Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlılık maaşı mi ? Emekli misiniz ? O zaman denetime gelinmez. Ama ölüm aylığı ise kastedilen o zaman gelinir.Merhaba, 65 yaş yaşlılık maaşı bağlatmadan önce eve denetime geliyorlar mı bilen var mı arkadaşlar?
Yaşlılık maaşı mi ? Emekli misiniz ? O zaman denetime gelinmez. Ama ölüm aylığı ise kastedilen o zaman gelinir.
Normalde o şartlarda geliniyor diye biliyorum gerçekten maddi durumunu gözlemlemek amacıyla ama şu korona olaylarindan gelirler mi emin değilim.Yok yaşlılık maaşı. Komşumuz bir teyze alma hakkına sahip geliri hiç yok ama koronadan dolayı evinde değil. Memurlar gelir mi evine diye sormuştum.
Normalde o şartlarda geliniyor diye biliyorum gerçekten maddi durumunu gözlemlemek amacıyla ama şu korona olaylarindan gelirler mi emin değilim.
Ölüm aylığında da gelinmiyor. Çünkü durumu iyi olsa da fark etmiyor, yine de bağlanıyor.Yaşlılık maaşı mi ? Emekli misiniz ? O zaman denetime gelinmez. Ama ölüm aylığı ise kastedilen o zaman gelinir.
Ölüm aylığında da gelinmiyor. Çünkü durumu iyi olsa da fark etmiyor, yine de bağlanıyor.
Maalesef 65 yaş aylığını bilmiyorum. Ama ihtiyacı olan kişilere bağlanıyorsa geliyorlardır ya da muhtara falan soruyorlardır.65 yaş maaşında peki?