Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüz verirsen deliye gelir s...çar halıya. hakkında hayırlısı olsun
Sanki ben bu konuyu daha önce okumuştum yada senle aynı dertleri yaşayan bir kişi daha var kk da
Nerdeyse cümlesi cümlesine aynı htırlıyorum
Eğer sen o'ysan,hala ailenin evinde o adama katlanmana şaştım arkadaşım
Kendine acımıyosan o biçarelere acı![]()
O evde yokken rahatım.
Geleceğini bildiğim içinde özlemiyorum sanırım.
Tamamen gittikten sonra özleyeceğim elbette, özlemem dersem yalan olur.
Ağlayacağım da. Ama geçecek. Sadece pişman olup ah vah etmekten çok korkuyorum.
Düşünün bunca yaşadığım şeye rağmen.
Babam ile eşim yaklaşık 40 dk sonra eve geldiler. Eşim babama ''kızınız benle mutlu olmadığını ve onu bırakmamı istediğini söyledi, bende istenmediğim yerde durmam, ekim ayını beklememe gerek yok yarın gidebilirim'' demiş.Ekimde ailesini ziyarete gidecekti.
Ben onu seviyorum, onunla mutluyum ama o benimle mutlu değilmiş, benim hatalarım oldu ama onunda oldu, o da bana ters davrandı demiş.
Eve geldiler, babam salonda konuştu ikimizle. Çıt çıkarmadım. Eşim demekki kararını kesin vermiş dedi odaya geçti.
Ailem ayrılmamı istiyor, geleceğimizi göremiyorlar, ilerde daha kötü şeyler yaşarsın diyorlar.
Sonra eşimin yanına gittim, içimden dedimki son bir kez birşey daha yapayım belki kurtarırım dedim evliliğimi. Bana karşı biraz daha anlayışlı, sevgi dolu olmasını aileme karşı ise saygılı olmasını istedim. Kimseye saygısızlık yapmadım, ben sana canım bitanem demesemde içimden seviyorum, ayrıca senin her dediğine hı hı tamam diyecek bir adam değilim öyle birini arıyorsun sen ama ben böyleyim değişemem dedi. Seni seviyorum ama sen bana resmen benle mutlu olmadığını söyledin, ben sana ne namuzsuzluk yaptımda benle mutlu değilsin dedi. Aldattım mı, eve geç mi geldim, paranı kumara mı verdim ne yaptım dedi. Gözleri doldu, kızardı. Bende bunların zaten olmaması gerektiğini söyledim mesele bunlar olsa zaten evlilik olmaz dedim. Mesele senin tavırların, ahlakın dedim anlattım size anlattıklarımı. Ama yok hatalı görmüyor kendini.
Neden geldin yanıma dedi. 'Beni bırak' demek, senden ayrılmak istiyorum demek dedi. Benim gururum yok mu da bana bunu söyledin, söylediysen arkasında dur sözünün dedi. Baktım hala kendini haklı görüyor, zaten arkasındayım dedim. Beklemiyordu böyle diyeceğimi şok oldu. Ozaman biletimi öne al dedi gidecem dedi. Dedimki babamla konuştuğuna göre ben meseleyi açmadan, bana neden benimle mutsuzsun diye sormadan gidip babamla bunu paylaştığına göre sende ayrılığı istiyorsun. Yarın gitmek istiyorsan al kredi kartı masada sen biletini öne al dedim ve odadan çıktım.
Şu an salondayım. Bu gece burda uyuyacağım.