......

Sanki ben bu konuyu daha önce okumuştum yada senle aynı dertleri yaşayan bir kişi daha var kk da
Nerdeyse cümlesi cümlesine aynı htırlıyorum
Eğer sen o'ysan,hala ailenin evinde o adama katlanmana şaştım arkadaşım
Kendine acımıyosan o biçarelere acı :43:

Sanki ben bu konuyu daha önce okumuştum yada senle aynı dertleri yaşayan bir kişi daha var kk da
Nerdeyse cümlesi cümlesine aynı htırlıyorum
Eğer sen o'ysan,hala ailenin evinde o adama katlanmana şaştım arkadaşım
Kendine acımıyosan o biçarelere acı :43:

Bir konu daha açmıştım orda okumuş olabilirsin benzer şeyleri yazmıştım.

Babam ile eşim yaklaşık 40 dk sonra eve geldiler. Eşim babama ''kızınız benle mutlu olmadığını ve onu bırakmamı istediğini söyledi, bende istenmediğim yerde durmam, ekim ayını beklememe gerek yok yarın gidebilirim'' demiş.Ekimde ailesini ziyarete gidecekti.
Ben onu seviyorum, onunla mutluyum ama o benimle mutlu değilmiş, benim hatalarım oldu ama onunda oldu, o da bana ters davrandı demiş.

Eve geldiler, babam salonda konuştu ikimizle. Çıt çıkarmadım. Eşim demekki kararını kesin vermiş dedi odaya geçti.
Ailem ayrılmamı istiyor, geleceğimizi göremiyorlar, ilerde daha kötü şeyler yaşarsın diyorlar.
Sonra eşimin yanına gittim, içimden dedimki son bir kez birşey daha yapayım belki kurtarırım dedim evliliğimi. Bana karşı biraz daha anlayışlı, sevgi dolu olmasını aileme karşı ise saygılı olmasını istedim. Kimseye saygısızlık yapmadım, ben sana canım bitanem demesemde içimden seviyorum, ayrıca senin her dediğine hı hı tamam diyecek bir adam değilim öyle birini arıyorsun sen ama ben böyleyim değişemem dedi. Seni seviyorum ama sen bana resmen benle mutlu olmadığını söyledin, ben sana ne namuzsuzluk yaptımda benle mutlu değilsin dedi. Aldattım mı, eve geç mi geldim, paranı kumara mı verdim ne yaptım dedi. Gözleri doldu, kızardı. Bende bunların zaten olmaması gerektiğini söyledim mesele bunlar olsa zaten evlilik olmaz dedim. Mesele senin tavırların, ahlakın dedim anlattım size anlattıklarımı. Ama yok hatalı görmüyor kendini.
Neden geldin yanıma dedi. 'Beni bırak' demek, senden ayrılmak istiyorum demek dedi. Benim gururum yok mu da bana bunu söyledin, söylediysen arkasında dur sözünün dedi. Baktım hala kendini haklı görüyor, zaten arkasındayım dedim. Beklemiyordu böyle diyeceğimi şok oldu. Ozaman biletimi öne al dedi gidecem dedi. Dedimki babamla konuştuğuna göre ben meseleyi açmadan, bana neden benimle mutsuzsun diye sormadan gidip babamla bunu paylaştığına göre sende ayrılığı istiyorsun. Yarın gitmek istiyorsan al kredi kartı masada sen biletini öne al dedim ve odadan çıktım.

Şu an salondayım. Bu gece burda uyuyacağım.

Son düzenleme:
Kendinize sorun...

o evde iken mi mutlusunuz o yokken mi..

o olmayinca onu ozluyor musunuz yoksa akliniza gelmesi aliskanlik mi?

O evde yokken rahatım.
Geleceğini bildiğim içinde özlemiyorum sanırım.

Tamamen gittikten sonra özleyeceğim elbette, özlemem dersem yalan olur.
Ağlayacağım da. Ama geçecek. Sadece pişman olup ah vah etmekten çok korkuyorum.
Düşünün bunca yaşadığım şeye rağmen.

