6bb Embriyo kalitesi

Benim de yumurtalarım toplandı ve embriyolar donduruldu. Şu an dinlenme sürecindeyim. İkinci adetimle birlikte transfer hazırlıklarına başlayacağız inşallah. Benim de rahmin dışında bir miyomum (subseröz) var. Gittiğim her doktor gebeliğe engel değil dedi. Hatta son doktorum sen söylemesen ben sana söylemezdim bile strese sokmamak için dedi. İlk denememiz olacak bizim. O yüzden sormak istedim

Benim de yumurtalarım toplandı ve embriyolar donduruldu. Şu an dinlenme sürecindeyim. İkinci adetimle birlikte transfer hazırlıklarına başlayacağız inşallah. Benim de rahmin dışında bir miyomum (subseröz) var. Gittiğim her doktor gebeliğe engel değil dedi. Hatta son doktorum sen söylemesen ben sana söylemezdim bile strese sokmamak için dedi. İlk denememiz olacak bizim. O yüzden sormak istedim
Rahim iç bölgesine doğru büyüyen miyomları riskli görüyorlar benim gözlemim, embriyonun tutunacağı bölge orası olduğu için, hepimiz için hayırlısı olsun emeklerimizin karşılığını alalım bir an önce inşallah

Embriyo kalitesini embriyolog söylüyor aradığında ama yanılmıyorsam en son aradığında söylemişti dondurmadan hemen önce
Bana dün dedi 8 tanesi sağlıklı ilerlemeye devam ediyor bugün için kontrol etmeyeceğiz cumartesi günü bakacağız dedi ve bizi de dondurma işlemi için hastaneye çağırdı detayları yüz yüze konuşuruz dedi sadece

Kızlar sizde yumurta büyütme işleminde bebeğin tutunacağı yerin kalınlığı kaçtı? Endometrium yani. En son muayene de doktor rahim duvarı kalınlığını 10 olarak söyledi normal de bu kalınlık kaç olursa transfer oluyor

Aslında doğru söylüyorsunuz ve bütün bunların da farkındayım ama insanoğlu işte takacak bir şey mutlaka buluyor 😔benim 6aa pgt li embriyom tutmadı tutar gözüyle bakılıyordu ama olmadı meğer miyom varmış ve bası yapıyormuş yüzde yüz bu sebepten demiyor tabi doktor ama bu bir faktör dolayısı ile ortadan kaldırmalıyız çünkü en iyi kalite embriyo tutmadı diyor, şimdi sırada 6bb var o da pgt li ancak 6bb orta kalite diye geçiyor sanırım nette yaptığım araştırmalarda öyle anladım bilmiyorum doğru anladım mı tabi ama, şimdi vesvese veriyorum kendime en iyi embriyo tutmadı şimdi bu nasıl tutunacak ki diye ama Allah bilir ne mucizeler gerçekleşiyor bunu da biliyorum karışık bir ruh halindeyim bazen iyi bazen kötüyü düşünüyorum umarım herşey hepimiz için yolunda ilerler sonuçta hayırlısını istiyoruz her zaman🙏🏻
Bazen fazla araştırmak insanı karamsarlığa itiyor. Bazı durumlarda insan ne kadar az şey bilirse o kadar az endişeye kapılıyor. Bir şekilde illaki olacak belki erken belki geç. Hayırlısı olsun, sağlıklısı olsun.

5aa embriyom genetikten iyi gelmedi mesela benim de ama 6bb iyi geldi çok farklı parametreler var ama yine de takıyor insan öylemi böylemi diye🙄
Orta kalite 3.gün embriyosu tutanlar bile var. Çok farklı parametrelerin yanında bir de kader kısmet var :)

Bazen fazla araştırmak insanı karamsarlığa itiyor. Bazı durumlarda insan ne kadar az şey bilirse o kadar az endişeye kapılıyor. Bir şekilde illaki olacak belki erken belki geç. Hayırlısı olsun, sağlıklısı olsun.
Amin inşallah🙏🏻🙏🏻 çok teşekkürler, bundan sonrası artık nasip kısmet dediğiniz gibi

Merhabalar, 6bb embriyo kalitesi nasıl oluyor acaba iyimi ortamı? 6aa embriyom tutmadı miyom varmış onu aldırdıktan sonra yeniden deneyeceğim sıradaki 6bb, sanırım 6bb daha düşük kalite embriyo ama sizlerin de duyumlarınızı, bilgilerinizi almak isterim?
Merhaba benim de pgtli embriyom tutmamış görünüyor da merak ettim miyomunuz kontrollerde görünmedi mi alttan yapılan kontrollerde görünmüyor mu nasıl ortaya çıktı

Merhaba benim de pgtli embriyom tutmamış görünüyor da merak ettim miyomunuz kontrollerde görünmedi mi alttan yapılan kontrollerde görünmüyor mu nasıl ortaya çıktı
Miyom kontrollerde görünedebiliyor görünmeyedebiliyor büyüklüğüne veya yerine göre değişiyor sanıyorum, en net görüntü hsg denilen rahim ultrasonunda görünüyor benim de doktor şüphelenerek istemişti ve orada çıktı miyom daha önce küçüktü büyümüş epey en son ki filme göre

X