7+3 de kalp sesini duyamıyoruz

ben de bugün normalde kalp atışını dinlemeye gidecektim ama maddii durumdan dolayı gidemiyorum. çok ters bi zamanda hamile kaldım. Allah yardımcımız olsun

ben de bugün normalde kalp atışını dinlemeye gidecektim ama maddii durumdan dolayı gidemiyorum. çok ters bi zamanda hamile kaldım. Allah yardımcımız olsun

Allah sana kolaylık versin ve yardımcınız olsun.Sağlık guvencen yokmuydu canım,devlet hastanelerinde baktıramazmısın.durumunu tam bilmediğimden birsey diyemiyorum ama sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.Allah kısmetiyle getirsin bebeğini dunyaya.

Bugün 7+6 ultrasona girdim gelişme yok. Cumartesi sonkez bakacak hoca ve gebeliği sonlandıracak. Kendimi en kötüsüne hazırlıyorum artık.

Kızlar ultrasona göre 7+3 ama SAT göre 8+3 hamileyim. Vajinal ultrasonda kalp sesini duyamıyoruz. Kese gelişimi normal gidiyor. Endişeden uyku diye birşey kalmadı bende. Bu normalmi?

canım benim içini ferah tut sakın kaptırma kendini ilk gebeliğimde benimde 8. haftada kalp atışlarını duyamadık dr sonlandırdı gebeliği ...başka bi dr a gittim çok kızdı sonlandırdığım için çünkü gelişiyordu kese belliydi yani herşey ....1 hafta daha beklemeliydin dedi bana ki yakınımda böyle örneklerde var kalp atışlarını geç duyup ama gayet sağlıklı bir bebeği olan ...çok zor bi durum bende yaşadım aynısını ama lütfen üzülme kaptırma kendini sakın...ikinci gebeliğimde dış gebelik oldu ameliyatla sağ tüpüm alındı ve aynı zamanda babamı kaybettim ....ama hala savaşıyorum umut ediyorum ...RABBıM beterini vermesin ve yardımcın olsun..

Bugün 7+6 ultrasona girdim gelişme yok. Cumartesi sonkez bakacak hoca ve gebeliği sonlandıracak. Kendimi en kötüsüne hazırlıyorum artık.

canim hakkinda hayirlisi olsun o durumu bende iki kere yasadigim icin seni cok iyi anliyorum allah sana saglik versin rabbim korktuguna ugratmasin kendine iyi bak:1hug::1hug:

canım ne desem bos arkadasım arkadasımızın verdıgı ornek cok yerınde. hanı ımkanın varsa baska bı doktorda daha denesen. doktorun kullandıgı makınelerınde etkısı var. uzulme herseyde bı hayır vardır gercekten. bakarsın duyulur bebegının kalbı...

Hemen korkma bence aklına kotu seylerı getirme ilk .. Ben 6 haftalıkken gittiğimde bebeği gormemişti alttan muayeneyle gormustu ancak 7 .haftamda gittiğim zaman rahımde gordu ama bu seferde kalp atışlarını duyamadı. Ama 8 + 3 de gittiğimde duymustuk kalp atışlarını hatta bizede dinletmişdi.Umarım seninde oyle olur uzme kendini

Allah sana kolaylık versin ve yardımcınız olsun.Sağlık guvencen yokmuydu canım,devlet hastanelerinde baktıramazmısın.durumunu tam bilmediğimden birsey diyemiyorum ama sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.Allah kısmetiyle getirsin bebeğini dunyaya.

bugün borç aldım arkadaştan gittim hastaye kalp atışını dinledik. doktor bana 6 haftalıksın diyor ama sat a göre 7+5 hamileyim..

eşim çalışırken sağlık güvencesi vardı. işten çıkış tarihinden itibaren 3 ay geçerliymiş 3 ay bittiği için paralı muyane oldum mecburen. artık katlanacaz Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah :emir_bebek:

bugün borç aldım arkadaştan gittim hastaye kalp atışını dinledik. doktor bana 6 haftalıksın diyor ama sat a göre 7+5 hamileyim..

eşim çalışırken sağlık güvencesi vardı. işten çıkış tarihinden itibaren 3 ay geçerliymiş 3 ay bittiği için paralı muyane oldum mecburen. artık katlanacaz Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah :emir_bebek:

duydun mu bebegının sesını nasıl harıka bı duygu degıl mı a.s. ana cocuk saglıgı merkezlerı falan yok mu kayserıde yada bazı saglık ocaklarıda bakıyor ultrasonla bebege... canım zor gunlerının gerıde kalması dılegı ıle,kısmetıyle gelır ınsallah mınıgın. saglıklı ya su an onemlı olan sey bu dımı ama :enbuyukkk:

evet duydum çok değişik bir duygu içimde canlı var ve o benim parçam ama hala inanamıyorum benimde bi bebeğim olacağına. Allahım inşallah sağlıklı sıhhatlı hayırlı çocuklar nasip eder.

Bir umut deyip elevit e başladım. bana iyi geldi ama bebeğe faydası oldumu bilemiyorum. Cumartesini beklemek ne zor ya. Uyku diye birşey kalmadı bende. :uhm:

evet duydum çok değişik bir duygu içimde canlı var ve o benim parçam ama hala inanamıyorum benimde bi bebeğim olacağına. Allahım inşallah sağlıklı sıhhatlı hayırlı çocuklar nasip eder.

çok sevindim inan senin adına ....Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

ben de dün gittim 6+1 günlük kesenin gelişimi çok iyi, ama kalp atışları için haftaya gidiem inş görürüm

bende merak ettim arkadasımızı benimde basıma geldi aynı sey benim 10 haftalıktı bebeğim karnımda öldü simdi ise doğumuma 13 günüm var RABBıM isteyen herkese nasip etsin.inşlh duymuşsundur kalp sesini :Saruboceq:

Kızlar kalp atışını azda olsa duyduk +2. bebek var :kedi: ama riskimiz daha devam ediyor

Kızlar kalp atışını azda olsa duyduk +2. bebek var :kedi: ama riskimiz daha devam ediyor

Canım cok sevindim hemde +2 ha cok guzel ya Allah bebeklerini sana bagıslasın canım inşallah 1 dahaki gittiğinde tam net duyarsın miniklerinin kalp atışlarını.Şu mubarek gunlerde Allah bebeklerimizi bize bagışlasın inşallah .

X