selam eşlik etmenden çok mutlu olurum arkadaşım HOŞGELDİNBde 63 kiloyum 55 olmak istiyorum
Kendi çapımda diyet ve egzersiz yapiyorum
Hedefimiz aynı sana eşlik edebilirim :)
boy 1.67 kilo 63 hedef 55
Hoşgeldin arkadaşımBende diyetisyene gidiyorum 1500 kcal ile basladm bir ay olucak iki gün sonra yarında tartı gnü bakalm ne olcak benm sonuc: ) seni de takip edicem: ) yürüys adına leslie 3 mile öneririm mesela, 13 bn adm attysan helal olsn ben 5 bn adımı 40 dk da fln atıyrm sen baya yürümssn o zaman
Hoşgeldin arkadaşıminşallah güzel bir sonuç alırsın benim diyetim 1200 kcal leslie 3 mil senelerdir ara ara yaparım zaten gerçektende çok rahat oluyor dün yürüyüşe çıktım bir sürü tanıdıkla karşılaştım tabi soruyolar zayıflamak içinmi yürüyon diye sinir oldum evde leslie yapayım diye düşünmüştüm aklın yolu birmiş canım 13 bin adımı tüm günde yaptım yürüyüşte bende ancak 5 bin yapmışımdır.... yarın tartı sonucunu yaz muhakkak
doğru söylüyosun inşallah güzel bir sonuç alırsın merakla bekliyorumsende ne zayıflaması hava almaya cıktım deseydin millete göstermiceksn zayıflama gayretinde olduğunu aaa öyle mi zayıflamıs mym yapıcaksnama dısarı ckmak istemezsn leslie gercekten iyi ,yarn mutlaka yazıcam sonucu
Hoşgeldincnm diyetinde başarılar benimde boyum 160 kilom 67.8 68 sayılır yani seni takipteyimm
diyetisyenim tuz hakkında bişey demedi yada ben hatırlamıyorum yinede mümkün olduğunca az tuz kullanıyorum yalnız söylediğin gibi su çok geliyor evde problem değilde dışarıda zor bugün iki günlüğüne şehir dışına gidicem suyu 1.5 lt içicem oralarda rezil olmayayımCanım ya sanki doktor suyu fazla dememiş mi suyla vücudndaki tüm tuz gtmesin ama tuz serbestse diyette bsey olmaz tabi
hoşgeldin arkadaşımMerhabalar bende size arçelik ziyarete gelirim 67 kilo ve 152cm ben size göre daha fenayim diyetisyene giderken spor yapmıyorum şimdi fitness salonuna yazıldım diyet yapamıyorum
Bir yıldır kurtulamadım şu 10 kilodan
tabiki katılabilirsin kocaman bir HOŞGELDİN de sanamerhabalar ben de 64.9 kiloyum verdim mi bilmiyorum ama yarın kesinlikle tartılıcam ve en az 55 olmak istiyorum ben de aranıza katılabilir miyiim
teşekkür ediyorumen azından şu 1 ay içinde 59 olabileceğimi umuyorum en azından olabilir miyim sizcee
hilal arkadaşımla aynı fikirdeyim olmayacak bişey değil her hafta bir kilo verebilirsinteşekkür ediyorumen azından şu 1 ay içinde 59 olabileceğimi umuyorum en azından olabilir miyim sizcee
Maşallah alkış arkadaşımaMavli tartldm bu sabah 63,3 üm gecen cuma tam 64 tüm, bi de su an adetin 3. Gnündeym siskinlk ne kadardr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?