- 9 Kasım 2014
- 173
- 137
- 43
- Konu Sahibi akreprenses
-
ya ufacık hücrede ne hareket olacakmış daha hücre yığını o, siz içinizi rahat tutun rabbim verir mucizesini inşallah, yarın hemen başka doktora gidin, buraya da yazın merak etmeyelim .safakmeley kuzum inşallah benimkide senin durumun gibi olur bizde şöyle oldu aşağıdan da baktı ve hiçbir hareketlilik yok dedi ama ben inanıyorum pazartesi allahımın izniyle görebilelim. Çünkü ne bir kanama ne de bir lekelenme hiçbirşey yok ki
Senin için bütün ultrason fotoraflarına baktım. Biz ilk 6 hafta 1 günlükken gitmişiz doktora kalp atışı yokmuş ve 0.41 cm imiş bebek, düşün milimetrik minnacık bir şey. Bir de bir yerde bir yorum okumuştum bebek rahmin arka tarafında saklanıyormuş görememişler ultrason ile, aklına iyisini getir ki iyi olsun, sonra arkadaşım 9 hafta 0 günlükken gitmişiz, kalp atışını duymuşuz 2.35 cm imiş bebek.. İnşallah hayırlısı olur, iyi düşünmekte fayda var, ama olmazsa da hayırlısı buymuş diyeceksin. ama ben umutluyum doktorun boşvermişliği diye düşündümKızlar sağolun ewet yarın bu konuda en ufak ayrıntıyı bile atlamayan bi doktor önerdiler ona gideceğim sizleri de sonra mutlaka bilgilendireceğim. Eğer bu doktor da kendi doktorumla aynı profili çizerse artık allahtan deyip kaderimize razı olacağız. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Yarın inşallah bebeğim 7+3 günlük olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?