7+1 günlük hamileyim kalp atışı yok dedi lütfen yardımcı olur musunuz:(

lolalucy gerçekten mii ???? Umudumsunuz kızlar yatıyorum şu anda allahıma dualarımı ederek.. inşallah hayırlı haberlerle gelebilirim...allaha emanet olun iyi geceler
Evet evet gerçekten benim de moralim bozulmuştu kalbini neden duyamadık diye. İnşallah senin de öyle olur canım. İnşallah meleğini duyarsın yarın. Hayırlısı olsun...

Ne demek ya, keşke daha fazlasını yapabilsek, yarın güzel haberleri bekliyoruzz :)

Bugün akşam 6 ya randewu aldım kızlar.herhangi bir ağrım,kanamam hiçbir şikayetim yok..bakalım bir de bu doktor görsün..sabaha kadar 1 gr uyku uyuyamadım.ordan çıkar çıkmaz ilk size yazacağım

Kızlar selam biraz önce doktordan çıktık randewumuzu öne aldırdık. Sonuç aynı doktor uzun uzadıya muayene etti ve dedi ki bebeğinizin kalbi benim gitmediğim o süreçte atmış ancak daha sonra durmuş gelişememiş zaten şu anda 7 buçuk haftaya göre bakarsak 6 haftada görünüyorsunuz dedi yani gerilemiş. Yarın kuzumu alıcaklar.. ama allahtan hayırlısı inşallah bir dahakine sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirerek bebeğimi kucağıma almayı görebilirim.. sağolun kızlar sizi sewiyorum

Canimmm uzulmeee kiyamam sanaaa yaaaa hayirlisi bebegim rabbim bidaha nasip eder vardir bundada bi hayir canim benim nolur uzulme ama ;(

bebeğimi 2012 aralıkta 5 hafta 2 günlükken aynı şekilde kaybettim. çok iyi bir yerde kürtajını olmalısın. Rahim formun bozulmamalı. bu ay tüp bebek yaptırdım ve bugün tahlil verdim sonucunu yarın alacağım. umarım Allah elimize alıp yetiştirmek nasip eder. insanlara açıklama yapma telefonu kapat. sadece eşinle zaman geçir alışveriş yap canını sıkma.yine olacak sadece nasip. perişan olmuştum ama hayat devam ediyor. şöyle düşün cennette senin için bekleyen bir bebeğin var

Güzel haberler alın inşallah..

Ke
Kesinlikle arkadasim tebrik ederim seni cok guzel bir paylasim olmuss... insallah guzel hayirli haberler oluuurrrr

Kızlar sağolun bu yazdıklarınız moral oluyor inan ne kadar alıştırmaya çalışsamda içim de bi korku ve burukluk war güvendiğim bir yerde yaptırcam inşallah.kendimi allah a emanet etmekten başka bi çarem yok. Allahım inşallah bu ilk ve son olur kızlar.allah kimseye de yaşatmasın yarın ö.sonra 2 buçukta alcaklar bebeğimi.sanki canımın içini sökceklermiş gibi geliyor ama inanıyorum ki allah kucağıma sağlıklı bir çocuk vericek sağolun kızlar hepiniz sağolun..

Şimdiden geçmiş olsun rabbim gönlüne göre versin

Hayır da şer de allahtan canım yaaaa. Çok üzüldüm ama her şerde bir hayır vardır. Çok zor ama kendi kendine bunu söyle ve kendini bir an önce toparlamaya çalış. Belki ciddi sağlık sorunları olacaktı doğsaydı. O zaman her gün defalarca ölürdün. Umarım bir sonraki hamileliğinde herşey mükemmel olur ve kavuşursun meleğine...

Banada yardım edermisiniz 8+1 gunluk hamileyim Dr bugün kalp atışı yok pazartesi gel tekrar bakicam sonra kurtaj randevusu yapalım dedi burdaki leri okuyunca bekleyelim mi bilemedim bazılarının bayagi geç kalp atışı duyulmuş. Yoksa ümidimı kesmelimiyim çok Üzgünüm çokkkk arkadaşım başka Dr git diyo napsak ki yaaaa

Iki çocuğunda 6 haftalik ken kapl atişini duymuştum şimdiki kese var bebek var ama kalp atışı yok allahım sen verdin çabucak da alma Yarabbim lütfen lütfen ilk defa bugün kalbim acidı agriyo sanki

Canım 8 haftaysa ve duyulmadıysa problem olabilir. Ben 5 buçuk haftayken gitmiştim ilk keseyi görmüştü ve 7.haftada çağırmıştı duymak için bebeğimin kalbi atmıyordu. Ancak büyümüştü ilk gördüğümüze göre. Yani 6.haftada atmış ama sonra durmuş inşallah hayırlı haberler alırsın ama 8.haftada duymanız gerekir. Ben kürtaj oldum ve 2 ay içinde yeniden hamile kaldım şimdi 9.haftamızdayız inşallah gönlünüze göre olur büyük acılar yaşamazsınız.haberdar edin mutlaka

Merhaba arkadaslar bende ilk hamileligimde dusuk yaptim maalesef kurtaj oldum suan klomen tedavisiyle hamileyim 5+4 haftalk doktor iki hafta sonra kalp atislarini dinlicez dedi burdaki yazilanlari okuyunca cok korkuyrm duyamamaktan kaybetmekten

Merhaba arkadaslar bende ilk hamileligimde dusuk yaptim maalesef kurtaj oldum suan klomen tedavisiyle hamileyim 5+4 haftalk doktor iki hafta sonra kalp atislarini dinlicez dedi burdaki yazilanlari okuyunca cok korkuyrm duyamamaktan kaybetmekten
Merhaba
Bende 5+5 günlüğüm bugün keseye baktık bebek tam gözükmüyordu 10gün sonra gel dedi 7.haftadan sonra gözüküyor demekki bekleyeceğiz ve dua edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…