65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Benimde hedefim 55 ama biliyorum simdi olmaz. O kadar sikmana gerek yok 57 olsan 2 kilon kalir. Onu da rahat rahat verirsin.

Aynen ilk hedef 57 şimdilik kollarım kalkmıyo spor yapamıyorum hayırlısı artık bide çatlaklar kilo verince daha bi çirkin oldular sankı az vardı ama çok kötü

Aynen ilk hedef 57 şimdilik kollarım kalkmıyo spor yapamıyorum hayırlısı artık bide çatlaklar kilo verince daha bi çirkin oldular sankı az vardı ama çok kötü

Iki gundur 40-45 dk yuruyorum ben. Hic yoktan iyidir. Kis icin en iyi spor.

Yazin diyet cok daha kolay oluyor ama kisin almamak da ayri bir basari/haz.

Benim ilk hedef 59 . Sonra 53 e inicem ama yaza dogru . Birakinca 2 kilo aliniyor cunku.

Iki gundur 40-45 dk yuruyorum ben. Hic yoktan iyidir. Kis icin en iyi spor.

Yazin diyet cok daha kolay oluyor ama kisin almamak da ayri bir basari/haz.

Benim ilk hedef 59 . Sonra 53 e inicem ama yaza dogru . Birakinca 2 kilo aliniyor cunku.

bana da yazın diyet zor gelıyo ya karpuzdur dondurmadır derken günlerde uzun oluyo ya :)
bende öyle yapıyım o zmana ya dediğin gibi ben kesın alırım zaten.

bana da yazın diyet zor gelıyo ya karpuzdur dondurmadır derken günlerde uzun oluyo ya :)
bende öyle yapıyım o zmana ya dediğin gibi ben kesın alırım zaten.

Belirli bir kiloya inersen dondurma ve meyveyle kilo almazsin verirsin. Yazin iyi tarafi sicak seyler icme ihtiyaci yok.

Karpuzla peynirle ogunu gecistirebilirsin. Kilo aldiran seyler asitli icecekler, hamurlu tatlilar vs vs.

Uzun zamandir giremiyorum hem esim hem ben rahatsizdim hala daha toparlanamadim malesef diyetide biraktim gitmiyor kilolar su hastalik donemini atlattiktan sonra devam + lardayim

Ben bunlarla yorulmuyorum fatma. Beni sinir eden sey bildirim almamak/yapmamak. Keske herkes bildirim yapsa da ben yorulsam.

Ozel durumlar olabilir ama bi insan yapamayacagini da bildirmeli bence.
Anlıyorum canım haklısın tabi tekrar tekrar uğraşmak zor. goldenheart yarışmayı bitti zannediyor o yüzden bildirim yapmamış olabilir. Bide hafta sonları internete giremiyor sanırım

Uzun zamandir giremiyorum hem esim hem ben rahatsizdim hala daha toparlanamadim malesef diyetide biraktim gitmiyor kilolar su hastalik donemini atlattiktan sonra devam + lardayim

Millet hastaliktan kiriliyor biliyorum. Gecmis olsun. Olsun yine de bu carsamba gunu ve cumartesi bildirime gel. Bildirim gunleri ilk sayfada.

Anlıyorum canım haklısın tabi tekrar tekrar uğraşmak zor. goldenheart yarışmayı bitti zannediyor o yüzden bildirim yapmamış olabilir. Bide hafta sonları internete giremiyor sanırım

Kralicem i hep burdaydi zaten. Benim lafim hic gorunmeyip sonra hesap soranlara. sinsirella da kilo veremedigini dusunup cekilmek istiyor.

Aslında veremesekde vazgeçmemek lazım en azından almıyoruz üstüne ve mutlaka ters giden yada bizim yanlış yaptığımız bişey vardır. Ben 100 gram bile versem seviniyorum çünkü çok yavaş verebilenlerdenim. Bence herkesin fikrini alıp bildirim için saat sınırı koyabilirsin

Yani @_SinsireLLa_ yeyip de kilo alanlardan ama o yemeyle kilo almamasi da basari ama bir de su var. Bir insanin kilo verememe donemleri oluyor. O donemlerde de zorlamamak gerek.

100 gram verince seviniyordum eskiden bende ama gercekten hastaliktan mi nedir ne birakiyorum ne de seviniyorum kilo verince. Oyle de bir ruh hali icindeyim.

Sen yanlis yapmiyorsun fakat vucudu ara sira sasirtmak gerek. Her zaman kiloyu sabit veremezsin ozellikle kisin. Haftada iki gun sivi detox yeterli olacaktir.

Kizlar merhaba hepnize gunaydin hayirli gunler neseli huzurlu hafta kecmesi dilegiyle ben geldim ne kadarda sizlere ayak uyduramasamda burdayim kizlar .
Hala tartilmadim.
Hala regl olmadim
17 gun kecdi hala olmadim.
Karnim şisdi odem var .
Amma beni kim gorursen kiz ne kadar kilo vermişsin sen diyor tabi bu beni dahada motive ediyor.
Bende hormon bozuklugu zaten vardi aylarca boyle oluyordum regil olamma durumum oluyordu son 2 yilda kendim kendimi malice etdim neyle deseniz gunde 1 defe yada 2 defe sogan kuru iciyordum .
Şimdi eşşeklik yapdim dedim duzene girmisim icmedim bir kac aydir her ay aslinda adet oluyordum amma git gide gunlerde fark yarandi
Amma insallah bu defe kendime soz verdim bu sorunuda cozcem kizlar gelelim kilo verme durumuna ben baya kilo vermem durakladi sebebein tapdim.
O kadar diyet spor yapmama ragmen kilom gitmiyordu .
Hepsinin sebebi hormon bozuklugudur.
Aslinda genqoluka gitmişdim baya malice aldim amma hekimlerin malicesi mend ebir işe yaramadi .
Mayine zamani bende kist cikmisdi sonra eve ac karna 15 gun patates suyu icdim sonra bir gitdim hekim hozlerine inananmdi kist nerde kiz dedi kist falan yok burda 2 defe muayne etdi .kist yok dedi.
Yani anlayacaginiz insan oglu her zorlugun öhtesinden kendi gele bilir yeterki kendimize guvenek kizlar hepnizi opdum cok oldu yazim qaliba

Kızlaaar vallahi öyle, Muttapa7555 bitti sandım ve çok sevindim beraber olacağımıza. A AklinYolu1 canım ben seni çok iyi anlıyorum hiç haber vermeyip birden dönüş yapılınca tuhaf oluyor insan. bizim gruba da bir sürü arkadaş yazdı verdiğimiz ortak cevap hep "sen yaz, zamanla zaten aramızda olursun" diyoruz. Yazan da süreklilik sağlayan da pek olmuyor zaten.

Derdim bildirim degil ama en azindan bir haber bekliyor insan. En azindan bu yarismayi bitirelim bakalim. Kimlere yaradi hep birlikte gorecegiz .

A AklinYolu1 canım ben ne yapayım şimdi?
Biz de salı bildirim yapalım dedik, benim minnoş su çiçeği olmuş dün hiç bakamadım bile kk ne giremedim.
Su çiçeğini de pek güzel atlatmışız haberimiz yok öğrendiğimizde çoktan geçmiş, 2010'lu kızım aşı işe yaramış
Kısacası bugün de tartılmadım.
Bir sonrakine mi bildireyim? Çarşambaya?

Aaa oyle mi cok guzel atlatmis. Ne guzel cok gecmis olsun.

Carsamba gunu yukleyebilirsin. Sonra da cumartesi. Tarihler ilk sayfada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…