7+3 de kalp sesini duyamıyoruz

Ramazan bereketli geldi :))))))) boşa dememişler mübarek ay diye allah yardımcımız olsun hepimizin :Saruboceq: :Saruboceq:

selam ben burda yeniyim ve 5+2 günlük hamileyim bgün ilk defa ultras0na girecegim bic0k düşügüm 0ldu c0k k0rkuy0rum duaniza ihtiyacim var

selam ben burda yeniyim ve 5+2 günlük hamileyim bgün ilk defa ultras0na girecegim bic0k düşügüm 0ldu c0k k0rkuy0rum duaniza ihtiyacim var

Allah yardımcın olsun canım. ışallah herşey yolunda gider :Saruboceq: :Saruboceq: Allah bebeğini sana bağışlasın :nazar:

arkadaşım bak neler düşünürken ne güzel haberler almışsın. Hemde iki tane birden bağışlamış Rabbim sana.. Bol bua et Yaradana sığın ve kontrollerini de aksatma tabii ki.. ınşallah iyi bir hamilelik geçirir bebişlerini alıresın kucağına sağlıkla. Bu aylarda bu belirsizlikler normal boşuna üzme kendini..

canım ben de 5+6 hamileyim.doktora gittiğimde sat a göre 4+6 idim ve küçücük kese görünmüştü.doktor dün gelseydin göremezdik demişti.merak etme o da gözükür yakında.geç döllenme olmuştur belki hemen bozma moralini.en kısa zamanda görürsün bebişini inşallah.

X