Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bugün normalde kalp atışını dinlemeye gidecektim ama maddii durumdan dolayı gidemiyorum. çok ters bi zamanda hamile kaldım. Allah yardımcımız olsun
Kızlar ultrasona göre 7+3 ama SAT göre 8+3 hamileyim. Vajinal ultrasonda kalp sesini duyamıyoruz. Kese gelişimi normal gidiyor. Endişeden uyku diye birşey kalmadı bende. Bu normalmi?
Bugün 7+6 ultrasona girdim gelişme yok. Cumartesi sonkez bakacak hoca ve gebeliği sonlandıracak. Kendimi en kötüsüne hazırlıyorum artık.
Bugün 7+6 ultrasona girdim gelişme yok. Cumartesi sonkez bakacak hoca ve gebeliği sonlandıracak. Kendimi en kötüsüne hazırlıyorum artık.
Allah sana kolaylık versin ve yardımcınız olsun.Sağlık guvencen yokmuydu canım,devlet hastanelerinde baktıramazmısın.durumunu tam bilmediğimden birsey diyemiyorum ama sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.Allah kısmetiyle getirsin bebeğini dunyaya.
bugün borç aldım arkadaştan gittim hastaye kalp atışını dinledik. doktor bana 6 haftalıksın diyor ama sat a göre 7+5 hamileyim..
eşim çalışırken sağlık güvencesi vardı. işten çıkış tarihinden itibaren 3 ay geçerliymiş 3 ay bittiği için paralı muyane oldum mecburen. artık katlanacaz Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
evet duydum çok değişik bir duygu içimde canlı var ve o benim parçam ama hala inanamıyorum benimde bi bebeğim olacağına. Allahım inşallah sağlıklı sıhhatlı hayırlı çocuklar nasip eder.
çok sevindim inan senin adına ....Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
Kızlar kalp atışını azda olsa duyduk +2. bebek var :kedi: ama riskimiz daha devam ediyor