600-650 cc Silikon görmek istiyorum

newhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
345
266
Selam arkadaslar, Nasilsiniz? 600 veya 650 cc silikon taktiranlar varsa Benimle tecrübelerini paylasabilirlerse Cok sevinirim.

Yazdigimi bi okumani rica ediyorum tekrar. Ilgi alanima girmiyo cevabin. Yinede tesekkür ederim yazdigin icin. Fikrini paylasmis oldun

Yabancilar taktiriyor 600_700 Google yaz breaks implant diye cikar bi sürü. . Bu sitedeki en büyük protez 450. 500 taktiran vardi cikarttirdi boyun agrisi yaptigi icin

O ne ya dev gibi bence iğrenç olur
Neden iğrenç olur kelimesini kullandın? Gözüne Nasıl bir görüntü geldi acaba? Kişinin vücuduna uygun olduktan sonra asla iğrenç bir görüntü olmaz .. Bir göğüse iğrenç kelimesi kullanmam ben asla. Göreceli bir kavramdır beğeni. Sana güzel gelmeyebilir o büyüklük ama başkasını çok Mutlu edecek sonuçlar çıkartabilir. Bence uygun olmamış kötü derim ama iğrenç kelimesi kadının bence kadınlık duygusunu tavan yaptıran,bebeğini beslediği önemli bir organa iğrenç kelimesi kullanmak bence çok yanlış. Hele bir kadının bu kelimeyi kullanması... Hemde böyle bir platformda...

Cok güzel olmus bence. Arzum cok tesekkür ederim. Belki hatirlarin,simdiki halimden sana özelden göndermistim Foto, Bana da 650 cc takilcak insallah 3hafta kaldi

Cok güzel olmus bence. Arzum cok tesekkür ederim. Belki hatirlarin,simdiki halimden sana özelden göndermistim Foto, Bana da 650 cc takilcak insallah 3hafta kaldi
Göğüs uçların yanlara bakmiyorsa takilabilir ama eger ayriksa goguslerin bence cok umutlanma canim sonra uzulebilirsin

Rica ederim Doktorun uygun gördüyse hiç endişe etme Meme büyütme ameliyatı sonuçta,yaptırdığına değsin
Hatırlayamadım tatlım,o kadar kişiyle konuşuyorumki malum :)))
Hadi bakalım,eğer uygun görülüp takılırsa forumda rekor sende olur Birçok kişi merak edip bakmak isteyecektir tabi Cc yi duyan tüü kaka der,ama bakmak içinde can atar

Dr um uygun gördü, gögüs kafesim zayif olmama ragmen baya genis oldugu icin olabilir , Ama baya iri ve dolgun olur dedi. Bende zaten öyle istiyorum. Electra diye bir arkadas var forumda onunda 650 cc , ona yazdim Ama henüz cevap alamadim. Evet haklisin canlm, sadece cc ye dayanarak yorum yapilmamali, sonucta herkeste farkli duruyor.

Ucreti ne canım asagı yukarı?

new hope

Bende 500 istiyorum 600 nasip duruyor bana özelden foto atabilirmisin?? 500 acaba az mı gelir bende yurtdışında yaşiyorum ama istanbulda olucam allahın izniyle offffff küçük olmasın sonra -.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…