• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65 kilodan 46 kiloya yolculuğum

Fesleğen ve defne yaprağı balığa çok yakıştı

Eklentiler

• IMG_20240720_115136.jpg
    IMG_20240720_115136.jpg
    143,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu yedikleimle kalmadım birde başladığımdan veri sağlıksız sadece bir gıda yedim ... Yeme krizin tuttu meyveler, salatalık sütlü filtre kahveler , otlar yedim olmadı tekrar balık yedim fındık biraz çiğdem cikledim öyle dindi ateşim :)

Bu yedikleimle kalmadım birde başladığımdan veri sağlıksız sadece bir gıda yedim ... Yeme krizin tuttu meyveler, salatalık sütlü filtre kahveler , otlar yedim olmadı tekrar balık yedim fındık biraz çiğdem cikledim öyle dindi ateşim :)
Yani 2 öğün deneyip arayabda hafif bir ara öğün yapabilirsin.

Mesela benim 2 ana öğün 2 ara var
1. Ara sade kahve 3 hurma 10 badem
2.ara 1 porsiyon meyve

Bu bana iyi geldi

Tek öğün yaptım önce karpuz yedim ardından balık yedim birde yeşil soğanı kavurup üzerine 1 yumurta kırdım yedim karnım baya doydu spor bu aralar yapamicam çok aktif bir hayatım var şu anda zaman yok. Ama baslicam ilerde inşAllah

Bugünkü menüm buydu. Filtre kahve içmeye ve sindirimi kolaylaştıracak bir kaç bitkisel şey içiyorum sabahları güzel oluyor ödem attırıyor birde muz yicem birazdan bu kadar insAllah

Eklentiler

• IMG_20240730_163526.jpg
    IMG_20240730_163526.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 20
Tatlı krizim tuttuğu için biraz süte kakao ekledim biraDa hindistan cevizi yağı onu kaşıkla yedim iyi geldi bitter gibi yarın kaç kg görücem merak içindeyim .. bu arada buraya yazmadım ama 3 gün ben çok yemek yedim tekrar 64.5 gördüm ama 2 gün detoks yapınca 61 i gördüm yani şu an en son 60.2 yım insAllah yarın artı çıkmam 59 küsürü görürüm ❤️

59.8 gördüm yuppiiii ama 58 görünce daha çok sevineceğim çünkü 59 küsürü görüp sonra kilo almaya başlamıştım gecen yıl 🤫

Back