- Konu Sahibi Dumadumadum
64-65 kiloda diyete başlayıp elinde diyetisyenden alınma diyet listesi olan var mı?
Listelerini paylaşabilirler mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
64-65 kiloda diyete başlayıp elinde diyetisyenden alınma diyet listesi olan var mı?
CNM 61 kıloyum ve bı turlu dıyete baslayamıyorum ıstersen bırlıkte bıseyler yapalım
şayet bu listeye uyarsan haftada 1-1.5kg verirsin
ama ben çook acıktım ve uyamadım
bnde 64üm bu kiloya kadar çok kolay verdim ama azaldıkca kilolar vermekte zorlasıo sonucta altına o rakamın inmek yani bir diilki 80den inmekle...
maşallah 19 kilo kaybetmekte herkesin harcı değil. siz hangi diyetle zayıfladınız
bende aranıza katılabilir miyimm ?bnde daha bugün diyete başladım azimleeeeeee 65 kilodan 55 e iniceemmmm
![]()
ben 61 kıloyum boyumda 1.70 hedefim 52-55 arası olmak istiyorum 2 gunde 5 kılo diyetini uygulayacağım yararını gorursem sizede soylerim kızlar..
bunu bende yapmak istiyorum 55kg dum evlıyım hamileliğimde almadıgım kıloyu sonradan aldım ve 65 oldum tekrar 55 e ınmek ısıtoyrum veremıce3m dıye cok sıkıntıdayım yardımcı olun arkadaslar
Tamam yapalım..
Nasıl olacak.
Birileri diyetistenden alınma listesini paylaşsa ona göre fikir edinirdik.
Kiloya göre liste veriliyor çünkü.