• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7+5 lekelenme

nkngl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Ultrasona göre 8. haftaya yaklaştım iki gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı bugün tuvalette peçeteye böyle pembemsi akıntı geldi. Doktora gönderdim lekelenme olabilir ama yarın bakalım yine de dedi. Ağrılı olunca korkuttu beni lekelenme yaşayan var mı bu haftalarda nasıl ilerledi süreciniz??

Her zaman bir şey çıkmıyor ama doktorunuza görünün nolur nolmaz. Her lekelemeyi ciddiye al ve bana haber ver demişti doktorum çok şükür hiç olmadı.

Her zaman bir şey çıkmıyor ama doktorunuza görünün nolur nolmaz. Her lekelemeyi ciddiye al ve bana haber ver demişti doktorum çok şükür hiç olmadı.
Bana da tam tersini söyledi 4-5. Haftada kahverengi lekelenme oldu kanama alanı yoktu ilk dönemde pembe kahverengi siyah lekelenmeler normal endişelenme dedi. Ama çok kötü hikayeler de çıktı karşıma korkuyorum ben de umarım bi şey yoktur yine

Bana da tam tersini söyledi 4-5. Haftada kahverengi lekelenme oldu kanama alanı yoktu ilk dönemde pembe kahverengi siyah lekelenmeler normal endişelenme dedi. Ama çok kötü hikayeler de çıktı karşıma korkuyorum ben de umarım bi şey yoktur yine
4. 5. haftalar zaten yerleşme kanaması diye geçiyor o normal ama sonrasını bilemiyorum. Umarım sağlıklıdır doktorunuz kontrol edip en doğrusunu o söyler.

Back
X