- Konu Sahibi akreprenses
Ben pazartesi gunu gitmistim doktora kadin gosterdi bak burda bebegin dedi kucucuk nokta tabi daha insallah sende bebegini gorursun Allahim acilarini yasatmasin bende bi kalp atisini duysam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1buçuk yıl önce kürtaj oldum kalp atışı yoktuBen pazartesi gunu gitmistim doktora kadin gosterdi bak burda bebegin dedi kucucuk nokta tabi daha insallah sende bebegini gorursun Allahim acilarini yasatmasin bende bi kalp atisini duysam
Bende 1buçuk yıl önce kürtaj oldum kalp atışı yoktu
Allah'ın işine karşı gelinmez o ney lerse güzel eyler
Dua edeceğiz ben stresliyim ama hep hayırlısınındiliyorum
Ve Rabb'ime sığınıyorum
Inşallah Hayırlısı olur herkes için
Ve rahat olmalıyız dinlenmeliyiz ve Allah'a bırakmalıyız
Korkma canım ilk başta öyle oluyor ama sonra o paniği atlatıyosun.ben kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde heyecandan ölücektim.tuvalete her gittiğimde çamaşıromda kan varmı diye panik atak olmuştum. Ama sonra geçiyo ccanım.kendini ve bebeğini allaha emanet et inşallah hiç bişey olmazMerhaba arkadaslar bende ilk hamileligimde dusuk yaptim maalesef kurtaj oldum suan klomen tedavisiyle hamileyim 5+4 haftalk doktor iki hafta sonra kalp atislarini dinlicez dedi burdaki yazilanlari okuyunca cok korkuyrm duyamamaktan kaybetmekten
Korkma canım ilk başta öyle oluyor ama sonra o paniği atlatıyosun.ben kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde heyecandan ölücektim.tuvalete her gittiğimde çamaşıromda kan varmı diye panik atak olmuştum. Ama sonra geçiyo ccanım.kendini ve bebeğini allaha emanet et inşallah hiç bişey olmaz
Inşallah bişey olmaz benim. 17 martta randevum varCanim suan ayni anlattigin gibiyim akintim olsun hemen tuvalete gidip bakiyrm kanamam m. Var die Allahtan hic olmad. Oyle bisey insallah dedigin gibi duyarim o enguzel sesleri hergun dua ediyrm
IInşallah bişey olmaz benim. 17 martta randevum var
Kısmet ve nasip deyip teslimiyet en Güzeli
Hayatına sadece kendini biraz daha sakınarak aynen devam edeceğiz ve bol bol
Hayırlısını dileyeceğiz
İnşallah canım allahtan ümit kesilmezBen beklemeye karar verdim 10. Haftaya kadar eğer düşük yazmazsam ins beklicem dün akşamdan beri herkesin yazdığını Dr sitelerini okudum dinledim 3 aydan öncesi anneyi zehirlenme riski% 1 mis Dr duydum o yüzden bekliyorum allah büyük veren kalbini artırır ins suan 8+2 oldum Rabbim herkese herseyin hayirlisini versin
canım ya noldu bebişin haberler güzeldir inşallah.Kızlar merhaba
bugün bebeğimin ilk defa kalp atışını duymak için kontrole gittik. Kese düzgün embriyo 7.6mm ama kalp atışı yok dedi vajinal ultrason baktı ama sonuç gene aynı. Doktor çok ümitlenmeyelim çünkü büyük bir değişim olmaz dedi ama ben hep sizlerin yazdıklarından okuduğum kadarıyla 8.hafta hatta9 ve 10.haftalada bile kalp atımını duyduklarını okumuştum. Kızlar bu çok kötü bişeymiş su bile içmek gelmiyo içimden en kötüsü de ne biliyo musunuz?doktora 10 gün önce gitmiştik ve aslında düne randewu wercekti aam ben bugün yani doğum günüme denk gelmesini isteyerek 22 sine kaydırdım.allahım ne üzücü bir doğum günü hediyesi.allah tabiki de beterinden saklasın ama ben şu anda bu çocuğa kıymak istemiyorum.pazartesi başka bi doktora gideceğim biliyorsunuz insan bi umut arıyo kızlar nolu dua edin we bana deneyimlerinizi paylaşın teşekkürler