• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

64. hükümet kuruldu. İşte yeni Bakanlar Kurulu

Hayırlı olsun, daaaaa 2 eleştirim var, 1. si Ali Babacan neden yok? Hakikaten işinin ehli biriydi, piyasalar Babacan'ı olumlu algılıyordu, hatta kabine açıklanmadan önce spekülasyon yapılıyordu, Berat Albayrak ekonomi bakanı olsun diye bastırılıyor vs diye, piyasa bunu negatif algıladı, Babacan'ın olmaması da yine olumsuz yansıdı an itibariyle.

2.si Neden yine yeniden çoğunluğu erkek bu bakanların? Nerdeyse hep aynı isimler bakan, Başbakan yardımcısı olup duruyor.
Dış işleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları kadın olabilirdi. Bu bakanlıklara uygun iyi yetişmiş hiç kadın vekil yok muydu AKP'de, bence vardır, yeni bir yüz taze kan olurdu, gayette güzel olurdu şahsen.

Hayırlı olsun, daaaaa 2 eleştirim var, 1. si Ali Babacan neden yok? Hakikaten işinin ehli biriydi, piyasalar Babacan'ı olumlu algılıyordu, hatta kabine açıklanmadan önce spekülasyon yapılıyordu, Berat Albayrak ekonomi bakanı olsun diye bastırılıyor vs diye, piyasa bunu negatif algıladı, Babacan'ın olmaması da yine olumsuz yansıdı an itibariyle.

2.si Neden yine yeniden çoğunluğu erkek bu bakanların? Nerdeyse hep aynı isimler bakan, Başbakan yardımcısı olup duruyor.
Dış işleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları kadın olabilirdi. Bu bakanlıklara uygun iyi yetişmiş hiç kadın vekil yok muydu AKP'de, bence vardır, yeni bir yüz taze kan olurdu, gayette güzel olurdu şahsen.

evet nispeten önemsiz görünen bakanlıklar kadınlara veriliyor aile bakanlığı gibi, bu kabinede de aile bakanı ve çevre bakanı kadın

Ekonomi Bakanlığı Albayrak’ın olmazsa Babacan’ın da olamaz.

İşte bu kadar demişler resmen.

Geçen isimler içinde en başarılı ve cıvıtmayan Babacandı. Bence satmışlar adamı.

evet nispeten önemsiz görünen bakanlıklar kadınlara veriliyor aile bakanlığı gibi, bu kabinede de aile bakanı ve çevre bakanı kadın
Ama hep böyle yapıyorlar, dış işleri bakanı kadın olmalıydı, ab bakanı erkek, dış işleri bakanı kadın, gayette dengeli bir dış politikamız ve AB süreci yürütülürdü.
Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları da kadın vekillere verilmeliydi. Aile ve sosyal politikalar Bakanlığı'na bakıyorlar, hee bu kadın işi deyip veriyorlar, oysa kadınlar dış politikada, sağlıkta, milli eğitimde de gayet başarılı olabilir.
Kabineleri erkek egemenli, bunlar erkek işi denilen bir yer olmaktan çıkaramadılar gitti. Sonra sorunca kadınlarımız daha aktif olmalı, iyi de önce kabine de ağırlık versinler kadınlara.

ben taner yıldızın olmamasına şaşırdım,çok yorulmuş,izin istemişte olabilir,ma en sevdiğim bakandır,bu faruk çelık ne zaman değişcek,hiç hoşlanmıyorum ondan,berat albayrağa haksız eleştiri var bence,çok başarılı olacaktır

Ama hep böyle yapıyorlar, dış işleri bakanı kadın olmalıydı, ab bakanı erkek, dış işleri bakanı kadın, gayette dengeli bir dış politikamız ve AB süreci yürütülürdü.
Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları da kadın vekillere verilmeliydi. Aile ve sosyal politikalar Bakanlığı'na bakıyorlar, hee bu kadın işi deyip veriyorlar, oysa kadınlar dış politikada, sağlıkta, milli eğitimde de gayet başarılı olabilir.
Kabineleri erkek egemenli, bunlar erkek işi denilen bir yer olmaktan çıkaramadılar gitti. Sonra sorunca kadınlarımız daha aktif olmalı, iyi de önce kabine de ağırlık versinler kadınlara.
Öyle deme Munem, bak KK Başbakan'ı sensin :KK50: Gururumuz :KK60:

Ekonomi Bakanlığı Albayrak’ın olmazsa Babacan’ın da olamaz.

İşte bu kadar demişler resmen.

Geçen isimler içinde en başarılı ve cıvıtmayan Babacandı. Bence satmışlar adamı.
Yani bizimkiler bir yorumdur da, dışardan bakınca evet aynen öyle gözüküyor, çünkü cidden günlerdir Berat Albayrak-Ali Babacan spekülasyonları dolaştı durdu, Piyasaları yakından takip ettiğim için biliyorum, yurtdışı piyasaları uçarken biz bu spekülasyonlar yüzünden hep düştük, bugün Rus uçağının düşmesi de gündemde ama kabine de çok etkiledi ve yine düştük. Babacan'ın olmaması bir süre daha etkileyebilir, onun ekonomi politikaları pozitifti, Piyasanın sevdiği biriydi, yalan yok.

Yani bizimkiler bir yorumdur da, dışardan bakınca evet aynen öyle gözüküyor, çünkü cidden günlerdir Berat Albayrak-Ali Babacan spekülasyonları dolaştı durdu, Piyasaları yakından takip ettiğim için biliyorum, yurtdışı piyasaları uçarken biz bu spekülasyonlar yüzünden hep düştük, bugün Rus uçağının düşmesi de gündemde ama kabine de çok etkiledi ve yine düştük. Babacan'ın olmaması bir süre daha etkileyebilir, onun ekonomi politikaları pozitifti, Piyasanın sevdiği biriydi, yalan yok.

Kesinlikle bir de adı hiç karışmadı anlamsız olaylara. İçerde de, dışarıda da hep pozitif izlenim bıraktı.

Kaldı ki siyasi geçmişi de Albayrak’tan fazla. Bu adamın her hangi bir siyasi tecrübesi olmaması rağmen nasıl hemen bakanlık verildi fazla yoruma gerek yok sanırım. Daha fazla hak eden insanlar olup da hep böyle kayırmalar yüzünden hataların faturalarını başkaları çekiyor.

Hayırlı uğurlu olsun ezici bir çoğunluğun oyunu alan hükümete...

Sağlık bakanı niye değişmedi hiçbir sağlık çalışanı memnun değil Recep Akdağı bile arattı bize adı bakan da kime bakıyor acaba tansiyonum çıkacak şimdi:rolleyes:

Bir Binali Yıldırım'a sevindim, Ali Babacan olsaydı keşke

Berat albayrak umarım başarılı olur,yoksa yazık yani.

Başarısı medyaya bağlı. Bak az kaldı Sümeyye Erdoğan’ı her konuda bilir kişi yapmaya.

Bir sonraki seçimlere kızı da girerse şaşırmamak lazım.

Arkası olmasa Albayrak kim ki daha önce nerede gördük ki, hangi işte imzası var ki bakanlık verildi?

Ali Babacan ve Taner Yıldızı soranlar olmuş , bu isimlerle beraber Bekir Bozdağ , Bülent Arınç 3 dönem kuralına takılanlar .

Kabinede 8 yeni isim var . Bazı bakanlıklardaki isimler beni tatmin etmedi , bir de iki kişi var onların yeri değişse iyi olurdu :KK51:

Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlunun geçmişini araştırmadayım şuan , benim için çok önemli bir bakanlık .

Back