Simdi vazgecmekdaha kolay emin olun... 20 yil sonrra daha zor.. cocuk var mi bilmem ama cocuk olunca daha zor

daha 27 yaşındasın.çocuk yok.ailen arkanda.niye pişman olacağını düşünüyorsun ki?elinden geleni yapmışsın,içinin rahat olması lazım.artık pişman olacak biri varsa o olmalı, sen değil.babana yaptığı konuşma bile kurnazca.''ben iyiyim hoşum,onu seviyorum ama o ayrılmak istiyor.onun da hataları var.''bak bak laflara bak.bu adam saygısız,bu adam sorumsuz,bu adam bu karakterle hiç bir işte sebat edemez.biletini de sana aldırıyor.kendi eli armut mu topluyo.vicdan yapıyo sana.bu gibi tipler ''aldatmıyorum neyine yetmiyo?kumarım yok, içkim yok, daha ne yapayım?''gibi gerizekalıca(sanki karşısında salak var)savunmalar yapar yine de hatalarını kabul etmezler.senin hissettiğin sevgi değil sadece alışkanlık,bağımlılık.

Son düzenleme:
Ben bunun bir üst modelini hemen hemen 15 yıl çektim..
Her tıkandığımızda, acaba nerede yanlış yapıyorum? diyecek kadar asalaklaşmıştım.
Bütün sorun benden kaynaklanıyormuş gibi düşündüm hep..
Alttan aldım olmadı, konuştum olmadı, suyuna gittim olmadı, her gün, ama her gün ağladım...

Çalışmama müsaade etmiyordu. Dinlemedim. Bir işe başladım. Çalışma saatlerimi kendim ayarlayabildiğim bir işti.
Hem kendi paramı kazanır, sosyalleşir, hem de o sabah evden çıktıktan sonra işime giderim diyordum.
Gıcıklığına özellikle evden geç çıkmaya başladı...
Bir gün günler öncesinden toplantı ayarlamışım, gitmem gerekiyor... Bu inatla evden çıkmıyor..
Neyse hazırlandım çıktım.. henüz otoparktan çıkmamıştım ki, aradı avazı çıktığı kadar bağırıyor...
--sen o....puluk yapmaya mı gidiyorsun diye...
Döndüm geri... Mutfakta bir tane eşya bırakmamış perdeyi bile çekip indirmişti... Arka taraftan komşular bakıyor..

Bu olaylar beni sindirdi..
Hep tartışma çıkmasın, sorun yaşamayalım, aman şimdi yine bağırmasın diye sus sus...idare et...
Ailemin yanında bir absürtlük yapmasın diye sürekli diken üstünde dur...
Sonunda asalak bir kadın oldum..
Gerçekten bir şey yapamayacağıma inanmaya başladım..
Ben beceriksizim, sorunluyum, problemliyim diye düşünmeye başladım..
Özgüven yerle bir... Adamın istediği de buydu zaten... Ben de istediği gibi olmuştum....

Şimdi boşanma davamız sürüyor.. Anlaşmalı boşanmaya karar vermiştik!!. Yan yattı çamura battı!
Yılan hikayesi gibi benim hikayem...

Sen de benim durumuma düşmek istemiyorsan... Kurtul bir an önce...
Bu tip insanların kişilik bozukluğu var. Ve sen psikolog değilsin!
Eğer düzelmek isteseydi eyvallah! yardımcı ol, sabret derdim ama...
Adam sorunlu olduğunu kabul etmez ki....

Hatta öyle bir konuşur ki, sen kendini suçlu görür, özür bile dilersin......
Sakın düşme bu kuyuya... Dipsiz bir kuyu çünkü...

Ailenin yanında olması, çocuğunun olmaması büyük avantaj...
Şükür et bu haline ve yoluna bak..
Allah yolunu açık etsin.. Ferahlık versin.. Güç versin....

O evde yokken rahatım.
Geleceğini bildiğim içinde özlemiyorum sanırım.

Tamamen gittikten sonra özleyeceğim elbette, özlemem dersem yalan olur.
Ağlayacağım da. Ama geçecek. Sadece pişman olup ah vah etmekten çok korkuyorum.
Düşünün bunca yaşadığım şeye rağmen.

Pişman olmayacaksınız. Kim özler ki kendisine, ailesine saygısızlık eden birini ? İlk zamanlar zor olacak ama arkanıza dönüp baktığınızda iyiki diyeceksiniz.

