- 24 Mart 2024
- 147
- 267
- 33
- Konu Sahibi portakalkadn
Güncel kilom
13.07.2024 : 65 kg
30.07.2024 : 60.2 kg
Pazartesi 65 kg ile başladım yaptıklarımı yazayım şuraya .
Pazartesi akşamı baya bir fazla karpuz yedim
Salı sade maden suyu
Çarşamba akşamı yine karpuz yedim
Perşembe sade maden suyu
Cuma akşamı karpuz, muz , nektarı, üzüm , kayısı, incir ve 3-4 porsiyon balık yedim limonla.
Gelişmeleri yazıcam inşallah...
Bu arada spora başladım özellikle bugün proteini yiyince, terleyim diye yağmurluk vardı onu giydim spor yaptım sonra keseledim kendimi pamuk gibi oldum :) birde çok şükür cildim felan parlaktır okaliptüs yağına taktım bu ara yüzüme felan sürüyorum harika oluyor sacimada güzel bir karışım sprey hazırladım çok karışıkti ama dökülmeyi durdurdu ve ahenkle dans ediyorlar çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum yani :)
13.07.2024 : 65 kg
30.07.2024 : 60.2 kg
Pazartesi 65 kg ile başladım yaptıklarımı yazayım şuraya .
Pazartesi akşamı baya bir fazla karpuz yedim
Salı sade maden suyu
Çarşamba akşamı yine karpuz yedim
Perşembe sade maden suyu
Cuma akşamı karpuz, muz , nektarı, üzüm , kayısı, incir ve 3-4 porsiyon balık yedim limonla.
Gelişmeleri yazıcam inşallah...
Bu arada spora başladım özellikle bugün proteini yiyince, terleyim diye yağmurluk vardı onu giydim spor yaptım sonra keseledim kendimi pamuk gibi oldum :) birde çok şükür cildim felan parlaktır okaliptüs yağına taktım bu ara yüzüme felan sürüyorum harika oluyor sacimada güzel bir karışım sprey hazırladım çok karışıkti ama dökülmeyi durdurdu ve ahenkle dans ediyorlar çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum yani :)
Son düzenleme: