64-65 kiloyla diyete başlayanlar

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
64-65 kiloda diyete başlayıp elinde diyetisyenden alınma diyet listesi olan var mı?
Listelerini paylaşabilirler mi :3:

Tamam yapalım..
Nasıl olacak.
Birileri diyetistenden alınma listesini paylaşsa ona göre fikir edinirdik.
Kiloya göre liste veriliyor çünkü.

Aha da ben :1: 63 kiloyum şu an son tartıldığımda öyle çıktı:53:
Bir haftadır spora gidiyorum ve bugün diyet hazırladık hocayla yarın paylaşırım burada umarım faydası olur. :61:

sabah: 1dilim ekmek, 1 kibrit kutusu peynir, 3 ad zeytin, yeşillik ve şekersiz çay
ara : 1/2 su bardağı süt ve 5-6 adet badem
öğlen: 3 adet köfte, yeşillik, 1 dilim ekmek
ara: 1 meyve ile 1/2 su bardağı yoğurt veya süt
akşam: 4-5 kaşık sebze yemeği, 2 köfte büyüklüğünde tavuk ızgara, salata
ara: 1 meyve

64 kiloya verilen bir diyet bu, ben yapamadım belki siz yapabilirsiniz

beni de aranıza alır mısınız:17: üstteki listeyle başlamak istiyorum ben de...

özellikle bir sağlık sorunum dolayısıyla kilo almamam lazım hatta zayıflarsam iyi olacak :(

Son düzenleme:
şayet bu listeye uyarsan haftada 1-1.5kg verirsin
ama ben çook acıktım ve uyamadım

midemizi bir küçültebilsek gerisi kolay. dediğim gibi keyfi değil benim, sağlık açısından :18: zorunluyum:18:

bnde 64üm bu kiloya kadar çok kolay verdim ama azaldıkca kilolar vermekte zorlasıo sonucta altına o rakamın inmek yani bir diilki 80den inmekle...

bnde 64üm bu kiloya kadar çok kolay verdim ama azaldıkca kilolar vermekte zorlasıo sonucta altına o rakamın inmek yani bir diilki 80den inmekle...

maşallah 19 kilo kaybetmekte herkesin harcı değil. siz hangi diyetle zayıfladınız

canım bn 19 kilomun 14ünü sadece3 ayda aldıgım için bide 20 yasında oldugumdan çok zor olmadı vermem. diyetisyenim cok iyi istersen öenerebilrim. 3 farklı diyetle 1.5 yılda zayıfladım öle cokta sıkmadan ama iyi spora yaptım baya. daha detaylı bilgi istersen sonra özelden veririrm canım

maşallah 19 kilo kaybetmekte herkesin harcı değil. siz hangi diyetle zayıfladınız

ben 61 kıloyum boyumda 1.70 hedefim 52-55 arası olmak istiyorum 2 gunde 5 kılo diyetini uygulayacağım yararını gorursem sizede soylerim kızlar..

bende aranıza katılabilir miyimm ? :5: bnde daha bugün diyete başladım azimleeeeeee 65 kilodan 55 e iniceemmmm:51:

bunu bende yapmak istiyorum 55kg dum evlıyım hamileliğimde almadıgım kıloyu sonradan aldım ve 65 oldum tekrar 55 e ınmek ısıtoyrum veremıce3m dıye cok sıkıntıdayım yardımcı olun arkadaslar

bende 168 boy 64 kilodayım 58 kiloya düşmek istiyorum 2 gün önce koşu bandı aldım birde ebru şallının karınsavar cd sini bunu diyetlede desteklemek istiyorum ama zamanım olmadığı için dr gidemiyorum aynı durumda olanlar listelerini paylaşırlarsa en azından 1 fikir olmuş olur

Back
X