62.5 takılı kilom ile günlük hem kilo ve gençleşme günlüğü

Valla helal olsun ramazanda zor bela 2-2,5 kilo verdiğimiz sanıp bayramda öyle aman aman yememiş olmama rağmen 1,5 kadarını geri almış görünüyorum ben de böyle haftada 1e yakın kilo verirdim yediklerime dikkat ederek ve sporla. Şimdi veremiyorum gıdım gıdım verip kepçeyle alıyorum anlayamadım kendimi ama sizi tebrik ediyorum

60 kiloyken serce parmak kadar gobegıme bakıp hofladıgım gun geldı aklıma. su an su aygırı gıbı şap şap şap vurabılırım gobusume :)) vay arkadas ya:))

Valla helal olsun ramazanda zor bela 2-2,5 kilo verdiğimiz sanıp bayramda öyle aman aman yememiş olmama rağmen 1,5 kadarını geri almış görünüyorum ben de böyle haftada 1e yakın kilo verirdim yediklerime dikkat ederek ve sporla. Şimdi veremiyorum gıdım gıdım verip kepçeyle alıyorum anlayamadım kendimi ama sizi tebrik ediyorum
Odemdir o 2 gün dikkkat et detoks benzeri gider. Ben normalde çok hızlı kilo verirdim yaşta ilerleyince artık ancak bu hızda veriyorum kabullendim ama sabretmeye çalışıyorum yapacak bir şey yok eskide çok yesemde hafta 1.5 -2 kg giderdi şimdi azıcık yesemde haftada 1 kg dan az gidiyor ne yapalım böyle devam istediğimiz kiloya dusene kadar

60 kiloyken serce parmak kadar gobegıme bakıp hofladıgım gun geldı aklıma. su an su aygırı gıbı şap şap şap vurabılırım gobusume :)) vay arkadas ya:))
70 yaşındaki obez nine kas yapıp zayifladiysa bizde yaparız aklıma o kadın geliyor ama linkini vs bilmiyorum karşıma çıkmıştı bir ara

2 gündür şu şekil besleniyorum amacim detoks gibi bir şey yapmaktı .

Yaklaşık Kalori ve Besin Değerleri (Ortalama Porsiyon Büyüklükleri Varsayılarak):

• 1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori, lif, potasyum, kalsiyum.
  • 3 Hurma (yaklaşık 60 gr): Yaklaşık 60 kalori, potasyum, lif, şeker.
  • 2 Küçük Elma (yaklaşık 200 gr): Yaklaşık 100 kalori, lif, vitamin C.
  • Yarım Avokado (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 160 kalori, sağlıklı yağlar, lif, potasyum.
  • 1 Kase Chia Tohumlu, Kakaolu ve Tarçınlı Kefir (yaklaşık 300 gr): Yaklaşık 200-300 kalori (kefir türü, chia tohumu, kakao ve tarçın miktarına bağlı olarak değişir), protein, kalsiyum, lif.
  • 2 Yemek Kaşığı Kemik İliği (yaklaşık 40 gr): Yaklaşık 100-150 kalori (kemik iliğinin yağ oranına bağlı olarak değişir), yağ, protein.
  • Yarım Avuç Ceviz (yaklaşık 15 gr): Yaklaşık 100 kalori, sağlıklı yağlar, protein, lif.
  • 2 Kare Bitter Çikolata (yaklaşık 20 gr): Yaklaşık 100 kalori (kakao oranına bağlı olarak değişir), antioksidanlar.

Toplam Tahmini Kalori: 900 - 1100 kalori (bu oldukça geniş bir aralık ve gerçek değerlerden önemli ölçüde farklı olabilir)

30 dk pilates 10 dakika ağırlık çalışmamı her sabah yapmaya devam ediyorum şimdilik sadece 2 kere ara verdim . Vücut bakımlarında devam , bitki çayı tüketiyorum ara sıra . En son kara halile çayını hem içtim geri kalanı ile saçıma bakım yaptım 😇

Back
X