Aaa ben bunu bilmiyodum bak vaaay iyimiş
Neden iğrenç olur kelimesini kullandın? Gözüne Nasıl bir görüntü geldi acaba? Kişinin vücuduna uygun olduktan sonra asla iğrenç bir görüntü olmaz .. Bir göğüse iğrenç kelimesi kullanmam ben asla. Göreceli bir kavramdır beğeni. Sana güzel gelmeyebilir o büyüklük ama başkasını çok Mutlu edecek sonuçlar çıkartabilir. Bence uygun olmamış kötü derim ama iğrenç kelimesi kadının bence kadınlık duygusunu tavan yaptıran,bebeğini beslediği önemli bir organa iğrenç kelimesi kullanmak bence çok yanlış. Hele bir kadının bu kelimeyi kullanması... Hemde böyle bir platformda...O ne ya dev gibi bence iğrenç olur
Göğüs uçların yanlara bakmiyorsa takilabilir ama eger ayriksa goguslerin bence cok umutlanma canim sonra uzulebilirsinCok güzel olmus bence. Arzum cok tesekkür ederim. Belki hatirlarin,simdiki halimden sana özelden göndermistim Foto, Bana da 650 cc takilcak insallah 3hafta kaldi
Rica ederimCok güzel olmus bence. Arzum cok tesekkür ederim. Belki hatirlarin,simdiki halimden sana özelden göndermistim Foto, Bana da 650 cc takilcak insallah 3hafta kaldi
Ucreti ne canım asagı yukarı?Dr um uygun gördü, gögüs kafesim zayif olmama ragmen baya genis oldugu icin olabilir , Ama baya iri ve dolgun olur dedi. Bende zaten öyle istiyorum. Electra diye bir arkadas var forumda onunda 650 cc , ona yazdim Ama henüz cevap alamadim. Evet haklisin canlm, sadece cc ye dayanarak yorum yapilmamali, sonucta herkeste farkli duruyor.
MukemmelEki Görüntüle 1870241
Öncesi sonrası ... Biri 675 biride 800 cc... Sizce öncesini kötü sonrasımı :)) Bunu birde kıyafetle ve sütyenle düşünün tabi