- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 198
- 44
- Konu Sahibi akreprenses
-
Evet evet gerçekten benim de moralim bozulmuştu kalbini neden duyamadık diye. İnşallah senin de öyle olur canım. İnşallah meleğini duyarsın yarın. Hayırlısı olsun...lolalucy gerçekten mii ???? Umudumsunuz kızlar yatıyorum şu anda allahıma dualarımı ederek.. inşallah hayırlı haberlerle gelebilirim...allaha emanet olun iyi geceler
Ne demek ya, keşke daha fazlasını yapabilsek, yarın güzel haberleri bekliyoruzz :)@safakmel arkadaşım sağol hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum birbirimizin yüzlerini bile görmeden burda kader birliği yapıp destek olmaya çalışıyorsunuz allah hepinizden razı olsun doğmamış bebekleriniz sağlıklı hayırlı evlat olsunlar hepiniz dualarımdasınız. Bende içimden aynı şeyi geçirerek bi umut arıyorum yarın buraya allahın izniyle güzel yazılar yazmak istiyorum inşallah görünmemiştir ve inşallah bu 2 günlük süreçte bebeğimin kalbi oluşmuştur başka birşey diyemiyorum
Canimmm uzulmeee kiyamam sanaaa yaaaa hayirlisi bebegim rabbim bidaha nasip eder vardir bundada bi hayir canim benim nolur uzulme ama ;(Kızlar selam biraz önce doktordan çıktık randewumuzu öne aldırdık. Sonuç aynı doktor uzun uzadıya muayene etti ve dedi ki bebeğinizin kalbi benim gitmediğim o süreçte atmış ancak daha sonra durmuş gelişememiş zaten şu anda 7 buçuk haftaya göre bakarsak 6 haftada görünüyorsunuz dedi yani gerilemiş. Yarın kuzumu alıcaklar.. ama allahtan hayırlısı inşallah bir dahakine sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirerek bebeğimi kucağıma almayı görebilirim.. sağolun kızlar sizi sewiyorum
Güzel haberler alın inşallah..bebeğimi 2012 aralıkta 5 hafta 2 günlükken aynı şekilde kaybettim. çok iyi bir yerde kürtajını olmalısın. Rahim formun bozulmamalı. bu ay tüp bebek yaptırdım ve bugün tahlil verdim sonucunu yarın alacağım. umarım Allah elimize alıp yetiştirmek nasip eder. insanlara açıklama yapma telefonu kapat. sadece eşinle zaman geçir alışveriş yap canını sıkma.yine olacak sadece nasip. perişan olmuştum ama hayat devam ediyor. şöyle düşün cennette senin için bekleyen bir bebeğin var
umarım hedef o:) olana kadar savaşmalıyız.Güzel haberler alın inşallah..
Kesinlikle arkadasim tebrik ederim seni cok guzel bir paylasim olmuss... insallah guzel hayirli haberler oluuurrrrbebeğimi 2012 aralıkta 5 hafta 2 günlükken aynı şekilde kaybettim. çok iyi bir yerde kürtajını olmalısın. Rahim formun bozulmamalı. bu ay tüp bebek yaptırdım ve bugün tahlil verdim sonucunu yarın alacağım. umarım Allah elimize alıp yetiştirmek nasip eder. insanlara açıklama yapma telefonu kapat. sadece eşinle zaman geçir alışveriş yap canını sıkma.yine olacak sadece nasip. perişan olmuştum ama hayat devam ediyor. şöyle düşün cennette senin için bekleyen bir bebeğin var
Şimdiden geçmiş olsun rabbim gönlüne göre versinKızlar sağolun bu yazdıklarınız moral oluyor inan ne kadar alıştırmaya çalışsamda içim de bi korku ve burukluk war güvendiğim bir yerde yaptırcam inşallah.kendimi allah a emanet etmekten başka bi çarem yok. Allahım inşallah bu ilk ve son olur kızlar.allah kimseye de yaşatmasın yarın ö.sonra 2 buçukta alcaklar bebeğimi.sanki canımın içini sökceklermiş gibi geliyor ama inanıyorum ki allah kucağıma sağlıklı bir çocuk vericek sağolun kızlar hepiniz sağolun..
Hayır da şer de allahtan canım yaaaa. Çok üzüldüm ama her şerde bir hayır vardır. Çok zor ama kendi kendine bunu söyle ve kendini bir an önce toparlamaya çalış. Belki ciddi sağlık sorunları olacaktı doğsaydı. O zaman her gün defalarca ölürdün. Umarım bir sonraki hamileliğinde herşey mükemmel olur ve kavuşursun meleğine...Kızlar selam biraz önce doktordan çıktık randewumuzu öne aldırdık. Sonuç aynı doktor uzun uzadıya muayene etti ve dedi ki bebeğinizin kalbi benim gitmediğim o süreçte atmış ancak daha sonra durmuş gelişememiş zaten şu anda 7 buçuk haftaya göre bakarsak 6 haftada görünüyorsunuz dedi yani gerilemiş. Yarın kuzumu alıcaklar.. ama allahtan hayırlısı inşallah bir dahakine sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirerek bebeğimi kucağıma almayı görebilirim.. sağolun kızlar sizi sewiyorum
Iki çocuğunda 6 haftalik ken kapl atişini duymuştum şimdiki kese var bebek var ama kalp atışı yok allahım sen verdin çabucak da alma Yarabbim lütfen lütfen ilk defa bugün kalbim acidı agriyo sankiBanada yardım edermisiniz 8+1 gunluk hamileyim Dr bugün kalp atışı yok pazartesi gel tekrar bakicam sonra kurtaj randevusu yapalım dedi burdaki leri okuyunca bekleyelim mi bilemedim bazılarının bayagi geç kalp atışı duyulmuş. Yoksa ümidimı kesmelimiyim çok Üzgünüm çokkkk arkadaşım başka Dr git diyo napsak ki yaaaa
MerhabaMerhaba arkadaslar bende ilk hamileligimde dusuk yaptim maalesef kurtaj oldum suan klomen tedavisiyle hamileyim 5+4 haftalk doktor iki hafta sonra kalp atislarini dinlicez dedi burdaki yazilanlari okuyunca cok korkuyrm duyamamaktan kaybetmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?