evini almayı nasip etsin.

aLLAH BANA DA NASİP ETSİN İNŞALLAH.sİZ DE SAĞLIKLA,HUZURLA OTURUN İNŞALLAH

Resimleri göremedik ama hayırlı uğurlu olsun ağzınızın tadı bozulmasın inş... :nazar:

hepinize çok tşk ederim...yavaş yavaşda olsa resimler geleck inş.
çok ahım şahım bi evim yok ama bana yetiyoo daha daha iyileri sizlerin olsun inş.

Back
X