Son düzenleme:
Allah size Peygamber sabrı vermiş
İlk bi kaç madde bile boşanma sebebi
Ayrıca eşin çok saygısız, saygı olmayınca hiç bişey olmaz
Boşanır mısın ya da ne zaman boşanırsın bilemem ama bu adamdan çocuk yapma lütfen
Psikopat mıdır nedir herşey köpürüyo

Benim hatam ne demişsiniz
Belki herşey için geç olacak ama hata değil de haksız da olsa kabullenmişsiniz
Hem çalışıyosun hem yemek yapıyosun, evde yan gelip yatan paşa bunu beğenmiyo
Daha ileri gidip çatalı fırlatıyo bu ne biçim yemek diyo ve sen başka şeyler mi getiriyosun ?

Sende beğenmiyosan yeme de, kendin bi güzel ye
Evde yatana adar kendin yapsaydın de
Böyle yani kim olursa olsun, değer gördüğün kadar değer ver

belki biraz fazla net ve iddialı olacak ama o adamdan sana hayır gelmez arkadaşım. evliliğiniz bu durumlar dışında nasıldır bilemem ama şu anlattıkalrını okurken benim içim şişti.sen yaşarken nasıl tahammül ediyorsun. ne sorunlu huzursuz bir adammış bu. sen ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten sadece o yola adım atamıyorsun. eğer böyle bi niyetin varsa baban anladığım kadarıyla rahat konuşabileceğin bir insan birde onların görüşünü al derim. ama o kocadan sana koca olur mu onu sanmıyorum açıkçası :50:

Babam ile eşim yaklaşık 40 dk sonra eve geldiler. Eşim babama ''kızınız benle mutlu olmadığını ve onu bırakmamı istediğini söyledi, bende istenmediğim yerde durmam, ekim ayını beklememe gerek yok yarın gidebilirim'' demiş.Ekimde ailesini ziyarete gidecekti.
Ben onu seviyorum, onunla mutluyum ama o benimle mutlu değilmiş, benim hatalarım oldu ama onunda oldu, o da bana ters davrandı demiş.

Eve geldiler, babam salonda konuştu ikimizle. Çıt çıkarmadım. Eşim demekki kararını kesin vermiş dedi odaya geçti.
Ailem ayrılmamı istiyor, geleceğimizi göremiyorlar, ilerde daha kötü şeyler yaşarsın diyorlar.
Sonra eşimin yanına gittim, içimden dedimki son bir kez birşey daha yapayım belki kurtarırım dedim evliliğimi. Bana karşı biraz daha anlayışlı, sevgi dolu olmasını aileme karşı ise saygılı olmasını istedim. Kimseye saygısızlık yapmadım, ben sana canım bitanem demesemde içimden seviyorum, ayrıca senin her dediğine hı hı tamam diyecek bir adam değilim öyle birini arıyorsun sen ama ben böyleyim değişemem dedi. Seni seviyorum ama sen bana resmen benle mutlu olmadığını söyledin, ben sana ne namuzsuzluk yaptımda benle mutlu değilsin dedi. Aldattım mı, eve geç mi geldim, paranı kumara mı verdim ne yaptım dedi. Gözleri doldu, kızardı. Bende bunların zaten olmaması gerektiğini söyledim mesele bunlar olsa zaten evlilik olmaz dedim. Mesele senin tavırların, ahlakın dedim anlattım size anlattıklarımı. Ama yok hatalı görmüyor kendini.
Neden geldin yanıma dedi. 'Beni bırak' demek, senden ayrılmak istiyorum demek dedi. Benim gururum yok mu da bana bunu söyledin, söylediysen arkasında dur sözünün dedi. Baktım hala kendini haklı görüyor, zaten arkasındayım dedim. Beklemiyordu böyle diyeceğimi şok oldu. Ozaman biletimi öne al dedi gidecem dedi. Dedimki babamla konuştuğuna göre ben meseleyi açmadan, bana neden benimle mutsuzsun diye sormadan gidip babamla bunu paylaştığına göre sende ayrılığı istiyorsun. Yarın gitmek istiyorsan al kredi kartı masada sen biletini öne al dedim ve odadan çıktım.

Şu an salondayım. Bu gece burda uyuyacağım.

