• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazistigim erkek artık konuşmak istemiyorum, kendine iyi bak dedi?

hepinize yorumlarınız icin cok teşekkür ederim!! dedim acaba ben mi hata yaptım, çok tecrübeli de degilim ask konusunda, ama yorumlarınızla doğru yaptigimi gördüm
mutlu ettiniz beni teşekkürler :)
Aman çok gereksiz tripler, boşver, sen yanlış anladıysan da açıklamasını yapardı, sen de ikna olursan güzelce devam ederdiniz. Görüşmek istemiyorsa güle güle, hem doğru söylediğini nerden bileceksin..Böyle tiplerle hayat geçmez..

evet, biz baya güzel yazistik ama daha bulusamamistik maalesef. pazar günü buluşma kararı aldık ikimiz. cumartesi günü hastayım dedi, konuşmaları kısa kesti,en son yazdigima da cevap vermedi. pazar oldu görüldü dahi atmayınca bana mahsustan yapiyormus gibi geldi buluşmamak icin, bende sildim haliyle.
aradan iki gün geçti ve bana bugün insan bi sorar hastaligin nasıl oldu diye, sen ben sildin aferin diye yazdi

bende acikladim olayı, yazışmak istemiyorsun sandim dedim (ilk kez başıma gelmiyor bu, erkekleri siz de taniyorsunuz)
hastanedeydim ama sen bilirsin, bir daha yazışmak istemiyorum, kendine iyi bak yazdı.
bende tek görüldü attim

burda ben mi yanlis hareket ettim anlamadım ki.
hastanede oldugunu ben nerden bilecektim ki bu 1
2 söyleyebilirdi ben hastanedeyim, buluşma iptal diye
3 madem yazışmak istemiyorsun,niye bana yazıyorsun iki gün sonra

siz ne düşünüyorsunuz ?
Sevgilisinden ayrilmis, sizle bosluk doldurmus, bi sevgiliyle barisir gibi olmus ama tam da olamamis diye yorumladim ben.

evet, biz baya güzel yazistik ama daha bulusamamistik maalesef. pazar günü buluşma kararı aldık ikimiz. cumartesi günü hastayım dedi, konuşmaları kısa kesti,en son yazdigima da cevap vermedi. pazar oldu görüldü dahi atmayınca bana mahsustan yapiyormus gibi geldi buluşmamak icin, bende sildim haliyle.
aradan iki gün geçti ve bana bugün insan bi sorar hastaligin nasıl oldu diye, sen ben sildin aferin diye yazdi

bende acikladim olayı, yazışmak istemiyorsun sandim dedim (ilk kez başıma gelmiyor bu, erkekleri siz de taniyorsunuz)
hastanedeydim ama sen bilirsin, bir daha yazışmak istemiyorum, kendine iyi bak yazdı.
bende tek görüldü attim

siz ne düşünüyorsunuz ?
Başkası var

Ölemdiyse 1 saniye yazabilirdi yarin bulusamiycaz diye. Saçma sapan yalanci, bir de suçu sana atip manipüle etmeye calismis. Tipik bir boş adam haraketleri yani. Bundan bir şey cikmaz, bas engeli devam et.

gerızekgerıze baya güzel yazistik ama daha bulusamamistik maalesef. pazar günü buluşma kararı aldık ikimiz. cumartesi günü hastayım dedi, konuşmaları kısa kesti,en son yazdigima da cevap vermedi. pazar oldu görüldü dahi atmayınca bana mahsustan yapiyormus gibi geldi buluşmamak icin, bende sildim haliyle.

bende tek görüldü attim

siz ne düşünüyorsunuz ?
Seni manüpüle edıyor cevap dahı verme delırır yalan hasta fln deıl imza kaşe nasıl yaratık oldu böle insanlar ya

Ayyy benim 2 önceki ex'im olabilir mi bu iş ciddiye binince kaçan? İsmi t ile mi başlıyor ahahahah

bende tek görüldü attim

siz ne düşünüyorsunuz ?
Ne bu gosting mi ne diyolar ondan yapmış işte ise yaramayinca yazmis pazar cumartesi muayne mi yapiyorlar trafik kazası mi geçirmiş acile gitmiş uğraşilmaz hastaysa parmaklarini da mi hareket ettiremiyor yol ver yol gitsin durmasin

Back