Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu yedikleimle kalmadım birde başladığımdan veri sağlıksız sadece bir gıda yedim ... Yeme krizin tuttu meyveler, salatalık sütlü filtre kahveler , otlar yedim olmadı tekrar balık yedim fındık biraz çiğdem cikledim öyle dindi ateşim :)
Bu yedikleimle kalmadım birde başladığımdan veri sağlıksız sadece bir gıda yedim ... Yeme krizin tuttu meyveler, salatalık sütlü filtre kahveler , otlar yedim olmadı tekrar balık yedim fındık biraz çiğdem cikledim öyle dindi ateşim :)
Tek öğün yaptım önce karpuz yedim ardından balık yedim birde yeşil soğanı kavurup üzerine 1 yumurta kırdım yedim karnım baya doydu spor bu aralar yapamicam çok aktif bir hayatım var şu anda zaman yok. Ama baslicam ilerde inşAllah
Bugünkü menüm buydu. Filtre kahve içmeye ve sindirimi kolaylaştıracak bir kaç bitkisel şey içiyorum sabahları güzel oluyor ödem attırıyor birde muz yicem birazdan bu kadar insAllah
Tatlı krizim tuttuğu için biraz süte kakao ekledim biraDa hindistan cevizi yağı onu kaşıkla yedim iyi geldi bitter gibi yarın kaç kg görücem merak içindeyim .. bu arada buraya yazmadım ama 3 gün ben çok yemek yedim tekrar 64.5 gördüm ama 2 gün detoks yapınca 61 i gördüm yani şu an en son 60.2 yım insAllah yarın artı çıkmam 59 küsürü görürüm