Herhalde eve donunce senin yalvarip yakarip ne olur beni birakma diyecegini dusundu ki sozumun arkasindayim deyince kalakalmis oylece. Ben sana soyleyeyim neler oldugunu; sen birak beni deyince o da demis ki ben seni surundurmez miyim gor simdi, babanla konustu eve geldi bir de bloften yok soyle yok boyle diyor ama sen onun blofunu yemedin. Artik oyle bir intiba birakmissin ki Cuore beni birakamaz diye dusunmus. Senin boyle kararli durman onu daha da sasirtti. Simdi o dusunsun ne yapacagini. Degisirse de bu asamada degisir belki ama senin bu kararli tavrini hiic bozmadan devam ettirmen gerekir.

Hayret gercekten. Isini birakip karisinin parasina sirtini dayayip bir de k.pederinin evine yerlesip en dik durmasi gereken zamanda benim biletimi al derken utanmiyor da erkek olarak, sen mutsuzum deyince cok koymus, gururu incinmis. Peh!

Bosver arkadasim. Tabii ki uzulursun bosaninca aglarsin vs. Ama sukret ki cocugun yok. Anlayamiyorsun hala ama insallah Allah karsina duzgun bir insan cikarinca ogrenirsin iyi bir es nasil oluyormus. O zaman bosadigina daha da sevinirsin. Sadece yazdigin 3-5 sey bile cildirtti bizi burda. Bu adama degmez, yol ver gitsin.

adama bak ya kendinde zerre kadar suç görmüyor böyle insanla uğraşmaya değmez insanın ömrünü tüketir bunlar suçlu senmişsin gibi davranıyor sen alttan aldıkça o zeytinyağı gibi üste çıkmış maşallah beyfendiye bak

eşin evden gittiğinde inan bir huzur kaplayacak içini rahatlayacaksın emin ol....

hiç bir şey senin ve ailen kadar değerli değildir...

ailende farkında herşeyin sende bir hata görmüş olsalardı hatanı söyler boşanmanıza izin vermezlerdi...

üzme kendini sen elinden gelenin fazlasını yaptın...

kısa v€ n€t h€m€n ayrıl v€ kurtul...€min ol daha huzurlu olursun..bunu €vli biri olarak söylüyorum..ua bnm gibi cocgun olsa napardın...h€m€n ayrıl

size o... bile demesi ayrılma sebebidir . İnsan eşine bu hakareti nasıl edebilir. Özrü,affı yok.Ayrılmaktan mı korkuyorsunuz?

Her şeyi denemiş, son anda bile konuşma yaparak belki düzelebileceğini umut etmişsiniz. Daha ne yapacaksınız? Buyursun gitsin, dönerse daha uzağa bırakırsınız...

Allah düşman başına vermesin.Okurken bu ne dedim yaa??
Muhtemelen eşinizin psikilojik sorunları var
Bence sen devam edersen daha çok üzülüp daha çok yıpranacaksın.Karar senin artık canım benim:(

Yüz verdim deliye,geldi s....tı halıya !

Sizinki bu misal aynen ..

Ben eşinizin değişeceğine pek ihtimal vermiyorum,bu adamı bu kadar çekecek tepenize çıkaracak ne vardı yahu ??

Hayır bu adamın sizin onu kapı önüne koymak için daha ne yapmasını bekliyorsunuz ?

Adamın karakteri belli,terbiyesiz,hadsiz,odun,şımarık,cahil,oportunist vs vs bir sürü şey dünya üzerinde olumsuz insanları niteleyen ne kadar tabir varsa hepsinden bir nebze özünde barındırıyor eşiniz..

Aslında onu bu hale siz getirmişsiniz,,Sustukça efelenmiş..Kaf dağı olmuş..

Siz susarak ideal bir eş değil,bir CANAVAR yaratmışsınız..

Oda bunun hükmünü sürüyor şuan..

Kadınlarımız gerçekten sustukça,alttan aldıkça eşlerinin düzeleceklerini onlara daha çok saygı duyacaklarını zannediyor..

Size birşey diyeyim mi ? Annem kadar susan,alttan alan bir kadın pek bilmedim..Ama ona ragmen babam değişmemişse sizin eşiniz de değişmez.

Babamın bu tavırları bizim ona karşı dil bilememize vesile oldu zaman içinde..Küçükken dayak yeme korkusundan ses etmediğimiz babamıza şimdi kızabiliyoruz..

Bu övünülecek birşey değil bizim için aksine utanç verici ona kızarken evin büyügüymüş gibi ona bazı konularda diklenip akıl vermek zoruma gidiyor..

Son düzenleme:
Back
X