• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7/24 Çınlama

İşitme kaybına baktı mı doktorunuz? Ben de ani işitme kaybı ile olmuştu. Kortizon tedavisi gördüm o dönem. İlk zaman ki kadar şiddetli olmasa da çınlama kalıcı oldu. Özellikle regl dönemi artar. Ben bir şeyler dinleyerek ya da izleyerek uyuyorum. Artık alıştım rahatsız etmiyor. Bir parçanız oluyor. Böyle denildiğinde nasıl alışacağım diye çok şaşırmıştım doktora. Ama alışılıyor. Yılda bir işitmemi kontrol ettiriyorum. İlerlemiş mi diye. İsterseniz bir doktora daha giidin. Araştırma hastanesinde gidin.

Yarın odyologa gideceğim işitme testi için. Benim önce kulaklqrımda basınç hissi oldu. Kulak kirinden olabilir diyip vakum gibi bir aletle çektiler. bundan 1 hafta sonra kulak çınlamam başladı. O aletten kaynaklı da olabilir dedi doktor ama bilemiyorum.

Merhaba herkese böyle bir durum yaşayan var mı burada bilmiyorum ama oldukça yaygın bir hastalıkmış.
3 hafta önce sağ kulağım çınlamaya başladı bundan 5-6 gün sonra da sol kulağım.
Kafamın içinde tiz bir siren sesi var ve asla susmuyor, geceleri sessizlikte yatmak işkenceye döndü.
Doktor tinitus teşhisi koydu, tıpta tedavisi yok çünkü çınlamaya neyin sebep olduğunu bilmiyoruz, bunu 50-60 yıl çeken insanlar var sen de mecburen bununla yaşamaya alışacaksın dedi.

Korkumdan yüksek ses olan yerlere falan giremiyorum, zaten depresyondaydım, bu da üstüne tuzu biberi oldu.

Hiç böyle bir şey yaşayıp atlatan oldu mu? Olduysa nasıl?
Aynı durumu yaşıyorum 2 sene olmuştur nerdeyse önceden kulaklarımda işitme kaybı vardı ameliyat olmuştum doktor ondan şüphelendi işitme testi yaptık normal çıktı. Boyun düzleşmesi var bende ondan olduğunu düşünüyorum tekrar doktora gidicem sebebi çok zor bulunuyor gittiğim doktor da bulamadı çınlama için ilaç verdi oda ne kullandığım süre için ne de sonrası için işe yaramadı boynum için gidicem tekrar kendim bulmaya çalışıyorum sebebini sende başka bi rahatsızlığın varsa bi düşün alakasız sebepler çınlama yapabiliyor

Birde kulağındaki çınlamaya odaklanmamaya çalış ona odaklanırsan daha çok rahatsız ediyor onu düşünme başka şeyler düşün unutuyorsun bi süre sonra

Merhaba. Yazan oldumu yada duydunuz mu bilmiyorum. Soğan Kürü yapiyorlar. Kardesiminde 1 Aydan fazla kulağı çınladı çok sinir bozucu diyordu. Soğan küründen sonra geçti

Merhaba. Yazan oldumu yada duydunuz mu bilmiyorum. Soğan Kürü yapiyorlar. Kardesiminde 1 Aydan fazla kulağı çınladı çok sinir bozucu diyordu. Soğan küründen sonra geçti
dr a gider çaresi varsa tedavi olur yoksa da yaşam şartları nasıl iyileşir onu öğrenir.kadın kulağına soğan suyu falan dökmez sizin söylemenizle.eskiden antibiyotikler yokken iltihap için yaparlarmış.artık onlara da gerek yok.damlalar antibiyotikelr her şey var.bilim var hanımmm bilimmm.no soğan yes bilim.

Nasıl yapılıyor soğan kürü? İçmelik sanırım değil mi? Kardeşinizin neyden dolayı başlamıştı bir de bilginiz var mı?

Üstteki üye her zaman olduğu gibi modern tıp tapıcılığı yapıp bir de benim adıma karar vermiş. Hala daha tedavisi varsa diyor, doktorlar tedavisi ilacı yok alışacaksın dedi diye yazmama rağmen. Hey yarabbim her konumda aynı şeyler.

kuzenime ankarada bir dr ilac vs yazmisti baya rahatlatmisti o.

Nasıl yapılıyor soğan kürü? İçmelik sanırım değil mi? Kardeşinizin neyden dolayı başlamıştı bir de bilginiz var mı?

Üstteki üye her zaman olduğu gibi modern tıp tapıcılığı yapıp bir de benim adıma karar vermiş. Hala daha tedavisi varsa diyor, doktorlar tedavisi ilacı yok alışacaksın dedi diye yazmama rağmen. Hey yarabbim her konumda aynı şeyler.
Kulağımda devamli bir ses var diyordu
dr a gider çaresi varsa tedavi olur yoksa da yaşam şartları nasıl iyileşir onu öğrenir.kadın kulağına soğan suyu falan dökmez sizin söylemenizle.eskiden antibiyotikler yokken iltihap için yaparlarmış.artık onlara da gerek yok.damlalar antibiyotikelr her şey var.bilim var hanımmm bilimmm.no soğan yes bilim.
Kim kulağına soğan suyu döksün dediki. Gözünüzle okuyun lutfen

Back