- 7 Ekim 2023
- 162
- 26
- 26
- Konu Sahibi MeryemElcin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ustte kallLutfen bakin
Anlamadim zaten ulturasondan da anlamiyorum tek yumurta ikizi dedi tek yumurta ikizi olunca 2tane mi yolksac oluyor?Yani ben yuzdeyuz anlamam ama bir tane yolksac görüyorum yüzük şeklindeki görüntü var ya ondan bahsediyorum tek yumurta ikiziyse iki tane olmali sanki tek kesede
Muhtemelen öyledir çünkü bu yolk saç bebeginizin ilk oluştuğu yuvarlak içi sonraki haftada kayboluyorA
Anlamadim zaten ulturasondan da anlamiyorum tek yumurta ikizi dedi tek yumurta ikizi olunca 2tane mi yolksac oluyor?
Anladim dr neden oyle dedikiMuhtemelen öyledir çünkü bu yolk saç bebeginizin ilk oluştuğu yuvarlak içi sonraki haftada kayboluyor
Sakin ol kimse yokmu diyede yazmayın illaki öneri kısmında çıkıyor yazınız istemediğiniz bir durumum ikiz anlayamadım ki bence ikiz gibide durmuyor korkmayın oyleyseKimse yokmu
Korkmuyorum hanimefendi 8tane koskoca kayiplarim var mutlu oldum endiseliyim birden kotu bir sey olursa insanin bir hevesini kursaginda birakmayin!Sakin ol kimse yokmu diyede yazmayın illaki öneri kısmında çıkıyor yazınız istemediğiniz bir durumum ikiz anlayamadım ki bence ikiz gibide durmuyor korkmayın oyleyse
Tesekkur ederimBi tane gibi ama bilemedim
Sağ tarafta bir bebek var sanırım solda da ikinci yolk sac sanırım ama erken genelde 8. Haftada kesinleşirKizlar cumartesi dra gittim ulturasondan bakildi 6haftalik vajinal bakti devlette druma attim resmi dediki kese buyuk ve bana ikiz tek yumurta ikizi dedi lutfen anlayan baka bilir mi?
Gormediyi bir seyi nasil soylerlerki aklim almiyorZamanında banada çift yumurta ikizi dendi kızım tek doğdu yani çok erkenden böyle şeyler soylenebiliyor yüzde yüz doğruluğu yok
Anliyormusunuz?yani yolksac var sadece ikiz degil oyle mi?Sağ tarafta bir bebek var sanırım solda da ikinci yolk sac sanırım ama erken genelde 8. Haftada kesinleşir