7+3 de kalp sesini duyamıyoruz

Nursati

12 yıl bekledim seni
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
610
4
Kızlar ultrasona göre 7+3 ama SAT göre 8+3 hamileyim. Vajinal ultrasonda kalp sesini duyamıyoruz. Kese gelişimi normal gidiyor. Endişeden uyku diye birşey kalmadı bende. Bu normalmi?

canım üzülme peki yolk kesesi oluyo kücük balon gibi o görünüyomuydu bende ilk başta o gorunuyodu nette arastırabılırsın normal gidisatı gösterirmiş herhalde .bende senin haftalarda gittigmde görememiştik kalp atısını

canım ınş gorulur..............ama bu haftalar gorulmesı gerekırdı...........ynede umutsuz olma gec tutunma olabılır beklemekten baska caren yok...............bol dua canım

Yolk kesesi normal. Kanama felanda yok kese etrafında. Garibi benim hiç rahatsızlıgım yok ağrı felan.

tamam ozman canım ultrasondada gec görünüyomussun zaten kafaya takılcak bişey yok demekki gec döllenmedir.haftaya görürsün yada 3 4 gün sonraya kadar görünür kafana takma bizde gectik o yollardan:1hug:

Hamile kalmak değilde sonrasında yaşananlar daha zor. Teşekkür ederim bilgileriniz için :teselli:

canım bizde geç gormustuk...ınsallah sende ılerleyen gunlerde gorursun.aslında bu haftaya kadar gormenız gerekırdı.ama bellıde olmuyo.mesela bız 7+4 te ancak vajınal usg ıle gorebılmıstık..allah hayırlısını versın...

yarın sabah ultrasonum var... hayırlısı... verende alanda o rabbim neyi hayırlı gördüyse artık...

canim üzülme ben gitigimde 6+2 idi önce dediki kalbi duyamadim ama korkmayin daha cok kücük bu bisiy ifade etmez daha...tam aleti cekerken sesi duydu ters bakmis...ohhh dedim bi...dedigim gibi korkma daha minicikk belki doktorun makinasida iyi degildir

canım sakın korkma bana da kese gözüküyor içinde bebek yok demişti çok ağlamıştım ama bebeğim şu an yanımda uyuyor inş sağlıkla kucağına alırsın moralini bozma

Canım üzülme herşey yolundaymış duyarsın inşallah. Bende bugün gittim. 1 hafta geriden geliyordu geçen hafta baktıklarında. Biraz endişelmiştim ama vajinal ile bakınca kalp atışını falan duydu. Endişe etme allaha emanet.

canım ben aranızda yeniyim ama endişelenme eltim 8+4 haftalık hamile bebeğin kalp atışı duyulmamış oda endişelenmiş az sonra geliyor benim doktorada baktıracaz bunlar olan şeyler içini ferah tut.yanlız değilsin.inş.Allah hayırlısı ile kucaklarınızı doldurmak nasip etsin tabi benimde :)

bende bu konu ile ilgili araştırma yapıyordum sendede aynı sorunu görünce yazmadan geçemedim bu gibi yazılan çok şey var ultrasonun kalitesine görede kalp atışı geç yada daha erken duyulabiliyor dr.normal gidiyor diyorsa endişelenmeyin bu arada duanı bizden eksik etme hamişlerin dua kapıları açık olurmuş belki bizede tez zamanda bulaşır

Rabbim evlat dileyerek açılan her elin duasını kabul etsin. :Saruboceq: 9 yıllık bir özlem. Bunu yaşayanlar çok iyi bilir. benim dualarımda bu mücadeleyi verenlerle emin olun.

Rabbim evlat dileyerek açılan her elin duasını kabul etsin. :Saruboceq: 9 yıllık bir özlem. Bunu yaşayanlar çok iyi bilir. benim dualarımda bu mücadeleyi verenlerle emin olun.

9 Yıldan sonra.... galiba sınanıyorsun. Lütfen tevekkül et, rabbim iyisini bilir. Sonunda sabrını mükafatını en iyi şekilde alanlardan olursun inşallah.

uzulme arkadasım 9 haftalıkken bıle duyanlar var bebıslerını allahın ıznıyle duyarsın sende :)

canım üzülme inşaallah duyarsın bebeğinin kalbini.sitede okudum geç duyulabiliyormuş bazen.yani sen içini ferah tut.rabbim inşaallah gösterir sana yavrunun pıt pıt eden kalbini :Saruboceq:

X