Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prenses modelleri bana cok yakıştırıyolar. Ama ben gelinliğimi prenses istediğim için nişanlığım balık tarzında olsun istiyorum ama çok kararsız kaldım
Bence sen nasıl istersen onu giy milletin dediğine bakma, ayrıcaa bence de prenses düğünde giyilmeli yahu, nişanlık balık ya da hafif kabarık ya da uçuş uçuş etekleri olan bir model olabilirr.. salonda olcaksa bu gösterdiğin tarz uygun bence canım araştır dene üzerine yakışanı içine sineni giyy ben evde yaptım nişanımı istediğimi de giydimm çok da güzel olduu, fotolar hatıra kalacak olan ve çok güzel çıkıyor canlı bir renk ve hafif kabarık olunca tavsiye edermm Örnek bknz:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...3-asamamiz-nisannn-16112013-once-elbisem.html
teşekkür ederim canım nişanım salonda olcak her kıyafet denediğimde herkes farklı bir şey söylüyo biri prenses çok yakıştı diyo biri balık çok güzel oldu diyo. Ama en azından ne istemediğimi biliyorum prenses modeli nişanımda giymicem. Balık olarak da belki alt tarafı daha değişik bir şey bulabilirim ama genelde alt etekleri hep mendil tarzında.
merhaba :) benim bu pazar nişanım oluyor. bende çok kararsızdım ancak prenses modeli çok istiyordum. hem zayıf olmanın avantajı hem de yakıştığı için prenses modeli aldım. zümrüt yeşili. çok fazla kabarık değil ama benim içime sindi. ayrıca hürrem tacı aldım. heyecanla pazar gününü bekliyorum :) herkes farklı bişi söylediği için kafanın karışması malesef kötü ama bak gerçekte ne istediğini biliyorsun en azından. bence istediğin şeye yönel kimsenin lafına bakma. kolay gelsin
Canm her zamn birileri bir şey der, o yüzden ben nişan elbisemi sadece annemle gidip aldım, arkadaşlarımla bakarken bile deişik fikirler çıkıyordu arada kalıyordum çünkü.. insan napcanı bilemiyor, en güzeli dediğim gibi içine sineni bul. Benm elbisem de önü hafif kabarık görünüyo mesela arkası da balık iniyordu biraz değişik tarz bir modeldi çok beğenerek giydimmm moda diye bir şeyi ben hiç bir zaman çok kaale almadm ama ben de olsam prenses giymezdm tabi o da senin bileceğin bir şey
merhaba :) benim bu pazar nişanım oluyor. bende çok kararsızdım ancak prenses modeli çok istiyordum. hem zayıf olmanın avantajı hem de yakıştığı için prenses modeli aldım. zümrüt yeşili. çok fazla kabarık değil ama benim içime sindi. ayrıca hürrem tacı aldım. heyecanla pazar gününü bekliyorum :) herkes farklı bişi söylediği için kafanın karışması malesef kötü ama bak gerçekte ne istediğini biliyorsun en azından. bence istediğin şeye yönel kimsenin lafına bakma. kolay gelsin
bende sadece annemle bakıyorum zaten canım yoksa herkes farklı bişey söylüyo insanın kafası daha çok karışıyo. Bende modaya pek bakmam neyi yakıştırıyosam onu giyerim prenses giymeyi düşünmüyorum zaten balık modellere bakıcam