- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.801
HAhaha yok Kiz 1200 gr almisim ne diyorsun ? )Evet ya 100 gram aldin sen kotu oldu:)
Disiplinli arkadasim Benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAhaha yok Kiz 1200 gr almisim ne diyorsun ? )Evet ya 100 gram aldin sen kotu oldu:)
Disiplinli arkadasim Benim.
Sifiri at sen:)HAhaha yok Kiz 1200 gr almisim ne diyorsun ? )
O kadar diyet ve spor yaptiktan sonra , bazen insana bikac yuz gram bile fazla geliyor. Koyuyor :) o yuzden diyet yapan tum arkadaslara onerim, bol yuruyus en guzel spor .bir de ekmek yok bol protein :)Sifiri at sen:)
Uc gun yemesen gider onlar.
Ben 60 a dustum ama hemen toparladim. Ekmek degil pogaca yiyorum. :)O kadar diyet ve spor yaptiktan sonra , bazen insana bikac yuz gram bile fazla geliyor. Koyuyor :) o yuzden diyet yapan tum arkadaslara onerim, bol yuruyus en guzel spor .bir de ekmek yok bol protein :)
Ne diyecegimi sasirdim . 60 kiloya dustun yani super .. dedigini yaptin .Ben 60 a dustum ama hemen toparladim. Ekmek degil pogaca yiyorum. :)
Yaptim ama bi sor nasil yaptim.:) hedef 55Ne diyecegimi sasirdim . 60 kiloya dustun yani super .. dedigini yaptin .
Nasil yaptin ?Yaptim ama bi sor nasil yaptim.:) hedef 55
Acilde dolastigim donemdi. Istemsiz oldu:)Nasil yaptin ?
Acilde dolastigim donemdi. Istemsiz oldu
Gecmis olsun , haberim yoktu .Acilde dolastigim donemdi. Istemsiz oldu:)
Ortalık bomboş. Yeni yarışmanın anlamı yok
Hadi canim :) sen hedefine ulaşmadın mı daha.Biz buralardayiz canım sen gel yeterki
Hadi canim :) sen hedefine ulaşmadın mı daha.
Beklerim o zaman :)Ulaştım ama koruma donemindeyim eşlik ediyorum yavaştan yine :))
Iste yarışmacı ruhu:)Burdayımm
En acilinden girişelim basenler elden gidiyor:))Iste yarışmacı ruhu:)
Elden cikart onları boşver :)En acilinden girişelim basenler elden gidiyor:))