65 yaş maaşıyla ilgili bakar mısınız bilgisi olanlar?

anewhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
684
453
53
Merhaba, 65 yaş yaşlılık maaşı bağlatmadan önce eve denetime geliyorlar mı bilen var mı arkadaşlar?

Yaşlılık maaşı mi ? Emekli misiniz ? O zaman denetime gelinmez. Ama ölüm aylığı ise kastedilen o zaman gelinir.

Yok yaşlılık maaşı. Komşumuz bir teyze alma hakkına sahip geliri hiç yok ama koronadan dolayı evinde değil. Memurlar gelir mi evine diye sormuştum.

Yok yaşlılık maaşı. Komşumuz bir teyze alma hakkına sahip geliri hiç yok ama koronadan dolayı evinde değil. Memurlar gelir mi evine diye sormuştum.
Normalde o şartlarda geliniyor diye biliyorum gerçekten maddi durumunu gözlemlemek amacıyla ama şu korona olaylarindan gelirler mi emin değilim.

Yoksulluk maaşında geliyorlar evine eşyalarına bakıyorlar gerçekten ihtiyacı var mı diye

65 yas maasi herkese baglanir evine gelinirmi bilmiyorum ama sigortayi arayip ogrenebilirsiniz.evi dahi olsa veriyorlar o maasi

Gelmiyorlar yaştan dolayı bağlanan bi maaş adı üstünde.sadece başka gelirinin olmaması lazım.yani eşinden,çocuğunda kalan bi maaş varsa verilmez

Onceden hersene kontroller yapılırdı ama bu sene askiya alınmış olabilir

Back
X