- 18 Haziran 2018
- 386
- 1.166
-
- Konu Sahibi shamanqueen
Tebrikler canim sen de insallah hedefine ulasirsin :)çok bir fazlan yok canım
boyunda uzunmuş
bende 164 boyda 72 kiloyla başladım şimdi 64 kilodayım vermem gereken en az 4 kilom var sonra 50leri görmek istiyorum bi kaç ay dikkat edersen hepsi gider
Tesekkur ederim yorumunuz icin dikkat ederim sagolun :)Canım zaten fazla bir kilon yok ama bu şekilde beslenmen çok sağlıksız. Diyetisyene gidemiyorsan bir eczanede yağ kas ölçümü yaptır bence. Tartı seni yanıltmasın su kaybediyor olabilirsin. Zira bu beslenme şekliyle verilen kilolar daha sonra fazlasıyla geri alınır. Proteine daha fazla ağırlık vermelisin. sabahları muhakkak yumurta ye hem diyeti daha uzun sürdürmeni hem de daha sağlıklı kilo vermeni sağlar. Ben 40 yaşındayım bu yazdıklarının 3-4 katını yiyerek 22 günde 6 kilo verdim. Lütfen beni yanlış anlama. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermeni temenni ederim.
SüperrrBu sabah tartida ac karna 59.1 ciktim. Bu da demektir ki ilk hedefime ulastim :)
Yeni hedef koyma vakti geldi.
Yeni ve son hedefim 55 :) azimle yola devam :)
Merhaba hayir olculerimi almadim ama zor kapanan pantolonum artik tam oluyor mesela ve birkac kisi aa kilo vermissin diyorlar :) gozle gorulur degisiklik var yanimerhabalar , birşeyi merak ediyorum kilo vermeden önce vücut ölçülerinizi aldınız mı gözle görülür bir değişim oldu mu :)
Sanırım bu süreç boyunca standart bir günlük menü oluşturdunuz :) kısa sürede hedefe yaklaşmış olmanız harika :)Merhaba hayir olculerimi almadim ama zor kapanan pantolonum artik tam oluyor mesela ve birkac kisi aa kilo vermissin diyorlar :) gozle gorulur degisiklik var yani
Aynen oyle sabah sadece cig sebze, oglen yesil elma aksam da et tavuk balik ve salata tukettim hala devam ediyorum :) tesekkur ediyorum :)Sanırım bu süreç boyunca standart bir günlük menü oluşturdunuz :) kısa sürede hedefe yaklaşmış olmanız harika :)